- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Ayy çok guldum valla dun benim kızda uyudu gunduz gece uyumadı, sabah yine altıda ayaktaydık çok kötu oluyormuş gece uyumamak tam bi zombi oluyorsunKızlarr bugün oğlm öğle 2 ye kadar uyudu uyandıramıyorum sabah yattğı için bende inat ettim gece 1de uyuttm ayy mucize uyuyo şimdi bu seferde ben uyuyamadım alışkanlk yaptı galiba
Cok guzel canim insallah hep boyle giderGüzel anneler hayırlı az kalorili bool hareketli bir gün diliyorum hepimizebelki 15 gündr ilk defa uyudu gece oğlm bugün çook iyi hissediyorum bugüne kadar fazla kaçırdıklarımı telafi edicemm bir kaç günde inşaallahhh
İnşaallah canımCok guzel canim insallah hep boyle gider
Güzel anneler hayırlı az kalorili bool hareketli bir gün diliyorum hepimizebelki 15 gündr ilk defa uyudu gece oğlm bugün çook iyi hissediyorum bugüne kadar fazla kaçırdıklarımı telafi edicemm bir kaç günde inşaallahhh
bende var ama kullanmıyorum ..çok terletiyor ama...Kizlar sauna esofman kullanan varmi aranızda çok süper terletiyor iyi biseymi kötü biseymi karar veremiyorum
Canım çok geçmiş olsun tek o iyi olsun, helal olsun ne demek Rabbim şifa versinHayirli geceler arkadaslar cok kotu 2 gun gecirdim ufak kizim havale gecirdi bu ara yazamayabilirim bildirim yapmaya calisicam Hakkinizi helal edin dualarinizida eksik etmeyin nolur
:) :)Bende çok sağlıklı oldugunu dusunmuyorum ama bir taraftanda sonuçta spor yaparken gideceksin ve vucut sıcaklığın dışarı gitmeyecek ve daha çok terliyeceksin daha cabuk atacaksın toksinleri böylede sağlıklı gibi varsa kullan derim ama özel olarak alma gibi bişey diyorum saçmalamaya başladım
Ben onu boş tenime giymiyorum atletin ve bluzun üstüne giyiyorum o yuzden her kullanimda degulde iki uc gune bir yikiyorum boş yani çıplak giyince felaket terletiyor terler elimin üstünden akmaya başlıyor yerlere o yüzden içime bisey giyiyorumCanım ben biliyorum onu evet aşırı terletiyo kiloda verdirir ama her kullanımda bi sudan geçir derim yoksa çok sağlıklı olmuyo daha önce spor mağazasında çalıştım inanılmaz satıyoduk.
Ayy insallah dün yuruyemedim gunduz ni yeni bi magazamiz acildi acilisa gittim aksama eltim doğum yaptı benim alt katmda oturuyor ama merak etmeyin yeterince hareket yaptım :)yürüyüşün hertürlüsü fark ettirir meak etme bakalım bu haftanın birincisi kim ? varmı iddalı olan?
Geçmiş olsun canım kolay atlatrsınz inşaallah bizde düzene girmeye başladk . hadi bakalım inşaallah eksi görürsünHadı gözün aydin :) darısı başıma. Kulak iltihabı varmis bir de bugun doktordaydik. Bu saate kadar dogru duzgun bir şey yiyemedim, şimdi de çok yemiş olcam vakitli Vakitsizama yine de bu haftadan umutluyum, pek bir iyimser gördüm kendimi
Her günde psikoloji bozuluyor ben tartılmadan yapamyorm bugün tam 1,5kg fazla geldim ama hakettimmmBen bide bu hafta hafta içi hic tartilmadim cok heyecan içindeyim pazar günü şok a mi uğrarım artik nasil olur bilmem acaba hergün tartilmak mi iyiydi karar veremiyorum
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kızına dualarımda olucaksın inşaallahHayirli geceler arkadaslar cok kotu 2 gun gecirdim ufak kizim havale gecirdi bu ara yazamayabilirim bildirim yapmaya calisicam Hakkinizi helal edin dualarinizida eksik etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?