Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Cok gecmis olsun hepsi birarada yipranmissinizdir cok, allah yardimciniz olsun

kızlar herkese iyi geceler ...yarın kilo bildirimimi inşallah yapacağım yapamazsam da kusura bakmayın ....ve bir haftalığına aranızda olmayacağım bi aksilik olursa zaten haber veririrm...hepiniz allaha emanet olun...sakın ipin ucunu ve burayı boş bırakmayın ..lütfen...

tekrar görüşmek üzere....

Hic merak etme bi an önce dönmeye bak kaptansiz gemi olur mu hiç :)

Çok s
sagolasin canim benim sağlığı düzelsin de kuzum iyi olsun da valla ben hic onemli degilim zayif olduğu icin hem isal hem kusmasi cok kötü etti yavrumu resmen bi anda iyice zayıfladı bu gece insallah rahat uyur

Kızlar yazılanları hepsini okuyacağım bugun ve yarın sınavlarım var o yuzden sık giremiyorum, yarınki tablo geçikebilir şimdiden özür diliyorum öpüyorum hepinizi
Ben bi türlü anlayamadim tablomuzu mislisse mi hazırlıyor ipekzeynep mi:)

Katılım tarihi:09.01.2016
Başlangıç kilom:67.3
Şimdiki kilom:66.3
Tartı resmim:

Gecen haftadan beri -200 olmuş. Hedefimin çok altı ama hiç yoktan iyidir diyorum. Bu haftayı düzensizliklere rağmen + ya geçmeden atlatmiş oldum en azından.

Günaydın hanımlar. Tartilip geliyorum

Başlangıç tarihi 07.01.2016
Başlangıç kilom:77.5
Güncel kilom:73.2
Cok sasirdim.gecen pazar regldim.Cuma sabahi 74 gelmiştim. 2 günde 800 gr ve bir haftada 2.8 kg.. adet bitti ondan mi acaba kızlar? ? Çok dengesiz ve kalori hesabıma uymadi

şok yasadim resmen oysa ki bu hafta yürüyüş yapmıştım hic bisey anlamadim çok üzgünüm morelim sifir

Eki Görüntüle 1753349 şok yasadim resmen oysa ki bu hafta yürüyüş yapmıştım hic bisey anlamadim çok üzgünüm morelim sifir
Regl durumları ya da ilaç falan aldiysan vücudun su tutmuş olabilir canım sıkılma. Ben geçen hafta hem ilaç hem regl meselesiydi.
Bir de vücut spora alsana kadar direnç gosterebilir.eger bu hafta da devam edersen yürüyüşe ve dikkatli yemeye haftaya çok mutlu olacağın sonuçlar alırsın.

Supersin gulicikk, sislik inmis iste

Supersin gulicikk, sislik inmis iste
Sağol canım. Bir de antibiyotik ağrı kesici falan almıştım. Regl ile birlikte su tuttuysa vucudumda o inmiştir.
Herhalde bu verdiğim en fazla haftalik kiloydu bundan sonra birer birer gitse öpüp başıma koycam.
Ayy bir de bu hafta izmire gidiyorum ablam ce abim gile . Allah yardimcim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…