Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkes çok giremiyor :) bende neler kaçırdım diyordum. Bizimki de diş çıkarıyor, haftasonu da diş buğdayı yapıcaz galiba, bakayım perşembe ye doğru karar vercem, enerjim kalırsa uykusuzluktan

Geçmiş olsun canım Allah kolaylik versin artı çıkmanı kafana takma ileri günlerde telafi edersin

Kızlar çok giremiyorum kusura bakmayın oğlum evde ve hafta sonu sınavım var. Oğlum evde oldugu için kardeşinide uyutmuyor gurultu yapıyor onlarla boğuşuyorum aklım sizde
Allah kolaylik versin canım ne sınavına giriosun başarılar şimdiden

Herkes çok giremiyor :) bende neler kaçırdım diyordum. Bizimki de diş çıkarıyor, haftasonu da diş buğdayı yapıcaz galiba, bakayım perşembe ye doğru karar vercem, enerjim kalırsa uykusuzluktan
Evet bende neler kaçırdım diyorum ama herkes benm gibi yoğun sanırım .hayırlı olsun ilk dişiniz diş buğdayıda baya telaşeli ama güzel olur

Kızlar bugün eşim evdeydi ne yedim ne kadar yedim hiç dikkat edemedim malesef çok kasmıcam kendimi dedimya saldım galibahedefe az kaldı ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor bu ara

Kızlar bugün eşim evdeydi ne yedim ne kadar yedim hiç dikkat edemedim malesef çok kasmıcam kendimi dedimya saldım galibahedefe az kaldı ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor bu ara
Kaç kilo verdin şu ana kadar? Benim lohusalik bittiğinde 68 dim buraya 67.3 le başladım
8 ayda aynı kilo takıldım kaldım o yüzden vermeye baslamayi onemsiyorum
Eksildigini görsem vereceğime inancim artar

Kaç kilo verdin şu ana kadar? Benim lohusalik bittiğinde 68 dim buraya 67.3 le başladım
8 ayda aynı kilo takıldım kaldım o yüzden vermeye baslamayi onemsiyorum
Eksildigini görsem vereceğime inancim artar
Canm ben 66 yla hamile kaldım doğumdan sonra 69 dum yani sadece 3 kilo aldım emziriyorm diye saldım gitti 75r çıktım 8 kilo verdim 67 yim şuan .normal kilom55 lrdeydi bir sene içinde nolduysa 10 kilo aldım birde üzerine hamiş olunca geldi kilolar .eksilirsin mutlaka üxülme ben de yavaş yavaş verdim .spor yapabiliyomusun

Ayyy keşke bende 67 olabilsem heralde başka vermek istemem, eger sende balık etliysen zorlama kendini sopa gibi olmakta hiç hoş değil kadın dediğin biraz etli butlu olur

Çok değil, bazen yürüyüş yada evde basit hareketler. Ama günlük kosturmacam da azimsanacak gibi değil. Yada ben çok yorgun düştüğüm için bana öyle geliyor.
Biraz uyku düzeni otursa bende biraz dinlenir sağlam kafayla daha iyi şeyler yaparım.

çok geçmiş olsun canım ama tedbiride elden bırakma sakın....

kızlar herkese günaydınlar olsun.....size kötü bi haberim var ....tartı günü de dahil bir haftalığına aranızdan ayrılıyorum ..kilo bildirimi yapacağım inşallah...ama aranıza katılamayacağım...bu süreçte tabloyu hazırlayamayacağım için aklımın sizde kalmaması adına aranızdan birisi en azından kilo bildirimi yapan arkadaşların kilolarını ve kayıplarını aşağıdaki gibi yazarsa çok memnun olurum.. öyle kaçmak yok ben yokum diye gözüm üzerinizde heeee ben kolayık olsun diye bu haftaki kilolarımızı yazyorum geriye sadece kaç gr verdiğini ve ne kadar olduğu yazması gerekiyor... sadece bu kadar kopyala yapıştır yapıp isimlerin karşısına ne kadar verdiğini ve kaç kiloya düştüğünü yazmak ...Söyleyin bakalım şimdi bunu kim yapabilir????Bir de gireni çıkanı takip edin olur mu mesela şuan gülicik pek girmiyor sık girenler belli ipek;figen;turuncu;joleya;behbay;tubi ;uhib ama gülicik ve esmer girmiyor bilginize.... öyle sadece pazar kilo bildirimi yamakla olmuyor gülicik ve esmer böyle devm ederse adaylıktan çıkacak ....

6.hafta
Kaç Kiloydu Kaç gram verdi Şuanki Kilosu
1.İpek zeynep 78.7

2.Mislisse 85.9

3.Uhibbuke 91.0

4.JoleYa 66.9

5.Behbay 90.8

6.Figenada 80.0

7.Tubi -klc 88.3

8.Gulicikkk 75.5

9.Turu. Pijama 66.5

10.esmer_08 64.0

Canım ben yapmaya calışırım, tlf dan ne kadar olursa artık, kendini özletme diyeceğim ama özledik şimdiden seni, diğer önerinede katılıyorum hafta boyunca tek kelime yazma hafta sonu kilo bildir, çok haklısın butun cıssssssslardan da uzak duracağız inşallah sende kızına ve kendine dikkat et hava soğuk ve grip salgını var girdiğin ortamlara dikkat et canım tez zamanda görüşmek üzere muckkk muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…