Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kurtulursun inşallah canım.geç olsun güç olmasın. Ailenle beraber güzel vakit geçirirsin.Sanada moral olur dönünce dört elle sarılırsın diyete

KahvaltiN cok güzel joleya cim. Hayırlısuyla gidip dönersiniz inşallah. Yavrun da bir an önce iyileşip sağlığına kavusur

canım bende ocak ayında iğne vurdurmuştum korunmak için üç ay boyunca hiç adet olmadım bir türlü ağrı geldi geldi gitti yaklaşık bir aydırda sacma saban bir adet oluyorum adette diyemem tam olarak doğumdan sonra bunları kullanmak hormonları tamamen altüst ediyor , aslında hiç kullanmamak gerekiyor . ben boyumun ölçüsünü aldım bu konuda asla bir daha dışardan iğne hap gibi şeyler kullanmayacağım

Hadi kiz karamell kurtul şu 7 den ama bu zamana kadar cok guzel verdin duraklaman cok normal canim artida değilsin en azindan buda cok.guzel
Sağol canım benim. Regl var bu ara. Ama dikkat etmiyorum çok fazla. Kilo vermeye konsantre olmak için insanın kafasının da rahat olması gerekiyor muş

canım bende ocak ayında iğne vurdurmuştum korunmak için üç ay boyunca hiç adet olmadım bir türlü ağrı geldi geldi gitti yaklaşık bir aydırda sacma saban bir adet oluyorum adette diyemem tam olarak doğumdan sonra bunları kullanmak hormonları tamamen altüst ediyor , aslında hiç kullanmamak gerekiyor . ben boyumun ölçüsünü aldım bu konuda asla bir daha dışardan iğne hap gibi şeyler kullanmayacağım
Arti gormemektn iyidir ipekcim moral bozma
bende öyle diyorum ama bilmiyorum ya çok sıkıldım mislisse yeminle çok sıkıldım hergün kesinlikle 10.000 adımdan fazla atıyorum yoruldum artık iş, ev, spor alıp başımı biryerlere gidesim var

ay canım perşembe duruşmam var sonrada keşif çok yoğun oluru. şimdiden iyi yolculuklar Allaha emanet ol ucmak çok güzel yaa, tadını çıkar bulutlar ayağının altında olması çok güzel

canım bir yanlışlık olmasın ben bir aydır adet oluyorum , manyak birşey oldu ama tık yok Allahım Allahım ya benim herşeyim mi anormal

Sağol canım benim. Regl var bu ara. Ama dikkat etmiyorum çok fazla. Kilo vermeye konsantre olmak için insanın kafasının da rahat olması gerekiyor muş
canım sen şimdi kilo vermek için d eğil sınav için uğraş sonra tek derdin kilon olsun mayıs ayına birşey kalmadı benimde çalışmam lazım ve bugün başlayacağım kesinlikle

Kizlar ben geldm gecen hafta 67.7 bu hafta 67.4 -300 gr halbuki h.ici hatta cars günüydü sanirim 66.0 i görmüştüm ama tabi evde olamadigim için gittgm yerde de ne bulsam onu yedim maleseff neyseki almamisim oda bi kar

canım sen şimdi kilo vermek için d eğil sınav için uğraş sonra tek derdin kilon olsun mayıs ayına birşey kalmadı benimde çalışmam lazım ve bugün başlayacağım kesinlikle
Biliyorum canım az kaldı. Yeterli çalışamadım geldiğimden beri ev temizliği yemek misafir uğraşıyorum
Ohh ne guzel devammi artik yoksa korumayami geciceksin ?
Canım 66 olmak istiyorum. Sonra o kiloda kalmak için uğraşıcam. Ama çok diyet yapamıyorum kafam dolu, yetiştiremiyorım işleri

Hadi bakalım cuma da biz çıkıyoruz Allah hayırlı yolculuk versin inşallah annen çok şaşıracak çokta sevinecek canım.

Ben bigun saldim yaa
Yrin toparliycam ins yaban mersini iyi yogurtla karistirip yiyince guzel oluyo agzimda aft cikti yaaa cok aciyor nasil gecerki agridan oluyoruuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…