- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Sağol canım benim çocukta yapacam kariyerdeallah kolaylık versin kız zor hem sınav hem ev hem çocuk ...
sağol canım pazara kadar burdayım inşallah :) pazardan itibaren yokum he he :) açıköğretimde kaçıncı sınıfsın ?Canım ben yapmaya calışırım, tlf dan ne kadar olursa artık, kendini özletme diyeceğim ama özledik şimdiden seni, diğer önerinede katılıyorum hafta boyunca tek kelime yazma hafta sonu kilo bildir, çok haklısın butun cıssssssslardan da uzak duracağız inşallah sende kızına ve kendine dikkat et hava soğuk ve grip salgını var girdiğin ortamlara dikkat et canım tez zamanda görüşmek üzere muckkk muckk
Diyeti bırakmak yok, iyi gidiyorbugün kimsecikler yok galiba ... kızlaarr nerdesiniz...? nasıl gidiyor...
Canım 3.sınıf öğrencisiyim İstanbul da ulaşım öğrenci olunca daha ucuz böyle giderse bunu bitirip sosyoloji okumak istiyorum, eger herkese uyarsa cumartesi günüde tartıla biliriz diğer arkadaşlar ne der bilmem, haftaya herkes çok yogun olur okullarda kapanıyor pek giren olmaz gibime geliyorsağol canım pazara kadar burdayım inşallah :) pazardan itibaren yokum he he :) açıköğretimde kaçıncı sınıfsın ?
Bugün fırsat bulamadım öğlen kalktm sonrada dışarıda işlerim varfı akşam nasıl oldu amlwmadım ve adeta kilo almayaa çalışr gibiyim yiyorum boyunabugün kimsecikler yok galiba ... kızlaarr nerdesiniz...? nasıl gidiyor...
Ne güzel eğitimini sürdür canım ayaklarınn üzerinde durması çok önemli aslında kadının .cumartesi tartılabilirz bencede arkadaşlarda onaylarsaCanım 3.sınıf öğrencisiyim İstanbul da ulaşım öğrenci olunca daha ucuz böyle giderse bunu bitirip sosyoloji okumak istiyorum, eger herkese uyarsa cumartesi günüde tartıla biliriz diğer arkadaşlar ne der bilmem, haftaya herkes çok yogun olur okullarda kapanıyor pek giren olmaz gibime geliyor
Uykusızluk zor gerçekten benim bütün motivem düşmş durumda bu yüzdenÇok değil, bazen yürüyüş yada evde basit hareketler. Ama günlük kosturmacam da azimsanacak gibi değil. Yada ben çok yorgun düştüğüm için bana öyle geliyor.
Biraz uyku düzeni otursa bende biraz dinlenir sağlam kafayla daha iyi şeyler yaparım.
Öyleydi ve ne de güzeldi ama baba pert malesefKızlar uyumayan kuzularımıza birazda babalar baksın tüm sorumlulugu almayın emek versinler ki evlatlarının kıymetini bilsinler
Haklısın canim :) ama onlarda aksama kadar az yorulmuyor onlara da yazık :)Kızlar uyumayan kuzularımıza birazda babalar baksın tüm sorumlulugu almayın emek versinler ki evlatlarının kıymetini bilsinler
Canım ben biliyorum onu evet aşırı terletiyo kiloda verdirir ama her kullanımda bi sudan geçir derim yoksa çok sağlıklı olmuyo daha önce spor mağazasında çalıştım inanılmaz satıyoduk.Kizlar sauna esofman kullanan varmi aranızda çok süper terletiyor iyi biseymi kötü biseymi karar veremiyorum
gülicik aslına bakarsan pek katılımını göremiyoruz aktif değilsin sanki işlerin mi var yoksa yetiştiremiyomusun?Diyeti bırakmak yok, iyi gidiyor
Yarın 21 ocak. Listeye girebilecegim de mi????
olabilir de şimdi pazar diye anlaştık ya pazar olsun bence birde doğru söylüyorsun büyk ihtimal ben yokum ama burası da boş kalmasın olur mu?Canım 3.sınıf öğrencisiyim İstanbul da ulaşım öğrenci olunca daha ucuz böyle giderse bunu bitirip sosyoloji okumak istiyorum, eger herkese uyarsa cumartesi günüde tartıla biliriz diğer arkadaşlar ne der bilmem, haftaya herkes çok yogun olur okullarda kapanıyor pek giren olmaz gibime geliyor
bayağı yoğunmuşssun valla allah kolaylık versin ama en azından hergün biiki mesaj atman lazım ki sen unutmayalım olur mu...Evet gelebildim sonunda kızlar kusuruma bakmayın. Bu aralar gelemiyorum buraya o kadar çok bahanem varki hepiniz gülersiniz valla.kendim hem meslek kursuna yazıldım hem oranın kreşine oğlumu götürüyorum hem şubatta ehliyet sınavım var hem kızım hem ev hem yemek bu aralar bendeki cesaret tavan yaptı kendim bile nasıl yetiştiğime şaşırıyorum şuan yazarken bile çooook yoruldum
yürüyüşün hertürlüsü fark ettirir meak etme bakalım bu haftanın birincisi kim ? varmı iddalı olan?Selam kızlar nasılsınız nasil gidiyor bende durumLar fena sayılmaz yürüyüş yapmaya çalışıyorum bu hafta bakalim fark edecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?