- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Cok guzel gercekten bende yazicamBen ipin ucunu kaçırdığım zamanlar Yediklerimi yazardim. Ama corbanın tuzuna baktıysam onu bile yazardım. Ve Kağıt buzdolabında asılı dururdu. Bazen bir dosya kağıdı yetmediği olurdu o kadar söyliyim. Tavsiye ederim
İnsan gün boyu Yediklerini yazılı görünce hayattan soğuyor.
Bir de kendine düşük kalorili 3 yiyecek seç. Canın yemek istediğinde onları tüket. Onunda faydası oluyor.
canim yaa devam etmeyebilirim diye kendine acik kapi birakma, dinleniyosan dinlen kendine izin ver ama devam de sonra bence, bak ben kacamak bile cok az oluyo , suyu zaten inanilmaz icerim, aksam 7 den sonra bisey yemiyorum ama hareket edemedigim icin cok yavas veriyorun motivasyonum cok dusuk bu yuzden, ama ne verirsem kardir diyorumİyi geceler kızlar benim gibi uyumayan varmı acaba ? Ben iyi değilimaylardr yiyerek aynı kilodaydım şimdi zayıflamam gerektiğni düşündkçe daha çok yiyorum ipin ucunu kaçırdım artk sizlerle beraber hafta sonları eksi görmeyi çok isterim fakat olmuyor yememem gerektiği düşüncesi beni sitrese sokuyor daha çok yiyorum arada bir kaçamak olur ama ben pazardan beri kıtlktan çıkmş gibiyim mislissecim kurallarda kaçamak yazmak yok ama paylaşmadan yapamadım.ben bir hafta daha deneyip böyle devam edersem aranzdan ayrılmak zorunda kalabilirim ne yapmalyım sizce
Slm bence bırakma hiç bir şekilde çünkü bu düşünceyle kilo aldık, bu vucut senin bu beyinde senin eminim söz geçire bilirsin bunu herşeyden önce çocukların için yap, star tv bir yarışma vardı şişmanlar zayıflıyordu. Onu duşun hiçbirşey kolay değil inan, benim troitlerim çalışmıyor Dr gitmeme daha çok var ama yinede yapıyorum tamam kaçamaklar oluyo ama herkesin oluyo, önemli olan herögun ve her gun olmaması, ben zayıflamayı ilk başta çocuklarım için istiyorum onların benden uyanmasını istemiyorum, toplum içine girince insanı ilk görünüşüyle karşılayıp öyle davranıyorlar bu devirde ben bırakma derim vermem gereken kilo 25 kilo ya 50 olsaydı herşey daha da zor olacaktı, insan şişmanladıkça kendini zayıf, zayıfladıkçada şişman görüyo keşke kk ya önce girip zayıflasaydım diyorum. Bu hayat senin nasıl yaşamak istediğine karar ver. Bence devam etİyi geceler kızlar benim gibi uyumayan varmı acaba ? Ben iyi değilimaylardr yiyerek aynı kilodaydım şimdi zayıflamam gerektiğni düşündkçe daha çok yiyorum ipin ucunu kaçırdım artk sizlerle beraber hafta sonları eksi görmeyi çok isterim fakat olmuyor yememem gerektiği düşüncesi beni sitrese sokuyor daha çok yiyorum arada bir kaçamak olur ama ben pazardan beri kıtlktan çıkmş gibiyim mislissecim kurallarda kaçamak yazmak yok ama paylaşmadan yapamadım.ben bir hafta daha deneyip böyle devam edersem aranzdan ayrılmak zorunda kalabilirim ne yapmalyım sizce
Geçmiş olsun inşaalh geçer ağrısı yavrum diş başlı başına eziyet zaten.inşallah vermişsindir canım.Evet, farklı bir şey söylemedi aslında ama antibiyotik ekledi. 2 kez tekrarladı 10 gün içinde diye. Bir yandan da diş çıkarıyor en azından kulağın bir an önce iyileşmesine çalışalım dedi. İnşallah biraz rahatlar. Biz zor dayaniyoruz ağrıya.
