esmer 10 şubatta olmak istedğin kiloyu yazar mısın ?Eki Görüntüle 1747828 tam tahmin ettiğim gibi 300 gr fazla
aynını bende yaşıyorum cepten girdiğim içinmi acaba diyorum sen cepten mi giriyosunya arkadaşlar hani mesajın altına cevap yazıyoruz ya sonra cevabım o sayfanın en altına ekleniyor.Ve ben o sayfada başka msj olmadığını zannedip başka sayfaya geçiyorum bi bakıyorum ki birisi bişey yazmış cevap bile atılmış ben bunu neden görmedim diye tekrar başa dönüyorum benim gibi bişey yaşayan var mı sürekli ?
Amin inşallah canımHerkese Günaydın,,, mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum...Allahım korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail eylesin inşallah....Tüm hastalarımıza şifa, dertlilere deva,borçlulara edalar nasip etsin yarabbim...Kaldıramayacağımız yük yüklemesin ,dert vermesin inşallah....
Kusura bakmayın dün giremedim çünkü inanılmaz yoğundum arkadaşlar ...Aramızda behbay arkadaşımızın çocuğu havale geçirmiş herhalde rabbim acil şifalar versin dua edelim onun için de. Allahım evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın bizleri ...Bebişleri uyumayan geç yatan annelerimize de güzel uykular , ve sabır ihsan eylesin... Ve aklıma şuan gelmeyen kim varsa kimin gönlünden ne geçiyorsa, tüm adak, dua ve dilekleri kabul olsun inşallah...
Bende de sorun var aynısı, birde giriyorum hiçbirşey yok sonra bakıyorum aslında bir suru sey gelmiş Mislisse nın yazdığı çoğu şeyi açamıyorumaynını bende yaşıyorum cepten girdiğim içinmi acaba diyorum sen cepten mi giriyosun
Değil malesef. Dün çocuk doktoruna goturmustum çevremdeki herkes kbb görsün mutlaka deyince bugunde KBB ye gidicez. Sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta. İlaçların 1 gündr etki etmesini beklemiyordum ama en azından fitil ağrısını kesmeliydi. Hiç bir ise yaramadıçok geçmiş olsun allah şifa versin canım... nasıl şimdi iyimi?
Evet bazı insanlar çıplak olarak öneriyo o yüzden uyardım bende Allah korusun mantar olur vücutta.Ben onu boş tenime giymiyorum atletin ve bluzun üstüne giyiyorum o yuzden her kullanimda degulde iki uc gune bir yikiyorum boş yani çıplak giyince felaket terletiyor terler elimin üstünden akmaya başlıyor yerlere o yüzden içime bisey giyiyorum
Cocuklar hasta olmasın ya daha çok küçükler. Seninki ne kadarlık canım, bu arada çok geçmiş olsunDeğil malesef. Dün çocuk doktoruna goturmustum çevremdeki herkes kbb görsün mutlaka deyince bugunde KBB ye gidicez. Sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta. İlaçların 1 gündr etki etmesini beklemiyordum ama en azından fitil ağrısını kesmeliydi. Hiç bir ise yaramadı
1 hafta sonra 8 ayı bitecek. İlk çocuk galiba biraz da onun tecrübesizliği, zaman zaman bu kadar zor değildir diye düşünüyorum çünkü :)Cocuklar hasta olmasın ya daha çok küçükler. Seninki ne kadarlık canım, bu arada çok geçmiş olsun
Aramızda bir ay var, cocuk bakması gerçekten zor, çalışmak daha kolay ilk çocuk daha zor ama ilkgözağrısı oldugu icin daha nazlı oluyorlar1 hafta sonra 8 ayı bitecek. İlk çocuk galiba biraz da onun tecrübesizliği, zaman zaman bu kadar zor değildir diye düşünüyorum çünkü :)
ya canım benm ya gittiniz mi kbb ye?Değil malesef. Dün çocuk doktoruna goturmustum çevremdeki herkes kbb görsün mutlaka deyince bugunde KBB ye gidicez. Sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta. İlaçların 1 gündr etki etmesini beklemiyordum ama en azından fitil ağrısını kesmeliydi. Hiç bir ise yaramadı
Evet, farklı bir şey söylemedi aslında ama antibiyotik ekledi. 2 kez tekrarladı 10 gün içinde diye. Bir yandan da diş çıkarıyor en azından kulağın bir an önce iyileşmesine çalışalım dedi. İnşallah biraz rahatlar. Biz zor dayaniyoruz ağrıya.ya canım benm ya gittiniz mi kbb ye?
Ben ipin ucunu kaçırdığım zamanlar Yediklerimi yazardim. Ama corbanın tuzuna baktıysam onu bile yazardım. Ve Kağıt buzdolabında asılı dururdu. Bazen bir dosya kağıdı yetmediği olurdu o kadar söyliyim. Tavsiye ederimİyi geceler kızlar benim gibi uyumayan varmı acaba ? Ben iyi değilimaylardr yiyerek aynı kilodaydım şimdi zayıflamam gerektiğni düşündkçe daha çok yiyorum ipin ucunu kaçırdım artk sizlerle beraber hafta sonları eksi görmeyi çok isterim fakat olmuyor yememem gerektiği düşüncesi beni sitrese sokuyor daha çok yiyorum arada bir kaçamak olur ama ben pazardan beri kıtlktan çıkmş gibiyim mislissecim kurallarda kaçamak yazmak yok ama paylaşmadan yapamadım.ben bir hafta daha deneyip böyle devam edersem aranzdan ayrılmak zorunda kalabilirim ne yapmalyım sizce
Bana da oluyor canim yaya arkadaşlar hani mesajın altına cevap yazıyoruz ya sonra cevabım o sayfanın en altına ekleniyor.Ve ben o sayfada başka msj olmadığını zannedip başka sayfaya geçiyorum bi bakıyorum ki birisi bişey yazmış cevap bile atılmış ben bunu neden görmedim diye tekrar başa dönüyorum benim gibi bişey yaşayan var mı sürekli ?
motivhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/guzel-anneler-fit-olma-yolunda-beraber-ilerliyor.893140/page-5İyi geceler kızlar benim gibi uyumayan varmı acaba ? Ben iyi değilimaylardr yiyerek aynı kilodaydım şimdi zayıflamam gerektiğni düşündkçe daha çok yiyorum ipin ucunu kaçırdım artk sizlerle beraber hafta sonları eksi görmeyi çok isterim fakat olmuyor yememem gerektiği düşüncesi beni sitrese sokuyor daha çok yiyorum arada bir kaçamak olur ama ben pazardan beri kıtlktan çıkmş gibiyim mislissecim kurallarda kaçamak yazmak yok ama paylaşmadan yapamadım.ben bir hafta daha deneyip böyle devam edersem aranzdan ayrılmak zorunda kalabilirim ne yapmalyım sizce
Bu haftayi tartilmadam geçirmeye karar verdim pazar gunune sakladim:)Kilo takiplerimiz nasıl gidiyor acaba inşallah tartıda artı gören yoktur öyle umut ediyorum
Evet toparlanacaksin yapmak zorundasın bizi yarı yolda bırakmayı düşünme sakın :) :)Günaydınnn kızlar bu sabah tam 1,5 kg fazla geldim hakettiğimi düşünüyorum hareketsiz ve tıkınarak ne bekleyebilirm hergün toparlıcam diyorum o gün gelemedi gittibi yandanda mutluyum uyku düzenimize dönmeye başladk .bu hafta - görmem zor ama salmaya niyetim yok toparlıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?