Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlarr bugün oğlm öğle 2 ye kadar uyudu uyandıramıyorum sabah yattğı için bende inat ettim gece 1de uyuttm ayy mucize uyuyo şimdi bu seferde ben uyuyamadım alışkanlk yaptı galiba
Ayy çok guldum valla dun benim kızda uyudu gunduz gece uyumadı, sabah yine altıda ayaktaydık çok kötu oluyormuş gece uyumamak tam bi zombi oluyorsun

Güzel anneler hayırlı az kalorili bool hareketli bir gün diliyorum hepimizebelki 15 gündr ilk defa uyudu gece oğlm bugün çook iyi hissediyorum bugüne kadar fazla kaçırdıklarımı telafi edicemm bir kaç günde inşaallahhh

Cok guzel canim insallah hep boyle gider

Hadı gözün aydin :) darısı başıma. Kulak iltihabı varmis bir de bugun doktordaydik. Bu saate kadar dogru duzgun bir şey yiyemedim, şimdi de çok yemiş olcam vakitli Vakitsiz ama yine de bu haftadan umutluyum, pek bir iyimser gördüm kendimi

Hayirli geceler arkadaslar cok kotu 2 gun gecirdim ufak kizim havale gecirdi bu ara yazamayabilirim bildirim yapmaya calisicam Hakkinizi helal edin dualarinizida eksik etmeyin nolur

Hayirli geceler arkadaslar cok kotu 2 gun gecirdim ufak kizim havale gecirdi bu ara yazamayabilirim bildirim yapmaya calisicam Hakkinizi helal edin dualarinizida eksik etmeyin nolur
Canım çok geçmiş olsun tek o iyi olsun, helal olsun ne demek Rabbim şifa versin

:) :)

Canım ben biliyorum onu evet aşırı terletiyo kiloda verdirir ama her kullanımda bi sudan geçir derim yoksa çok sağlıklı olmuyo daha önce spor mağazasında çalıştım inanılmaz satıyoduk.
Ben onu boş tenime giymiyorum atletin ve bluzun üstüne giyiyorum o yuzden her kullanimda degulde iki uc gune bir yikiyorum boş yani çıplak giyince felaket terletiyor terler elimin üstünden akmaya başlıyor yerlere o yüzden içime bisey giyiyorum

Ben bide bu hafta hafta içi hic tartilmadim cok heyecan içindeyim pazar günü şok a mi uğrarım artik nasil olur bilmem acaba hergün tartilmak mi iyiydi karar veremiyorum

Birde bebekleri hasta olan arkadaslarima cok geçmiş olsun dileklerimi ileetiyorum Rabbim acil sifalar nasip etsin telden girdigum icin her mesajı ayri ayri bulup okumak iskence gibi

Geçmiş olsun canım kolay atlatrsınz inşaallah bizde düzene girmeye başladk . hadi bakalım inşaallah eksi görürsün

Ben bide bu hafta hafta içi hic tartilmadim cok heyecan içindeyim pazar günü şok a mi uğrarım artik nasil olur bilmem acaba hergün tartilmak mi iyiydi karar veremiyorum
Her günde psikoloji bozuluyor ben tartılmadan yapamyorm bugün tam 1,5kg fazla geldim ama hakettimmm

Günaydınnn kızlar bu sabah tam 1,5 kg fazla geldim hakettiğimi düşünüyorum hareketsiz ve tıkınarak ne bekleyebilirm hergün toparlıcam diyorum o gün gelemedi gittibi yandanda mutluyum uyku düzenimize dönmeye başladk .bu hafta - görmem zor ama salmaya niyetim yok toparlıcamm

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kızına dualarımda olucaksın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…