Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

sağol canım pazara kadar burdayım inşallah :) pazardan itibaren yokum he he :) açıköğretimde kaçıncı sınıfsın ?

bugün kimsecikler yok galiba ... kızlaarr nerdesiniz...? nasıl gidiyor...

Herkese iyi akşamlar :)
Bugün 1.5 litre kadar limonlu su içtim, normal su hep içiyorum da faydası olur dediler bakalım :) bu hafta içtiğim 3 litre nin yarısını limonlu içmeye calisicam. Gerçi çarşamba oldu bile, artık geriye ne kadar kaldiysa :)

sağol canım pazara kadar burdayım inşallah :) pazardan itibaren yokum he he :) açıköğretimde kaçıncı sınıfsın ?
Canım 3.sınıf öğrencisiyim İstanbul da ulaşım öğrenci olunca daha ucuz böyle giderse bunu bitirip sosyoloji okumak istiyorum, eger herkese uyarsa cumartesi günüde tartıla biliriz diğer arkadaşlar ne der bilmem, haftaya herkes çok yogun olur okullarda kapanıyor pek giren olmaz gibime geliyor

Ne güzel eğitimini sürdür canım ayaklarınn üzerinde durması çok önemli aslında kadının .cumartesi tartılabilirz bencede arkadaşlarda onaylarsa

Uykusızluk zor gerçekten benim bütün motivem düşmş durumda bu yüzden

Selam kızlar nasılsınız nasil gidiyor bende durumLar fena sayılmaz yürüyüş yapmaya çalışıyorum bu hafta bakalim fark edecekmi

Kızlar uyumayan kuzularımıza birazda babalar baksın tüm sorumlulugu almayın emek versinler ki evlatlarının kıymetini bilsinler

Kızlar uyumayan kuzularımıza birazda babalar baksın tüm sorumlulugu almayın emek versinler ki evlatlarının kıymetini bilsinler
Öyleydi ve ne de güzeldi ama baba pert malesef sabahlara kadar oksurmekten uyuyamiyor, bebege de bulasacak korkumdan su verdiğimde bile elimi yıkıyorum. Bende bir onun yanında bir bebeğin mekik dokuyorum. Gelmek isteyene Hayır demeyi ogrenemedigim içinde bir yandan gelen giden var. Eh ben nerelere Gidem diyet grubundan çok bdv ye yazar gibi oldu, kusura bakmayın :)

Kizlar sauna esofman kullanan varmi aranızda çok süper terletiyor iyi biseymi kötü biseymi karar veremiyorum

Evet gelebildim sonunda kızlar kusuruma bakmayın. Bu aralar gelemiyorum buraya o kadar çok bahanem varki hepiniz gülersiniz valla.kendim hem meslek kursuna yazıldım hem oranın kreşine oğlumu götürüyorum hem şubatta ehliyet sınavım var hem kızım hem ev hem yemek bu aralar bendeki cesaret tavan yaptı kendim bile nasıl yetiştiğime şaşırıyorum şuan yazarken bile çooook yoruldum

Kizlar sauna esofman kullanan varmi aranızda çok süper terletiyor iyi biseymi kötü biseymi karar veremiyorum
Canım ben biliyorum onu evet aşırı terletiyo kiloda verdirir ama her kullanımda bi sudan geçir derim yoksa çok sağlıklı olmuyo daha önce spor mağazasında çalıştım inanılmaz satıyoduk.

olabilir de şimdi pazar diye anlaştık ya pazar olsun bence birde doğru söylüyorsun büyk ihtimal ben yokum ama burası da boş kalmasın olur mu?

bayağı yoğunmuşssun valla allah kolaylık versin ama en azından hergün biiki mesaj atman lazım ki sen unutmayalım olur mu...

Selam kızlar nasılsınız nasil gidiyor bende durumLar fena sayılmaz yürüyüş yapmaya çalışıyorum bu hafta bakalim fark edecekmi
yürüyüşün hertürlüsü fark ettirir meak etme bakalım bu haftanın birincisi kim ? varmı iddalı olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…