Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hayırlı günler güzel anneler nasıl gidiyor ben üzülmek istemiyırm bu hafta artı gören arkadaşlar hepimiz eksi görücezz bu hafta inşallahbu arada mislissenin yokluğu hissediliyormu ne
Evet bende kesinlikle arti görmek istemiyorum hic böyle biseye tahammulum yok ben bu hafta spor adina bisey yapmıyorum ama bütün haftayi ekmek yemeden gecirecem nasil bi etkisi olacak bakalim

Hayırlı günler güzel anneler nasıl gidiyor ben üzülmek istemiyırm bu hafta artı gören arkadaşlar hepimiz eksi görücezz bu hafta inşallahbu arada mislissenin yokluğu hissediliyormu ne
Ben sana bi cısssssss yok derim, tabi özledik Mislisse yi, kaptanımız yok diye kaçamak yok aksine daha az yiyelim daha çok spor yapalım
İstanbul da kar yağışı var hiç elim kolum kakmıyor malak gibi yatmak istiyorum

Evet spor kesinlkle şart bu hafta ama dediğin gibi istnbulda kar yağışı var çok ta güzel bende camın kenarnda çay içip keyf yapmqk istyorm sennkide fena fikir değilmş

Evet bende kesinlikle arti görmek istemiyorum hic böyle biseye tahammulum yok ben bu hafta spor adina bisey yapmıyorum ama bütün haftayi ekmek yemeden gecirecem nasil bi etkisi olacak bakalim
Mutlaka farkedicek ekmek çok etkiliyor birde şekeri tamamn kessen çok rahat gidiyor bende döylüyorm ama uygulama yokk

tamm canım sorun değil mazeretin var en azından haber veriyosun sonuçta bildirim yapmaya arada sırada girmeye çalış yeter..

Kızlar watsapp da grup kurma hakkinda herkes görüş bildirirse sevinirim:) tabi kaptanımız ne düşünür oda önemli
arkadaşlar benm telim wATSAP yok ama siz aranızda konuşursanız ona bişey diyemem beni unutmayın yeter ..

çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi..

Kızlar tablomuz ilk sayfamızda hazır ve nazırdır.Bu hafta en çok kiloyu vererek birinciliği hakeden Gülicik arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz...Artı gören arkadaşlarımızı da kırmızıyla belittimki alarm vererek bir an önce bir atak yaparak bizi şaşırtsınlar.Kontenjanımz dolmuş bulunmakta aramızdan ayrılmak isteyenler bildirirse yeni üye alınacaktır.

Birdaha ki hafta tabloda daha fazla eksi görmemiz dileğiyle... Tekrar görüşmek üzere şimdilik allaha emanet olun...

Ellerine sağlık canım kırmızı alarm verenlerden biride benim ama bu hafta yok edecem o kirmiziyi eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…