Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

tamm canım sevinirim dediğim gibi bu hazırladığma yazarsan ben de tabloya geçiririm inşallah...

Bugün fırsat bulamadım öğlen kalktm sonrada dışarıda işlerim varfı akşam nasıl oldu amlwmadım ve adeta kilo almayaa çalışr gibiyim yiyorum boyuna
ya joleya yapma noluyo sana? şımardın galiba sen heeeee kendine gel ....

Doğurayım aranızdayım hanımlar. Emzirme dönemini faydalı şekilde kullanmak istiyorum zayıflamak için

Doğurayım aranızdayım hanımlar. Emzirme dönemini faydalı şekilde kullanmak istiyorum zayıflamak için
allah tamamına erdirsin , inşallah sağ salim atlatırsın doğumunu da sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına...ve inşallah biz o zamana kadar kilolarımızı veririz de sana tecrübelerimizi aktarıırz..

Kizlar sauna esofman kullanan varmi aranızda çok süper terletiyor iyi biseymi kötü biseymi karar veremiyorum
Bende çok sağlıklı oldugunu dusunmuyorum ama bir taraftanda sonuçta spor yaparken gideceksin ve vucut sıcaklığın dışarı gitmeyecek ve daha çok terliyeceksin daha cabuk atacaksın toksinleri böylede sağlıklı gibi varsa kullan derim ama özel olarak alma gibi bişey diyorum saçmalamaya başladım

Kızlarr bugün oğlm öğle 2 ye kadar uyudu uyandıramıyorum sabah yattğı için bende inat ettim gece 1de uyuttm ayy mucize uyuyo şimdi bu seferde ben uyuyamadım alışkanlk yaptı galiba

gülicik aslına bakarsan pek katılımını göremiyoruz aktif değilsin sanki işlerin mi var yoksa yetiştiremiyomusun?
Herhangi bir kural olmadigini belirtttiniz oyle aktif katılımla ilgili. Keşke maddelere günlük katılım şart diye yazsaydiniz. O zaman daha dikkatli olurdum. Siz aranıza almak istemiyorsanız başka canınız sağolsun
Ben her türlü zayifliyorum nasılsa

Son düzenleme:
Gunaydin gulicikk bence tavirli ve kirici yazmaya gerek yok, burda birbirimizi motive etmek icin birlikteyiz, olmazsa salla gibi havalara girmek aradaki guzel duygulari yipratir. Bilmiyorum bu benim dusuncem

Gunaydin gulicikk bence tavirli ve kirici yazmaya gerek yok, burda birbirimizi motive etmek icin birlikteyiz, olmazsa salla gibi havalara girmek aradaki guzel duygulari yipratir. Bilmiyorum bu benim dusuncem
Iki hafta kabul edilmeyi bekledim ve şimdi bu yorumları hakettigimi düşünüyorsanız yapabileceğim birsey yok. Herkesin kendi vicdanında kardeş. Ama hepinizden Özür dilerim yine de. Iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…