Burdayım canım valla çok yeme leblebi de baya kalorili. Günde bir çay bardağı diyette benim bildiģinKızlar bu saatte acıktım akşam hafif yiyince leblebi en büyük kurtarıcım oldu günde bir pakete yakın yer oldum bu arada yazdklarmı yine ben okuyorum kimseler yok:))
Yok kilo aldırmıyor iki günde 2 pakete yakın yedim sarı leblebi canım tatlı istedikçe yedim canım sende dene zararlılardan iyidirBurdayım canım valla çok yeme leblebi de baya kalorili. Günde bir çay bardağı diyette benim bildiģin
Aman dikkat cicisko az az gitti derken toplu alırsın bak ona göreKızlar çok kötü saldım gündür yemediğim kalmadı yarın sıkı diyete başlamak istiyorum. Benim gidişat iyi değil
Aramiza hosgeldiniz :) onun en iyi tedavisi kara ddut diye biliyorum ve tamda mevsimiBen bigun saldim yaa
Yrin toparliycam ins yaban mersini iyi yogurtla karistirip yiyince guzel oluyo agzimda aft cikti yaaa cok aciyor nasil gecerki agridan oluyoruuuum
Böyle arada dagitmak aslında sonrasnda saha hizli vermeye yardimci oluyo motivasyonu arttiriyo gibi geliyo bana ama tabi uzamamasi sartiylaKızlar çok kötü saldım gündür yemediğim kalmadı yarın sıkı diyete başlamak istiyorum. Benim gidişat iyi değil
Hosbuldum Cok tesekkurler ins amacima ulasirimAramiza hosgeldiniz :) onun en iyi tedavisi kara ddut diye biliyorum ve tamda mevsimibu arada biziimle ciktiginz bu yolculukta basarilar umarim hedwfinize kisa zamanda ulasirsinz
Leblebiyi yerken yaninda bol bol su icmeyi ihmal etmiyorsun degol mi bagarsaklarin kurur sonra lebebi acayip su tutarYok kilo aldırmıyor iki günde 2 pakete yakın yedim sarı leblebi canım tatlı istedikçe yedim canım sende dene zararlılardan iyidir
valla bende aynı durumdayım hiçbirşeye kendimi motive edemiyorum bu aralar böyle salak bir hayatım var gibi elim kolum kalmıyor hiçBiliyorum canım az kaldı. Yeterli çalışamadım geldiğimden beri ev temizliği yemek misafir uğraşıyorum
Canım 66 olmak istiyorum. Sonra o kiloda kalmak için uğraşıcam. Ama çok diyet yapamıyorum kafam dolu, yetiştiremiyorım işleri
haklıssın galiba bugün şiş gibi vücudum hem hiç eksilmemişim biraz fazla kaçtı azaltıcam .geçen gün çok yedim kiloda vermiştim ama bol da su içmiştimLeblebiyi yerken yaninda bol bol su icmeyi ihmal etmiyorsun degol mi bagarsaklarin kurur sonra lebebi acayip su tutar
Senin kedinin durumu nasil canim?Kızlar çok kötü saldım gündür yemediğim kalmadı yarın sıkı diyete başlamak istiyorum. Benim gidişat iyi değil
Bende oyleyim kadin olmak heleki anne olmak bi de anne olup ta calismak cok zor bazen erkek olarak gelseydim dunyaya diyorum..valla bende aynı durumdayım hiçbirşeye kendimi motive edemiyorum bu aralar böyle salak bir hayatım var gibi elim kolum kalmıyor hiç
Sari leblebiyle hurmayi ayni anda yiyince tatli istegini kesiyormus aklinizda bulunsunLeblebiyi yerken yaninda bol bol su icmeyi ihmal etmiyorsun degol mi bagarsaklarin kurur sonra lebebi acayip su tutar
canım kendine iyi bak inşallah birgün başka bir yerde karşılaşırız bizde seni çok sevdik ,Kızlar herkese merhaba,
Sanirim gruba vedanin vakti geldi
Oncelikle herkesten çok özür dilerim, 2 hafta olacak sanırım, biraz yoğunluk, biraz kendimi iyi hissetmiyorum, biraz sıkıntılar, bir türlü toparlayamadim. Biraz müsade yeterli olur sandım, ama olmadı. Böyle daha fazla size de saygısızlık olsun istemiyorum, hepinizi çok çok seviyorum.
Son kilo bildirimimi yapayım: 63.8 ile aranızdan ayrılıyorum.
Mislisse tubi_klc Y yagmur7968 ipek zeynep F feyzax marlin18 karamellim06 cicisko
kaptancığım sorun değil yapmayada bilirsin herkez kilosunu biliyor, birde baharın gelmesiyle herkez çok yoğun seni anlayabiliyorumKizlar bigun tabloyu hazirlayacagim insallsh kusura bakmayin
Allaha emanet ol canm sikintilarin selamete dönüşsun insallahKızlar herkese merhaba,
Sanirim gruba vedanin vakti geldi
Oncelikle herkesten çok özür dilerim, 2 hafta olacak sanırım, biraz yoğunluk, biraz kendimi iyi hissetmiyorum, biraz sıkıntılar, bir türlü toparlayamadim. Biraz müsade yeterli olur sandım, ama olmadı. Böyle daha fazla size de saygısızlık olsun istemiyorum, hepinizi çok çok seviyorum.
Son kilo bildirimimi yapayım: 63.8 ile aranızdan ayrılıyorum.
Mislisse tubi_klc Y yagmur7968 ipek zeynep F feyzax marlin18 karamellim06 cicisko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?