Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hadiya biz kadinlarin isi ne kadar zor ya...

Alemmissin valla aramiza hosgeldin diyelim o zamn

Belli diyet listemiz yok herkes kafasina gore takilir bizde onemli olan kg vermk oyle yada boyle

günaydınn kızlarrr kahvaltımı bir havuç 2 haşlama yumurta domates salatalk 8 zeytin peynir bal olarak yaptım inşallah kaçamaksız bol hareketli bir gün olsun hepimizeistanbulda hava kapalı ama beni temizlik bekler malum yakında yolculuk var.

Cok güzel hafif ve besleyici bi kahvaltı olmusss canım bende elmalı karisimimi içtim kahvaltima gecmeden kızımı arabaya koyup şöyle bi yarim saat yürüyüp gelicem marketten almam gereken seyler var oda bahanem olsin hareket edeym biraz dün de yürüyüş yapamadim resmen vucudum istiyor

Regl doneminde dikkat ettiğimiz zaman normal günlere nazaran daha cok kilo veriliuormis kizlar yani benimicinde geçerli birakalim şu tatli krizini dikkat edelim bi cok arkadaşım su an regl yanlış hatirlamiyorsam bu sözlerimi aklınıza getirin dikkat edelim kızlar zamanimiz kalmadi

ALLAH izin verirse bu persembe yolculuk var ilk uçak deneyimim olacak heycanliyim annemleri göreceğim icin daha da heyecanliyim annem beni görünce napacak o konudada cok heyecanliyim gitmeden su 8 den kurtulsaydim cok çok güzel olacak ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…