Tabi bu düzensizlikle bu hafta ne oldu bir fikrim yok. Düzensiz besleniyorum diye bir yandan + ya geçmişimdir diyorum, diğer yandan da kosturmaktan vermişimdir. İnatla da tartilmadim. Bakalım nolur pazara.
Tavsiyelerini denicem canım teşekkürlerBen ipin ucunu kaçırdığım zamanlar Yediklerimi yazardim. Ama corbanın tuzuna baktıysam onu bile yazardım. Ve Kağıt buzdolabında asılı dururdu. Bazen bir dosya kağıdı yetmediği olurdu o kadar söyliyim. Tavsiye ederim
İnsan gün boyu Yediklerini yazılı görünce hayattan soğuyor.
Bir de kendine düşük kalorili 3 yiyecek seç. Canın yemek istediğinde onları tüket. Onunda faydası oluyor.
Elimden geleni yapıcamm canımEvet toparlanacaksin yapmak zorundasın bizi yarı yolda bırakmayı düşünme sakın :) :)
Katılıyorum sana ki ben hep zayıf bir bayandım şu an aşırı değilim ama fazla yinede toparlamaya çalışıcam kendimi yoksa tekrar 70 lri görürüm.eski hafif günlerimi özledimmSlm bence bırakma hiç bir şekilde çünkü bu düşünceyle kilo aldık, bu vucut senin bu beyinde senin eminim söz geçire bilirsin bunu herşeyden önce çocukların için yap, star tv bir yarışma vardı şişmanlar zayıflıyordu. Onu duşun hiçbirşey kolay değil inan, benim troitlerim çalışmıyor Dr gitmeme daha çok var ama yinede yapıyorum tamam kaçamaklar oluyo ama herkesin oluyo, önemli olan herögun ve her gun olmaması, ben zayıflamayı ilk başta çocuklarım için istiyorum onların benden uyanmasını istemiyorum, toplum içine girince insanı ilk görünüşüyle karşılayıp öyle davranıyorlar bu devirde ben bırakma derim vermem gereken kilo 25 kilo ya 50 olsaydı herşey daha da zor olacaktı, insan şişmanladıkça kendini zayıf, zayıfladıkçada şişman görüyo keşke kk ya önce girip zayıflasaydım diyorum. Bu hayat senin nasıl yaşamak istediğine karar ver. Bence devam et
Özellikle cok ozur dileyerek baslamak istiyorum. Yalan konuşmama gerek yom; kendi kendime Tribe bindim zaten adet bitim gunumdu. Dört beş defa yazdım sildim gerginligim yansimasin diye. En son olmuscanım benim ,,ben bu grubu burda birileriyle tartışmak,münakaşa etmek için açmadım bu birincisi.Burada evet herkes hergün giremiyor çünkü hepimizin çocugu var bunu anlayışla karşılıyoruz ama en azından girmeye çalışıyoruz birbirimizi motive etmek için .En azından bize işim vardı,hastaydım,giremedim,giremeyeceğim gibi bilgilerin verilmesinde fayda var.ikincisi,farkındaysan bu sana kasten yapılan bişey değil ki hem biz seni niye aramıza akmak istemeyelim biz seni tanımayız etmeyiz aramızda bir gruplaşma yok birşey yok.mesela esmer arkadaşımızda kilo bildirimini p.tesi yaptığı için kilosunu yazmamıştım ama pazar 15:30 kuralını görmediğini söyledi o yüzden onu ekleyeceğim .Aktiflik konusunda ben diğer gruplardaki gibi günde en az 5,10,15 msj yazma gibi bi şart koymadım ama senin için söylemiyorum bunu sakın yanlış anlama ''ben bişey yazmayayım da sadece pazardan pazara kilo bildirimi yapayım diyenler '' diye belirttiğim bi madde vardı okudun mu bilmiyorum.
