- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Gunaydin cok saol, insallahGunaydin güzel Anneler, Keşkesiz bir gün olsun bizim için
Amin ne guzel dua etmissinBu arada CUMANIZ mübarek olsun arkadaşlar bu güzel gün hürmetine rabbim hastalara acil şifalar borçlulara ödeme kolaylığı ,cümlemize huzur versn inşaallah...Amin.
Gecmis olsun, allah sifa versin cnmHadı gözün aydin :) darısı başıma. Kulak iltihabı varmis bir de bugun doktordaydik. Bu saate kadar dogru duzgun bir şey yiyemedim, şimdi de çok yemiş olcam vakitli Vakitsizama yine de bu haftadan umutluyum, pek bir iyimser gördüm kendimi
Cok uzuldum behbay , cok cok gecmis olsun, sanada allah kolaylik guc versinHayirli geceler arkadaslar cok kotu 2 gun gecirdim ufak kizim havale gecirdi bu ara yazamayabilirim bildirim yapmaya calisicam Hakkinizi helal edin dualarinizida eksik etmeyin nolur
Ben onu boş tenime giymiyorum atletin ve bluzun üstüne giyiyorum o yuzden her kullanimda degulde iki uc gune bir yikiyorum boş yani çıplak giyince felaket terletiyor terler elimin üstünden akmaya başlıyor yerlere o yüzden içime bisey giyiyorum
Çok geçmiş olsun, Rabbim sifasini verir insallah. Bu aralar çok sık duyar oldum, bir tanesi toparladı bile çok sukur, inşallah sizin için de güzel olur herseyHayirli geceler arkadaslar cok kotu 2 gun gecirdim ufak kizim havale gecirdi bu ara yazamayabilirim bildirim yapmaya calisicam Hakkinizi helal edin dualarinizida eksik etmeyin nolur
anladım bu kezlik yazıcam ama şartlarımızı birdaha gözden geçirmeni tavsiye ederim bidaha yanlış anlaşılma olmasın olur mu?Hayır bildirmedim daha doğrusu ben 15:30 olayını yeni farkettim.
hayırlısı olsun canım inşallah çok acı çekmeden biter bu süreciniz...Herkes çok giremiyor :) bende neler kaçırdım diyordum. Bizimki de diş çıkarıyor, haftasonu da diş buğdayı yapıcaz galiba, bakayım perşembe ye doğru karar vercem, enerjim kalırsa uykusuzluktan
devamını getirme bak lütfen ....Evet aynen bir başladınmı gerisi geliyo hergün yarın kesicem diyorum perşembe geldi
banada öyle oluyo inan bazen alışkanlık yapınca uyuyamıyosun istesen de...Kızlarr bugün oğlm öğle 2 ye kadar uyudu uyandıramıyorum sabah yattğı için bende inat ettim gece 1de uyuttm ayy mucize uyuyo şimdi bu seferde ben uyuyamadım alışkanlk yaptı galiba
canım benim ,,ben bu grubu burda birileriyle tartışmak,münakaşa etmek için açmadım bu birincisi.Burada evet herkes hergün giremiyor çünkü hepimizin çocugu var bunu anlayışla karşılıyoruz ama en azından girmeye çalışıyoruz birbirimizi motive etmek için .En azından bize işim vardı,hastaydım,giremedim,giremeyeceğim gibi bilgilerin verilmesinde fayda var.ikincisi,farkındaysan bu sana kasten yapılan bişey değil ki hem biz seni niye aramıza akmak istemeyelim biz seni tanımayız etmeyiz aramızda bir gruplaşma yok birşey yok.mesela esmer arkadaşımızda kilo bildirimini p.tesi yaptığı için kilosunu yazmamıştım ama pazar 15:30 kuralını görmediğini söyledi o yüzden onu ekleyeceğim .Aktiflik konusunda ben diğer gruplardaki gibi günde en az 5,10,15 msj yazma gibi bi şart koymadım ama senin için söylemiyorum bunu sakın yanlış anlama ''ben bişey yazmayayım da sadece pazardan pazara kilo bildirimi yapayım diyenler '' diye belirttiğim bi madde vardı okudun mu bilmiyorum.Herhangi bir kural olmadigini belirtttiniz oyle aktif katılımla ilgili. Keşke maddelere günlük katılım şart diye yazsaydiniz. O zaman daha dikkatli olurdum. Siz aranıza almak istemiyorsanız başka canınız sağolsun
Ben her türlü zayifliyorum nasılsa
ne güzel inşallah telafi edersin..Güzel anneler hayırlı az kalorili bool hareketli bir gün diliyorum hepimizebelki 15 gündr ilk defa uyudu gece oğlm bugün çook iyi hissediyorum bugüne kadar fazla kaçırdıklarımı telafi edicemm bir kaç günde inşaallahhh
canım ya çok geçmiş olsun çok.... peki nasıl durumu şuan ne yaptınız girince yaz emi ? canım yaHayirli geceler arkadaslar cok kotu 2 gun gecirdim ufak kizim havale gecirdi bu ara yazamayabilirim bildirim yapmaya calisicam Hakkinizi helal edin dualarinizida eksik etmeyin nolur
insan tartılmayınca daha bi merka ediyor dimi bakalım sonuçlar neyi göstericek?Ben bide bu hafta hafta içi hic tartilmadim cok heyecan içindeyim pazar günü şok a mi uğrarım artik nasil olur bilmem acaba hergün tartilmak mi iyiydi karar veremiyorum
aferin ....Günaydınnn kızlar bu sabah tam 1,5 kg fazla geldim hakettiğimi düşünüyorum hareketsiz ve tıkınarak ne bekleyebilirm hergün toparlıcam diyorum o gün gelemedi gittibi yandanda mutluyum uyku düzenimize dönmeye başladk .bu hafta - görmem zor ama salmaya niyetim yok toparlıcamm
günaydın canım inşallah...Gunaydin güzel Anneler, Keşkesiz bir gün olsun bizim için
kesinlikle haklısın....ben de öyle kullanıyodum..Ben onu boş tenime giymiyorum atletin ve bluzun üstüne giyiyorum o yuzden her kullanimda degulde iki uc gune bir yikiyorum boş yani çıplak giyince felaket terletiyor terler elimin üstünden akmaya başlıyor yerlere o yüzden içime bisey giyiyorum
çok geçmiş olsun allah şifa versin canım... nasıl şimdi iyimi?Hadı gözün aydin :) darısı başıma. Kulak iltihabı varmis bir de bugun doktordaydik. Bu saate kadar dogru duzgun bir şey yiyemedim, şimdi de çok yemiş olcam vakitli Vakitsizama yine de bu haftadan umutluyum, pek bir iyimser gördüm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?