Neden kiÜstüne süt iç hemenn canim
Hadiya biz kadinlarin isi ne kadar zor ya...Kizlar benimde kullandığım doğum kontrol hapı beni kötü etkiledi.10 günde bir regl oluyorum.daha geçen hafta olmuştum dün yine başladı. Doktorum Emzirdiğim için başka hap olmaz diyor. Başka yöntemde istemiyorum ama.halsizlik, sinir yapıyor çok. Kansız kalıyorum ağzımda yaralar çıkıyor artık. Ne yapcam bilmiyorum
Yarin telafi edersin insallah ..Kizlar benimde bebişin doğum günü nü kutladık bugün.baya kalabalıktır. Kaç gündür hazırlık falan derken uğrayamadım burayada.bugün de baya fazla kaçırdım pofffff
Tmm canim sorun degilKızlar günaydın. Ablamdayım tartılamıyorum. Yarın sabah bildirebilirim
Arti gormemektn iyidir ipekcim moral bozmaGeçen hafta 72,700
Bu hafta 72,700
Fark yok
Supersin canim devm et her ne yaptiysanGünaydın hanımlar son iki gün dikkatliydim sonuç harika ve adetim üstelik
Geçen hafta65.4
Buhafta64.4
Fark-1kg
Supersin canim devm et her ne yaptiysanGünaydın hanımlar son iki gün dikkatliydim sonuç harika ve adetim üstelik
Geçen hafta65.4
Buhafta64.4
Fark-1kg
Tesekkur ederim canim onu da deniyorum sifa olur insMislisse canım doğum gununuz kutlu ağzınız tatlı olsun, çok geçmiş olsun limon ve bal dene antibiyotikten önce canım
Basiniz sagolsun hersey bizim icin allah rahmet eylesin sorun degil canimKizlar bizim bi cenazemiz var dun annemde kaldm yarinda evde olmicam p.tesi tarti bildirimi yapcam ins yarinda girememMislisse . Canm mazeretim var tmm
Alemmissin valla aramiza hosgeldin diyelim o zamnBenim zayiflamam lazim kendimi hic guzel hissetmiyoeum can sikintisindan surekli tatli yiyorum belirli bir diyetiniz varmi ben ekmek yemem sadece kahvaltida tam bugday oda az yerim Okula git gel merdiven cikarim ama abur cubur hamur iai yaparim.yerim heleki yaptigimi kimse begenmeyince daha bi hirsla yerim
Canım seker hastalarina da onerir doktorlar hep tatli bisey yediginiz Zaman üstüne süt için diye kan sekerinin bi anda yukselio geri dusmesini engelliyormus sanirim biraz bak istersen nettenNeden ki
Belli diyet listemiz yok herkes kafasina gore takilir bizdeBenim zayiflamam lazim kendimi hic guzel hissetmiyoeum can sikintisindan surekli tatli yiyorum belirli bir diyetiniz varmi ben ekmek yemem sadece kahvaltida tam bugday oda az yerim Okula git gel merdiven cikarim ama abur cubur hamur iai yaparim.yerim heleki yaptigimi kimse begenmeyince daha bi hirsla yerim
Evet devam inşallah her şeyi yedim ama az acıktıkça leblebi yedim sütlü kahve içtim ama bugün azıcık zararlı yedim inşallah telafi edicemSu
Supersin canim devm et her ne yaptiysan
Doğum günü kutlu olsun miniğin canım yarın telafi edersin üzülmeKizlar benimde bebişin doğum günü nü kutladık bugün.baya kalabalıktır. Kaç gündür hazırlık falan derken uğrayamadım burayada.bugün de baya fazla kaçırdım pofffff
Hadi kiz karamell kurtul şu 7 den ama bu zamana kadar cok guzel verdin duraklaman cok normal canim artida değilsin en azindan buda cok.guzelGeçen hafta 70.2
Bu hafta 70.1
Fark -100
Cok güzel hafif ve besleyici bi kahvaltı olmusss canım bende elmalı karisimimi içtim kahvaltima gecmeden kızımı arabaya koyup şöyle bi yarim saat yürüyüp gelicem marketten almam gereken seyler var oda bahanem olsin hareket edeym biraz dün de yürüyüş yapamadim resmen vucudum istiyorgünaydınn kızlarrr kahvaltımı bir havuç 2 haşlama yumurta domates salatalk 8 zeytin peynir bal olarak yaptım inşallah kaçamaksız bol hareketli bir gün olsun hepimizeistanbulda hava kapalı ama beni temizlik bekler malum yakında yolculuk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?