Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Şey ben gunlukişini anlamadim nerden okuyabiliyoruz onu

Canim gunlugunu biraz okudum cok iiyisin masallah diyelim sana, gaza gelir insan seni takip ettikce
Biz kadınlar birlikte daha gucluyuz canım, birlikte daha başarılı olabiliriz.

Özelden ben yolladım sana canım
whatsapp tan cevap verdim canım. Birbirimizi motive edelim

Şey ben gunlukişini anlamadim nerden okuyabiliyoruz onu
Al canım linki tıkla aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/90-kiloyla-basladim-23-kasim.883827/

gunaydin arkadaslar oncelikle herkesi tebrik ederim ve ozellikle gulicigi muhtesem bi kilo vermissin canim benim gonulden kutluyorum seni bunun sirrini ver bize olur mu? bu tabloyu gordugum zaman kilo vermenin aslinda okadarda zor olmadigini goruyorum bu hafta + gorenler moral bozmayin sakin pes etmeyin olacak resetleyin kendinizi bu hafta .... suan telden girdim zamb bulursam tabloyu duzenleyecegim insallah herkesi birdaha gonulden kutluyorum .. behbayin kilosunu goremedim onun cocugu rahatsizdi herhalde ,uhibbuke nie bildirim yapmadi mazereti varmiydi acaba? neyse gorusuruz firsat buldukca girecegim cok merak ettim cunku tabloyu dayanamadim .. herkese mutlu huxurlu saglikli hareketli az yemekli gunler... ben ipin ucunu birakmiyorim kizlar gordugunuZ gibisizde birakmayin olacak cunku insallah .... hadi bana eyvallah...

insallah canim:)

Ben yarın izmire gidiyorum. InsAllah ablamla yengem ağzıma tikip durmaz. Sık sık buraya ve birinci takıma uğrayıp motive olmaliyim
En son 90 kilo gormuslerdi beni, acaba 73 kg halime ne diyecekler
Alakasiz bir mesajınıalıntı yaptim ama sorum baska:) gojiberi gercekten ise yarıyor demissin gunlugunde ne gibi faydasini gördün

Alakasiz bir mesajınıalıntı yaptim ama sorum baska:) gojiberi gercekten ise yarıyor demissin gunlugunde ne gibi faydasini gördün
En büyük numarasi iştah kesmesi tatlım. Gece krizlerin gelince 15 tane yiyorum üstüne bir bardak su. Yarım saat dişini sik; iştah gitmiş. .
Ikincisi c vitamini deposu olması. Yorgunluğa iyi geliyor.
Zayiflatiyor falan filan... yav yakiyormus bilmem. O konuda mucize beklemeyin. Ama iştah kesmesi tek başına bir mucize zaten

Canim sen bide sabahlari ceviz in suyunu iciyorum demissin onun nasil bi etkisini görüyorsun

Canim sen bide sabahlari ceviz in suyunu iciyorum demissin onun nasil bi etkisini görüyorsun
Günlük cevizi kendimi bildim bileli bir şekilde yerim.b12 eksikliği kalıtsal bizim ailede. Ilerleyen yaşlarda sizde unutkanlık yapmasın cevizi balığı eksik etmeyin sofranizdan derdi Rahmetli babacim. Ama geceden üç cevizi ve bir diş bütün sarımsağı suya koyup sabah o suyu içince kolesterolü düşürüyor. Sarımsak da metabolizmayı hızlandırıyor. Sonra o cevizleri yiyip sarımsağı hap gibi suyla yutuyordum aç karnına.

Çok iyi fikirmis

Herkese merhabaa :)
Upuzuuuuunn bi aradan sonra dün girdim ama yazamadan çıktım ve bugün girip geçmişten 45 sayfa okudum....okudukça yeniden heveslendim.....aranızda olmayı özlediimm ve hedeflerimi hatırladım....

Maalesef uzun zamandır bayaga yogunum misafirler ev durumu ailevi sorunlar derken hayatım tam bş karmaşaya döndü...şimdide pc miz serviste olurmu olmaz mı bilmiyorum....kaçamak bi pc bulmuşken yazıyorum :)

Dün sabah tartıldım ama maalesef yazamadım 91.5 im...
Başlangıç kg sundan100 gr fazla ama şu durumda buna şükrediyorum...

Mislisse 10 Şubat için hedef sormuşmuşsun 88 olmak istiyorum ve yapabilecegimi biliyorum inşaAllah olucak....
Çünkü mayısın 30 unda 70 olmak istiyorum ve bugün geri kalan günlerin ilk günü
yazmaya yazdıklarınızı okumaya devam edicem...

Not:..zamansız bildirimlerim ve paylaşımımın olmaması yüzünden listeden çıkarmak istersen anlarım sonuçta burası grup ve herkes emek sarfediyo size haksızlık etmek istemem ama 15 tatil bitene kadar ara ara gelebilicem sanırım...

Hepinize bol eksili bi hafta dilerim

Canım teşekkür ederiz. Kacamaksız bir ay olur bizim için inşallah, seni anlıyorum bende öyleyim iki çocukla 15 tatil bitincede iş yolları gorunuyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…