üçüncüsü bizimle devam etmek istiyorsan,pazar günü kilo bildirimi yaparsan listeye dahil olabilirsin.Bu da sana kalmış.
(Ama kırıcı söylemlerine üzüldüğümü de belirtmek isterim.Çünkü ben burda gönüllü olarak tablo hazırlıyorum mecbur değilim hem kendime hem başkalarına yardımcı olmak için ve benim de bi ailem var benim de bi çocuğum var benimde değerli bi zamanm var kimseye kasıtlı bişey yapmıyorum yapmamda ! Hatta farkındaysan sürekli zikir ediyorum şu arkdaşlar giriyomu kilo bildirimi yaptımı çünkü bu sadece benim görevim değil ki gözümden de kaçabilir bazı şeyler göremeyebilirm (başkalarını takip etmeyi ) Bunu zaten en başta yazmıştım.)
Tatlım çok güzel ve kilit bir kilodasin, 10 kilo verdiğini düşün, içine girmek isteyip giremedigin kıyafetleri. .Tavsiyelerini denicem canım teşekkürler
Öncelikle 75 in altına düşmene çok sevindim inşallah gerisi gelicek.elbette yedikten sonra hiiç mutlu değilim aksine sinirli oluyorum ama nefis işte iradem çok zayıf toparlamak için uğraşıcam şu an yeşil çay ve leblebi yiyorummTatlım çok güzel ve kilit bir kilodasin, 10 kilo verdiğini düşün, içine girmek isteyip giremedigin kıyafetleri. .
Üç senedir o 60 lari görmedim ben üç seneye yakın zamanda 75 in altını da görmemiştim, gördüm bu Cuma. Anlatılmaz bir mutluluk bu. Yediklerinin kaç paketi veriyor o mutluluğu sana???
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir küçük kuzu.Kizlar tarti gününe bir gün kala internet paketimi yeniledim ve 1 ay burdayim insallaj yarin icin cok heyecanliuim bugün sabahi sabah ettim benim minik kiz isal kusar ateş sabahlara kadar uyumadi yavrum sabah acile götürdüm serum falan derken öğlen oldu arkasinda gezmekle biseyler yedirmeye calismakla aksam oldu
Afiyet olsun. Kendine biraz zaman ver o zaman. Canın ne cekiyorsa günlük kalori miktarını geçmeyecek şekilde tuket canım. Ne zaman tamam yeter dedi beynin sana o zaman devamÖncelikle 75 in altına düşmene çok sevindim inşallah gerisi gelicek.elbette yedikten sonra hiiç mutlu değilim aksine sinirli oluyorum ama nefis işte iradem çok zayıf toparlamak için uğraşıcam şu an yeşil çay ve leblebi yiyorumm
Sagolasin canim.benim ALLAH razi olsunÇok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir küçük kuzu.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin miniğeKizlar tarti gününe bir gün kala internet paketimi yeniledim ve 1 ay burdayim insallaj yarin icin cok heyecanliuim bugün sabahi sabah ettim benim minik kiz isal kusar ateş sabahlara kadar uyumadi yavrum sabah acile götürdüm serum falan derken öğlen oldu arkasinda gezmekle biseyler yedirmeye calismakla aksam oldu
Başarılar canımKızlar yazılanları hepsini okuyacağım bugun ve yarın sınavlarım var o yuzden sık giremiyorum, yarınki tablo geçikebilir şimdiden özür diliyorum öpüyorum hepinizi
Canım çok teşekkür ederizBaşarılar canım
Basarilar cnm umarim bugunkiler iyidirKızlar yazılanları hepsini okuyacağım bugun ve yarın sınavlarım var o yuzden sık giremiyorum, yarınki tablo geçikebilir şimdiden özür diliyorum öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?