Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Öyle mi diyorsunuz inşallah öyle olur

Öyle mi diyorsunuz inşallah öyle olur
Öyle olur tatlım. Sıkılmadan sporunu diyetini yap. Hep aynı zamanlara denk getir ogunlerini. Su içmeyi unutma.
Olmaz dediğimiz neler neler oluyor yağların mı hakkından gelemeyecegiz.
Çocuk bak, ev temizle, eşini memnun et.herkesin karnını doyur. Bebegine insan üstü sabır et herseyi hallet vs vs
Kilo kim :))

Ben yarın izmire gidiyorum. InsAllah ablamla yengem ağzıma tikip durmaz. Sık sık buraya ve birinci takıma uğrayıp motive olmaliyim
En son 90 kilo gormuslerdi beni, acaba 73 kg halime ne diyecekler

Ben yarın izmire gidiyorum. InsAllah ablamla yengem ağzıma tikip durmaz. Sık sık buraya ve birinci takıma uğrayıp motive olmaliyim
Amann canım dikkat et söyleyene bakın heleseni görünce eminim şoke olurlararada az fark yok tebrik ediyorum canım

Ne guzel dedin yaaa keyfim yerine geldi :))

Ayy masallah 17 kilo vermissin yAaa kısacık anlatsana napiyosun

İpek 78.700 -0 #78.700
Mislisse 85,900 -0,500 #85,400
Uhibbuke 91.00 bildirimde bulunmamış yada göremedim (göremediysem özür dilerim)
JoleYa 66,900+700 #67,600
Figeneda 80.00-400 # 79,600
Tubi_klc 88,300+500#88,800
Gulicikkk 75,500-2,300# 73,200
Turuncu pijama 66,500-200#66,300
Esmer 64+1,800#65,800
Öncelikle geçiktiğim için özür dilerim. Telefonla ancak bu kadar yapabildim kusura bakmayın
Gulicikkk arkadaşımızı tebrik ederim, kaptanımız geldiğinde alkış ve madalyayı verir telefondan yapamıyorum kızlar moral bozmak yok bu hafta daha az yeyip daha çok spor yapacağız

Gulicikkk sen nasıl veriyorsun merak ettim eger tlf akıllı telefon ise vapsap yazışalım ne dersin

Amann canım dikkat et söyleyene bakın heleseni görünce eminim şoke olurlararada az fark yok tebrik ediyorum canım

Ayy masallah 17 kilo vermissin yAaa kısacık anlatsana napiyosun
Hep coluk çocuk ev eş derken kendimizden vazgeciyoruz. Dedim ki bu sefer ben iyi olmazsam onlar bensiz ne kadar iyi olabilir? 99 kiloya gelip ayagimi altına alıp namaz kilmasi bile dert oldu. Bel ağrısı soluk soluga kalma. Aşırı kilonun getirdiği bütün olumsuzluklar. Şubat ortasından sonra başladım . Abur cubur bile yedim ama kalori saydim ve haftanın altı günü iki saat spor salonunda geçti. Moralim psikolojim bozuldukca yedim eşim baktı olacak gibi değil ben çocuğa aksamlari bakayım sen spora başla dedi. Haziran sonuna kadar gittim. Iki buçuk ayda 16 kilo gitti ama hem doğumdan hem kilo kaybından sarktim. Spor kâr edemedi. Nisan sonlarında diyeti bıraktım ama iki ay daha devam ettim spora. Baktım toparlayamadim moralim bozuldu bıraktım haziran sonu. Kasımda bir daha 90 ile başladım. Ama o zamana kadar aksamlari yememeye abur cuburu abartmamaya çalıştım. Kasımda bedenim toparlayinca bu sefer daha sıkı bir diyete başladım. Zayıflamaya cidden Karar vermek şart. O zaman bitmiş oluyor canım. Hava guzelken en az 10000 adım atıyorum. Oğlum 21 aylık şimdi. Arabasına bindirdim mi bütün tireyi geziyoruz tempolu bir şekilde. Ilk yürümeye başlayınca saatte 3-3.5 kilometre ancak yuruyebildim.simdi saatte 7-8 km yürüyorum. Akşam 6 dan sonra yemiyor um. Hiç ekmek yemedim 24 kasımdan beri. Cikamadigim günler Leslie ile en az 3 mil yürüyorum evde. Mekik ve agirliklar da 30 dk falan sürüyor. Öyle öyle durdurdum kendimi.
Kısacık anlat dedin ama benim cenem çok düşük yaa

Gulicikkk sen nasıl veriyorsun merak ettim eger tlf akıllı telefon ise vapsap yazışalım ne dersin
Olur canım ayrıca istersen Günlüğüm de var burda 23 kasımda 90 ile başladım diye.istersen de numaramı yolliyim özelden

Tesekurler cnm

Canim gunlugunu biraz okudum cok iiyisin masallah diyelim sana, gaza gelir insan seni takip ettikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…