Evet Canım ben bir iki kez yaptım birinde hasema getirttim birinde de bluz tunik trzi şeyler çok kalite ariyorsan sana uymaz ama günlük ucuza biseylee alayim diyorsan gayet iyiKızlar ya şu tozlu.com alışveriş yaptınız mı urunleri nasıl
Şey ben gunlukişini anlamadim nerden okuyabiliyoruz onu
Hep coluk çocuk ev eş derken kendimizden vazgeciyoruz. Dedim ki bu sefer ben iyi olmazsam onlar bensiz ne kadar iyi olabilir? 99 kiloya gelip ayagimi altına alıp namaz kilmasi bile dert oldu. Bel ağrısı soluk soluga kalma. Aşırı kilonun getirdiği bütün olumsuzluklar. Şubat ortasından sonra başladım . Abur cubur bile yedim ama kalori saydim ve haftanın altı günü iki saat spor salonunda geçti. Moralim psikolojim bozuldukca yedim eşim baktı olacak gibi değil ben çocuğa aksamlari bakayım sen spora başla dedi. Haziran sonuna kadar gittim. Iki buçuk ayda 16 kilo gitti ama hem doğumdan hem kilo kaybından sarktim. Spor kâr edemedi. Nisan sonlarında diyeti bıraktım ama iki ay daha devam ettim spora. Baktım toparlayamadim moralim bozuldu bıraktım haziran sonu. Kasımda bir daha 90 ile başladım. Ama o zamana kadar aksamlari yememeye abur cuburu abartmamaya çalıştım. Kasımda bedenim toparlayinca bu sefer daha sıkı bir diyete başladım. Zayıflamaya cidden Karar vermek şart. O zaman bitmiş oluyor canım. Hava guzelken en az 10000 adım atıyorum. Oğlum 21 aylık şimdi. Arabasına bindirdim mi bütün tireyi geziyoruz tempolu bir şekilde. Ilk yürümeye başlayınca saatte 3-3.5 kilometre ancak yuruyebildim.simdi saatte 7-8 km yürüyorum. Akşam 6 dan sonra yemiyor um. Hiç ekmek yemedim 24 kasımdan beri. Cikamadigim günler Leslie ile en az 3 mil yürüyorum evde. Mekik ve agirliklar da 30 dk falan sürüyor. Öyle öyle durdurdum kendimi.
Kısacık anlat dedin ama benim cenem çok düşük yaa
Biz kadınlar birlikte daha gucluyuz canım, birlikte daha başarılı olabiliriz.Canim gunlugunu biraz okudum cok iiyisin masallah diyelim sana, gaza gelir insan seni takip ettikce
whatsapp tan cevap verdim canım. Birbirimizi motive edelimÖzelden ben yolladım sana canım
Al canım linki tıkla aşağıdaŞey ben gunlukişini anlamadim nerden okuyabiliyoruz onu
Tamam şimdi oldu:) teşekkürlerBiz kadınlar birlikte daha gucluyuz canım, birlikte daha başarılı olabiliriz.
whatsapp tan cevap verdim canım. Birbirimizi motive edelim
Al canım linki tıkla aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/90-kiloyla-basladim-23-kasim.883827/
İpek 78.700 -0 #78.700
Mislisse 85,900 -0,500 #85,400
Uhibbuke 91.00 bildirimde bulunmamış yada göremedim (göremediysem özür dilerim)
JoleYa 66,900+700 #67,600
Figeneda 80.00-400 # 79,600
Tubi_klc 88,300+500#88,800
Gulicikkk 75,500-2,300# 73,200
Turuncu pijama 66,500-200#66,300
Esmer 64+1,800#65,800
Öncelikle geçiktiğim için özür dilerim. Telefonla ancak bu kadar yapabildim kusura bakmayın
Gulicikkk arkadaşımızı tebrik ederim, kaptanımız geldiğinde alkış ve madalyayı verir telefondan yapamıyorum kızlar moral bozmak yok bu hafta daha az yeyip daha çok spor yapacağız
İnşallah canım istediğin gibi olursunO kilodan Allah bana da nasip etsin
insallah canim:)gunaydin arkadaslar oncelikle herkesi tebrik ederim ve ozellikle gulicigi muhtesem bi kilo vermissin canim benim gonulden kutluyorum seni bunun sirrini ver bize olur mu? bu tabloyu gordugum zaman kilo vermenin aslinda okadarda zor olmadigini goruyorum bu hafta + gorenler moral bozmayin sakin pes etmeyin olacak resetleyin kendinizi bu hafta .... suan telden girdim zamb bulursam tabloyu duzenleyecegim insallah herkesi birdaha gonulden kutluyorum .. behbayin kilosunu goremedim onun cocugu rahatsizdi herhalde ,uhibbuke nie bildirim yapmadi mazereti varmiydi acaba? neyse gorusuruz firsat buldukca girecegim cok merak ettim cunku tabloyu dayanamadim .. herkese mutlu huxurlu saglikli hareketli az yemekli gunler... ben ipin ucunu birakmiyorim kizlar gordugunuZ gibisizde birakmayin olacak cunku insallah .... hadi bana eyvallah...
