- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Cok gecmis olsun hepsi birarada yipranmissinizdir cok, allah yardimciniz olsunKizlar tarti gününe bir gün kala internet paketimi yeniledim ve 1 ay burdayim insallaj yarin icin cok heyecanliuim bugün sabahi sabah ettim benim minik kiz isal kusar ateş sabahlara kadar uyumadi yavrum sabah acile götürdüm serum falan derken öğlen oldu arkasinda gezmekle biseyler yedirmeye calismakla aksam oldu
Hic merak etme bi an önce dönmeye bak kaptansiz gemi olur mu hiç :)kızlar herkese iyi geceler ...yarın kilo bildirimimi inşallah yapacağım yapamazsam da kusura bakmayın ....ve bir haftalığına aranızda olmayacağım bi aksilik olursa zaten haber veririrm...hepiniz allaha emanet olun...sakın ipin ucunu ve burayı boş bırakmayın ..lütfen...
tekrar görüşmek üzere....
Çok sCok gecmis olsun hepsi birarada yipranmissinizdir cok, allah yardimciniz olsun
sagolasin canim benim sağlığı düzelsin de kuzum iyi olsun da valla ben hic onemli degilim zayif olduğu icin hem isal hem kusmasi cok kötü etti yavrumu resmen bi anda iyice zayıfladı bu gece insallah rahat uyurCok gecmis olsun hepsi birarada yipranmissinizdir cok, allah yardimciniz olsun
Ben bi türlü anlayamadim tablomuzu mislisse mi hazırlıyor ipekzeynep mi:)Kızlar yazılanları hepsini okuyacağım bugun ve yarın sınavlarım var o yuzden sık giremiyorum, yarınki tablo geçikebilir şimdiden özür diliyorum öpüyorum hepinizi
Bu haftalık ipek zeynep arkadaşmz hazırlıcak sağolsun mislisse bir haftalığna aramızda olamıcak canımBen bi türlü anlayamadim tablomuzu mislisse mi hazırlıyor ipekzeynep mi:)
60 kiloyu görmeyi çok istiyorum ama bu haftam çok obur geçti çok pişmanımesmer 10 şubatta olmak istedğin kiloyu yazar mısın ?
Geçen hafta kactin canımGunaydin kizlar, ilk bildirimi yapan olayim
baslangic kilom: 81.8
Simdiki kilom:79.6
Tarti resmi: Eki Görüntüle 1753268
Himm tamam şimdi anladımBu haftalık ipek zeynep arkadaşmz hazırlıcak sağolsun mislisse bir haftalığna aramızda olamıcak canım
80.0 dim cnm veremisim yani en azindan almadim diyelimGeçen hafta kactin canım
Regl durumları ya da ilaç falan aldiysan vücudun su tutmuş olabilir canım sıkılma. Ben geçen hafta hem ilaç hem regl meselesiydi.Eki Görüntüle 1753349 şok yasadim resmen oysa ki bu hafta yürüyüş yapmıştım hic bisey anlamadim çok üzgünüm morelim sifir
Supersin gulicikk, sislik inmis isteEki Görüntüle 1753316 Başlangıç tarihi 07.01.2016
Başlangıç kilom:77.5
Güncel kilom:73.2
Cok sasirdim.gecen pazar regldim.Cuma sabahi 74 gelmiştim. 2 günde 800 gr ve bir haftada 2.8 kg.. adet bitti ondan mi acaba kızlar? ? Çok dengesiz ve kalori hesabıma uymadi
Sağol canım. Bir de antibiyotik ağrı kesici falan almıştım. Regl ile birlikte su tuttuysa vucudumda o inmiştir.Supersin gulicikk, sislik inmis iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?