tamm canım sevinirim dediğim gibi bu hazırladığma yazarsan ben de tabloya geçiririm inşallah...Canım ben yapmaya calışırım, tlf dan ne kadar olursa artık, kendini özletme diyeceğim ama özledik şimdiden seni, diğer önerinede katılıyorum hafta boyunca tek kelime yazma hafta sonu kilo bildir, çok haklısın butun cıssssssslardan da uzak duracağız inşallah sende kızına ve kendine dikkat et hava soğuk ve grip salgını var girdiğin ortamlara dikkat et canım tez zamanda görüşmek üzere muckkk muckk
Ve hala uyumadımmbayağı yoğunmuşssun valla allah kolaylık versin ama en azından hergün biiki mesaj atman lazım ki sen unutmayalım olur mu...
ya joleya yapma noluyo sana? şımardın galiba sen heeeeeBugün fırsat bulamadım öğlen kalktm sonrada dışarıda işlerim varfı akşam nasıl oldu amlwmadım ve adeta kilo almayaa çalışr gibiyim yiyorum boyuna
allaha şükür benm eşim ilgili bu konuda günahını almayayım allah razı olsun...Kızlar uyumayan kuzularımıza birazda babalar baksın tüm sorumlulugu almayın emek versinler ki evlatlarının kıymetini bilsinler
inşallah çünkü bizde yoğunuz inan isimleri görmeyince unutuyoruz doğal olarak...aktiflik lazım velhasıl...Ve hala uyumadımmama gün içinde uğramaya çalışacam canım
bence bu yüzden boğazın açıldı sennUykusızluk zor gerçekten benim bütün motivem düşmş durumda bu yüzden
allah tamamına erdirsin , inşallah sağ salim atlatırsın doğumunu da sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına...ve inşallah biz o zamana kadar kilolarımızı veririz de sana tecrübelerimizi aktarıırz..Doğurayım aranızdayım hanımlar. Emzirme dönemini faydalı şekilde kullanmak istiyorum zayıflamak için
Bende çok sağlıklı oldugunu dusunmuyorum ama bir taraftanda sonuçta spor yaparken gideceksin ve vucut sıcaklığın dışarı gitmeyecek ve daha çok terliyeceksin daha cabuk atacaksın toksinleri böylede sağlıklı gibi varsa kullan derim ama özel olarak alma gibi bişey diyorum saçmalamaya başladımKizlar sauna esofman kullanan varmi aranızda çok süper terletiyor iyi biseymi kötü biseymi karar veremiyorum
Şımardım valla bune ya emeklerim boşa gidicek ye ye nereye kadarya joleya yapma noluyo sana? şımardın galiba sen heeeeekendine gel ....
Bende çok sağlıklı oldugunu dusunmuyorum ama bir taraftanda sonuçta spor yaparken gideceksin ve vucut sıcaklığın dışarı gitmeyecek ve daha çok terliyeceksin daha cabuk atacaksın toksinleri böylede sağlıklı gibi varsa kullan derim ama özel olarak alma gibi bişey diyorum saçmalamaya başladım
Evet aynen bir başladınmı gerisi geliyo hergün yarın kesicem diyorum perşembe geldibence bu yüzden boğazın açıldı senn
Herhangi bir kural olmadigini belirtttiniz oyle aktif katılımla ilgili. Keşke maddelere günlük katılım şart diye yazsaydiniz. O zaman daha dikkatli olurdum. Siz aranıza almak istemiyorsanız başka canınız sağolsungülicik aslına bakarsan pek katılımını göremiyoruz aktif değilsin sanki işlerin mi var yoksa yetiştiremiyomusun?
Gunaydin gulicikk bence tavirli ve kirici yazmaya gerek yok, burda birbirimizi motive etmek icin birlikteyiz, olmazsa salla gibi havalara girmek aradaki guzel duygulari yipratir. Bilmiyorum bu benim dusuncemHerhangi bir kural olmadigini belirtttiniz oyle aktif katılımla ilgili. Keşke maddelere günlük katılım şart diye yazsaydiniz. O zaman daha dikkatli olurdum. Siz aranıza almak istemiyorsanız başka canınız sağolsun
Ben her türlü zayifliyorum nasılsa
Iki hafta kabul edilmeyi bekledim ve şimdi bu yorumları hakettigimi düşünüyorsanız yapabileceğim birsey yok. Herkesin kendi vicdanında kardeş. Ama hepinizden Özür dilerim yine de. Iyi gunlerGunaydin gulicikk bence tavirli ve kirici yazmaya gerek yok, burda birbirimizi motive etmek icin birlikteyiz, olmazsa salla gibi havalara girmek aradaki guzel duygulari yipratir. Bilmiyorum bu benim dusuncem
Bende beklemekteyim canı guruba alınmak için.Iki hafta kabul edilmeyi bekledim ve şimdi bu yorumları hakettigimi düşünüyorsanız yapabileceğim birsey yok. Herkesin kendi vicdanında kardeş. Ama hepinizden Özür dilerim yine de. Iyi gunler
Ben kirmak istemedim kimsenin olumsuz yorum hekettiginide dusunememIki hafta kabul edilmeyi bekledim ve şimdi bu yorumları hakettigimi düşünüyorsanız yapabileceğim birsey yok. Herkesin kendi vicdanında kardeş. Ama hepinizden Özür dilerim yine de. Iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?