Alakasiz bir mesajınıalıntı yaptim ama sorum baska:) gojiberi gercekten ise yarıyor demissin gunlugunde ne gibi faydasini gördünBen yarın izmire gidiyorum. InsAllah ablamla yengem ağzıma tikip durmaz. Sık sık buraya ve birinci takıma uğrayıp motive olmaliyim
En son 90 kilo gormuslerdi beni, acaba 73 kg halime ne diyecekler
En büyük numarasi iştah kesmesi tatlım. Gece krizlerin gelince 15 tane yiyorum üstüne bir bardak su. Yarım saat dişini sik; iştah gitmiş. .Alakasiz bir mesajınıalıntı yaptim ama sorum baska:) gojiberi gercekten ise yarıyor demissin gunlugunde ne gibi faydasini gördün
Canim sen bide sabahlari ceviz in suyunu iciyorum demissin onun nasil bi etkisini görüyorsunEn büyük numarasi iştah kesmesi tatlım. Gece krizlerin gelince 15 tane yiyorum üstüne bir bardak su. Yarım saat dişini sik; iştah gitmiş. .
Ikincisi c vitamini deposu olması. Yorgunluğa iyi geliyor.
Zayiflatiyor falan filan... yav yakiyormus bilmem. O konuda mucize beklemeyin. Ama iştah kesmesi tek başına bir mucize zaten
Günlük cevizi kendimi bildim bileli bir şekilde yerim.b12 eksikliği kalıtsal bizim ailede. Ilerleyen yaşlarda sizde unutkanlık yapmasın cevizi balığı eksik etmeyin sofranizdan derdi Rahmetli babacim. Ama geceden üç cevizi ve bir diş bütün sarımsağı suya koyup sabah o suyu içince kolesterolü düşürüyor. Sarımsak da metabolizmayı hızlandırıyor. Sonra o cevizleri yiyip sarımsağı hap gibi suyla yutuyordum aç karnına.Canim sen bide sabahlari ceviz in suyunu iciyorum demissin onun nasil bi etkisini görüyorsun
Çok iyi fikirmisGünlük cevizi kendimi bildim bileli bir şekilde yerim.b12 eksikliği kalıtsal bizim ailede. Ilerleyen yaşlarda sizde unutkanlık yapmasın cevizi balığı eksik etmeyin sofranizdan derdi Rahmetli babacim. Ama geceden üç cevizi ve bir diş bütün sarımsağı suya koyup sabah o suyu içince kolesterolü düşürüyor. Sarımsak da metabolizmayı hızlandırıyor. Sonra o cevizleri yiyip sarımsağı hap gibi suyla yutuyordum aç karnına.
Olur canım bana uyarYa kizlar biz direk vatsapta bi grupmu olurtursak ne yapsak
Canım teşekkür ederiz. Kacamaksız bir ay olur bizim için inşallah, seni anlıyorum bende öyleyim iki çocukla 15 tatil bitincede iş yolları gorunuyor banaHerkese merhabaa :)
Upuzuuuuunn bi aradan sonra dün girdim ama yazamadan çıktım ve bugün girip geçmişten 45 sayfa okudum....okudukça yeniden heveslendim.....aranızda olmayı özlediimmve hedeflerimi hatırladım....
Maalesef uzun zamandır bayaga yogunum misafirler ev durumu ailevi sorunlar derken hayatım tam bş karmaşaya döndü...şimdide pc miz serviste olurmu olmaz mı bilmiyorum....kaçamak bi pc bulmuşken yazıyorum :)
Dün sabah tartıldım ama maalesef yazamadım 91.5 im...
Başlangıç kg sundan100 gr fazla ama şu durumda buna şükrediyorum...
Mislisse 10 Şubat için hedef sormuşmuşsun 88 olmak istiyorum ve yapabilecegimi biliyorum inşaAllah olucak....
Çünkü mayısın 30 unda 70 olmak istiyorum ve bugün geri kalan günlerin ilk günü
yazmaya yazdıklarınızı okumaya devam edicem...
Not:..zamansız bildirimlerim ve paylaşımımın olmaması yüzünden listeden çıkarmak istersen anlarım sonuçta burası grup ve herkes emek sarfediyo size haksızlık etmek istemem ama 15 tatil bitene kadar ara ara gelebilicem sanırım...
Hepinize bol eksili bi hafta dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?