Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Cok guzel gercekten bende yazicam

canim yaa devam etmeyebilirim diye kendine acik kapi birakma, dinleniyosan dinlen kendine izin ver ama devam de sonra bence, bak ben kacamak bile cok az oluyo , suyu zaten inanilmaz icerim, aksam 7 den sonra bisey yemiyorum ama hareket edemedigim icin cok yavas veriyorun motivasyonum cok dusuk bu yuzden, ama ne verirsem kardir diyorum

Slm bence bırakma hiç bir şekilde çünkü bu düşünceyle kilo aldık, bu vucut senin bu beyinde senin eminim söz geçire bilirsin bunu herşeyden önce çocukların için yap, star tv bir yarışma vardı şişmanlar zayıflıyordu. Onu duşun hiçbirşey kolay değil inan, benim troitlerim çalışmıyor Dr gitmeme daha çok var ama yinede yapıyorum tamam kaçamaklar oluyo ama herkesin oluyo, önemli olan herögun ve her gun olmaması, ben zayıflamayı ilk başta çocuklarım için istiyorum onların benden uyanmasını istemiyorum, toplum içine girince insanı ilk görünüşüyle karşılayıp öyle davranıyorlar bu devirde ben bırakma derim vermem gereken kilo 25 kilo ya 50 olsaydı herşey daha da zor olacaktı, insan şişmanladıkça kendini zayıf, zayıfladıkçada şişman görüyo keşke kk ya önce girip zayıflasaydım diyorum. Bu hayat senin nasıl yaşamak istediğine karar ver. Bence devam et

Geçmiş olsun inşaalh geçer ağrısı yavrum diş başlı başına eziyet zaten.inşallah vermişsindir canım.

Tavsiyelerini denicem canım teşekkürler

Katılıyorum sana ki ben hep zayıf bir bayandım şu an aşırı değilim ama fazla yinede toparlamaya çalışıcam kendimi yoksa tekrar 70 lri görürüm.eski hafif günlerimi özledimm

Özellikle cok ozur dileyerek baslamak istiyorum. Yalan konuşmama gerek yom; kendi kendime Tribe bindim zaten adet bitim gunumdu. Dört beş defa yazdım sildim gerginligim yansimasin diye. En son olmus
Sonra son cümleleri sileyim dedim 10.dakikadan sonra mümkün olmuyor. Hatta gerginliğin karşılığı gerginlik olur mu diye yeni okuyorum bu cevabı.
Kimseyle yüzyüze bir husumetim olmamış hanimlarla bir derdim asla olamaz benim, kendime göre dusunseydim o an o cümleyi kurmazdim. Özür dilerim tekrar. Tabii bir ailem sorumluluklarim var ama bu konuda aktif olmamamin nedeni değildi. Sadece listeye girince sürekli takipte olurum diye düşünmüştüm.
Yarın kilo bildirimi yapıp aranızda olmak ve kiriciligimi telafi etmeyi diliyorum. Tekrar Özür dilerim.

Tavsiyelerini denicem canım teşekkürler
Tatlım çok güzel ve kilit bir kilodasin, 10 kilo verdiğini düşün, içine girmek isteyip giremedigin kıyafetleri. .
Üç senedir o 60 lari görmedim ben üç seneye yakın zamanda 75 in altını da görmemiştim, gördüm bu Cuma. Anlatılmaz bir mutluluk bu. Yediklerinin kaç paketi veriyor o mutluluğu sana???

Öncelikle 75 in altına düşmene çok sevindim inşallah gerisi gelicek.elbette yedikten sonra hiiç mutlu değilim aksine sinirli oluyorum ama nefis işte iradem çok zayıf toparlamak için uğraşıcam şu an yeşil çay ve leblebi yiyorumm

Kizlar tarti gününe bir gün kala internet paketimi yeniledim ve 1 ay burdayim insallaj yarin icin cok heyecanliuim bugün sabahi sabah ettim benim minik kiz isal kusar ateş sabahlara kadar uyumadi yavrum sabah acile götürdüm serum falan derken öğlen oldu arkasinda gezmekle biseyler yedirmeye calismakla aksam oldu

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir küçük kuzu.

Kızlar yazılanları hepsini okuyacağım bugun ve yarın sınavlarım var o yuzden sık giremiyorum, yarınki tablo geçikebilir şimdiden özür diliyorum öpüyorum hepinizi

Afiyet olsun. Kendine biraz zaman ver o zaman. Canın ne cekiyorsa günlük kalori miktarını geçmeyecek şekilde tuket canım. Ne zaman tamam yeter dedi beynin sana o zaman devam

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin miniğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…