Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kilo takiplerimiz nasıl gidiyor acaba inşallah tartıda artı gören yoktur öyle umut ediyorum

aynını bende yaşıyorum cepten girdiğim içinmi acaba diyorum sen cepten mi giriyosun

Amin inşallah canım

Ay kızlar ya adet oldum sonunda sürekli sarkıyor anlamıyorum canım felaket tatlı şeyler istiyor. Şu birkaç gün bitsin, tartılma işine gelince diyetteyiz ya o yuzden tartılıyoruz, eger yesek hiç aklımıza gelmez o tartıya çıkmak  Keşke cabucak gitse şu kilolar

aynını bende yaşıyorum cepten girdiğim içinmi acaba diyorum sen cepten mi giriyosun
Bende de sorun var aynısı, birde giriyorum hiçbirşey yok sonra bakıyorum aslında bir suru sey gelmiş Mislisse nın yazdığı çoğu şeyi açamıyorum

çok geçmiş olsun allah şifa versin canım... nasıl şimdi iyimi?
Değil malesef. Dün çocuk doktoruna goturmustum çevremdeki herkes kbb görsün mutlaka deyince bugunde KBB ye gidicez. Sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta. İlaçların 1 gündr etki etmesini beklemiyordum ama en azından fitil ağrısını kesmeliydi. Hiç bir ise yaramadı

Arkadaslar cok tesekkur ederim Rabbim.sizlerden razi olsun simdilik iyi doktorumuz korkulacak bisey olmadigini soyledi cunku atak kisa surdu tekrarlayabilir tetikte olun en ufak ateste dedi Rabbim cumlesini korusun firsat buldukca yazicam insAllah Hakkinizi helal edin

Evet bazı insanlar çıplak olarak öneriyo o yüzden uyardım bende Allah korusun mantar olur vücutta.

Cocuklar hasta olmasın ya daha çok küçükler. Seninki ne kadarlık canım, bu arada çok geçmiş olsun

Cocuklar hasta olmasın ya daha çok küçükler. Seninki ne kadarlık canım, bu arada çok geçmiş olsun
1 hafta sonra 8 ayı bitecek. İlk çocuk galiba biraz da onun tecrübesizliği, zaman zaman bu kadar zor değildir diye düşünüyorum çünkü :)

1 hafta sonra 8 ayı bitecek. İlk çocuk galiba biraz da onun tecrübesizliği, zaman zaman bu kadar zor değildir diye düşünüyorum çünkü :)
Aramızda bir ay var, cocuk bakması gerçekten zor, çalışmak daha kolay ilk çocuk daha zor ama ilkgözağrısı oldugu icin daha nazlı oluyorlar

ya canım benm ya gittiniz mi kbb ye?

İyi geceler kızlar benim gibi uyumayan varmı acaba ? Ben iyi değilim aylardr yiyerek aynı kilodaydım şimdi zayıflamam gerektiğni düşündkçe daha çok yiyorum ipin ucunu kaçırdım artk sizlerle beraber hafta sonları eksi görmeyi çok isterim fakat olmuyor yememem gerektiği düşüncesi beni sitrese sokuyor daha çok yiyorumarada bir kaçamak olur ama ben pazardan beri kıtlktan çıkmş gibiyim mislissecim kurallarda kaçamak yazmak yok ama paylaşmadan yapamadım.ben bir hafta daha deneyip böyle devam edersem aranzdan ayrılmak zorunda kalabilirim ne yapmalyım sizce

ya canım benm ya gittiniz mi kbb ye?
Evet, farklı bir şey söylemedi aslında ama antibiyotik ekledi. 2 kez tekrarladı 10 gün içinde diye. Bir yandan da diş çıkarıyor en azından kulağın bir an önce iyileşmesine çalışalım dedi. İnşallah biraz rahatlar. Biz zor dayaniyoruz ağrıya.
Tabi bu düzensizlikle bu hafta ne oldu bir fikrim yok. Düzensiz besleniyorum diye bir yandan + ya geçmişimdir diyorum, diğer yandan da kosturmaktan vermişimdir. İnatla da tartilmadim. Bakalım nolur pazara.

Ben ipin ucunu kaçırdığım zamanlar Yediklerimi yazardim. Ama corbanın tuzuna baktıysam onu bile yazardım. Ve Kağıt buzdolabında asılı dururdu. Bazen bir dosya kağıdı yetmediği olurdu o kadar söyliyim. Tavsiye ederim
İnsan gün boyu Yediklerini yazılı görünce hayattan soğuyor.
Bir de kendine düşük kalorili 3 yiyecek seç. Canın yemek istediğinde onları tüket. Onunda faydası oluyor.

Bana da oluyor canim ya

motivhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/guzel-anneler-fit-olma-yolunda-beraber-ilerliyor.893140/page-5
Ya arkadaslar yapmayin nolur buraai benim en fazla motive oldugum yer hafta sonu buraya eksi bildirim yapmak için uğraşıyorum resmen ama siz böyle konuşunca cok üzülüyorum sakin birakma kendini biz bep birlikte zayifliycaz adimiz üstümüzde güzel anneler fit olma yolunda birlikte ilerliyor :) :):

Evet toparlanacaksin yapmak zorundasın bizi yarı yolda bırakmayı düşünme sakın :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…