Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Gecmis olsun, allah sifa versin cnm

bende kullanmistim cnm yillar once :)) bende altima ince seyler giyodum cok terliyodum o zaman kilo vermistim onun sayesinde

Hayirli geceler arkadaslar cok kotu 2 gun gecirdim ufak kizim havale gecirdi bu ara yazamayabilirim bildirim yapmaya calisicam Hakkinizi helal edin dualarinizida eksik etmeyin nolur
Çok geçmiş olsun, Rabbim sifasini verir insallah. Bu aralar çok sık duyar oldum, bir tanesi toparladı bile çok sukur, inşallah sizin için de güzel olur hersey

Hayır bildirmedim daha doğrusu ben 15:30 olayını yeni farkettim.
anladım bu kezlik yazıcam ama şartlarımızı birdaha gözden geçirmeni tavsiye ederim bidaha yanlış anlaşılma olmasın olur mu?

Herkes çok giremiyor :) bende neler kaçırdım diyordum. Bizimki de diş çıkarıyor, haftasonu da diş buğdayı yapıcaz galiba, bakayım perşembe ye doğru karar vercem, enerjim kalırsa uykusuzluktan
hayırlısı olsun canım inşallah çok acı çekmeden biter bu süreciniz...

Kızlarr bugün oğlm öğle 2 ye kadar uyudu uyandıramıyorum sabah yattğı için bende inat ettim gece 1de uyuttm ayy mucize uyuyo şimdi bu seferde ben uyuyamadım alışkanlk yaptı galiba
banada öyle oluyo inan bazen alışkanlık yapınca uyuyamıyosun istesen de...

canım benim ,,ben bu grubu burda birileriyle tartışmak,münakaşa etmek için açmadım bu birincisi.Burada evet herkes hergün giremiyor çünkü hepimizin çocugu var bunu anlayışla karşılıyoruz ama en azından girmeye çalışıyoruz birbirimizi motive etmek için .En azından bize işim vardı,hastaydım,giremedim,giremeyeceğim gibi bilgilerin verilmesinde fayda var.ikincisi,farkındaysan bu sana kasten yapılan bişey değil ki hem biz seni niye aramıza akmak istemeyelim biz seni tanımayız etmeyiz aramızda bir gruplaşma yok birşey yok.mesela esmer arkadaşımızda kilo bildirimini p.tesi yaptığı için kilosunu yazmamıştım ama pazar 15:30 kuralını görmediğini söyledi o yüzden onu ekleyeceğim .Aktiflik konusunda ben diğer gruplardaki gibi günde en az 5,10,15 msj yazma gibi bi şart koymadım ama senin için söylemiyorum bunu sakın yanlış anlama ''ben bişey yazmayayım da sadece pazardan pazara kilo bildirimi yapayım diyenler '' diye belirttiğim bi madde vardı okudun mu bilmiyorum.
üçüncüsü bizimle devam etmek istiyorsan,pazar günü kilo bildirimi yaparsan listeye dahil olabilirsin.Bu da sana kalmış.

(Ama kırıcı söylemlerine üzüldüğümü de belirtmek isterim.Çünkü ben burda gönüllü olarak tablo hazırlıyorum mecbur değilim hem kendime hem başkalarına yardımcı olmak için ve benim de bi ailem var benim de bi çocuğum var benimde değerli bi zamanm var kimseye kasıtlı bişey yapmıyorum yapmamda ! Hatta farkındaysan sürekli zikir ediyorum şu arkdaşlar giriyomu kilo bildirimi yaptımı çünkü bu sadece benim görevim değil ki gözümden de kaçabilir bazı şeyler göremeyebilirm (başkalarını takip etmeyi ) Bunu zaten en başta yazmıştım.)

ne güzel inşallah telafi edersin..

Hayirli geceler arkadaslar cok kotu 2 gun gecirdim ufak kizim havale gecirdi bu ara yazamayabilirim bildirim yapmaya calisicam Hakkinizi helal edin dualarinizida eksik etmeyin nolur
canım ya çok geçmiş olsun çok.... peki nasıl durumu şuan ne yaptınız girince yaz emi ? canım ya

Ben bide bu hafta hafta içi hic tartilmadim cok heyecan içindeyim pazar günü şok a mi uğrarım artik nasil olur bilmem acaba hergün tartilmak mi iyiydi karar veremiyorum
insan tartılmayınca daha bi merka ediyor dimi bakalım sonuçlar neyi göstericek?

aferin ....

kesinlikle haklısın....ben de öyle kullanıyodum..

çok geçmiş olsun allah şifa versin canım... nasıl şimdi iyimi?

ya arkadaşlar hani mesajın altına cevap yazıyoruz ya sonra cevabım o sayfanın en altına ekleniyor.Ve ben o sayfada başka msj olmadığını zannedip başka sayfaya geçiyorum bi bakıyorum ki birisi bişey yazmış cevap bile atılmış ben bunu neden görmedim diye tekrar başa dönüyorum benim gibi bişey yaşayan var mı sürekli ?

Herkese Günaydın,,, mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum...Allahım korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail eylesin inşallah....Tüm hastalarımıza şifa, dertlilere deva,borçlulara edalar nasip etsin yarabbim...Kaldıramayacağımız yük yüklemesin ,dert vermesin inşallah....

Kusura bakmayın dün giremedim çünkü inanılmaz yoğundum arkadaşlar ...Aramızda behbay arkadaşımızın çocuğu havale geçirmiş herhalde rabbim acil şifalar versin dua edelim onun için de. Allahım evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın bizleri ...Bebişleri uyumayan geç yatan annelerimize de güzel uykular , ve sabır ihsan eylesin... Ve aklıma şuan gelmeyen kim varsa kimin gönlünden ne geçiyorsa, tüm adak, dua ve dilekleri kabul olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…