- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Gecmis olsun cnmYa arkadaslar ben dün gece çok fena oldum bi yandan isal bi yandan kusma bi yandan da siddetli bi baş ağrısı kusmaktan bogazlarim şişmiş resmen uyanir uyanmaz da baş ağrısı geri başladı çok kötü hissediyordum kendimi
Hamd olsun şimdi ii hissediyorum birazCok geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış bol bol
gittim canim ilaclarimi aldim bölük bolçuk olsada 1 saat uyudum cok şükür iyiyimÇok geçmiş olsun doktora gittinmi
Sagolasim Canim ALLAH razi olsunGecmis olsun cnm
Evet bende kesinlikle arti görmek istemiyorum hic böyle biseye tahammulum yok ben bu hafta spor adina bisey yapmıyorum ama bütün haftayi ekmek yemeden gecirecem nasil bi etkisi olacak bakalimHayırlı günler güzel anneler nasıl gidiyor ben üzülmek istemiyırm bu hafta artı gören arkadaşlar hepimiz eksi görücezz bu hafta inşallahbu arada mislissenin yokluğu hissediliyormu ne
Ben sana bi cısssssss yok derim, tabi özledik Mislisse yi, kaptanımız yok diye kaçamak yok aksine daha az yiyelim daha çok spor yapalımHayırlı günler güzel anneler nasıl gidiyor ben üzülmek istemiyırm bu hafta artı gören arkadaşlar hepimiz eksi görücezz bu hafta inşallahbu arada mislissenin yokluğu hissediliyormu ne
:): :)Ben sana bi cısssssss yok derim, tabi özledik Mislisse yi, kaptanımız yok diye kaçamak yok aksine daha az yiyelim daha çok spor yapalım
İstanbul da kar yağışı var hiç elim kolum kakmıyor malak gibi yatmak istiyorum
Evet spor kesinlkle şart bu hafta ama dediğin gibi istnbulda kar yağışı var çok ta güzel bende camın kenarnda çay içip keyf yapmqk istyorm sennkide fena fikir değilmşBen sana bi cısssssss yok derim, tabi özledik Mislisse yi, kaptanımız yok diye kaçamak yok aksine daha az yiyelim daha çok spor yapalım
İstanbul da kar yağışı var hiç elim kolum kakmıyor malak gibi yatmak istiyorum
Mutlaka farkedicek ekmek çok etkiliyor birde şekeri tamamn kessen çok rahat gidiyor bende döylüyorm ama uygulama yokkEvet bende kesinlikle arti görmek istemiyorum hic böyle biseye tahammulum yok ben bu hafta spor adina bisey yapmıyorum ama bütün haftayi ekmek yemeden gecirecem nasil bi etkisi olacak bakalim
tamm canım sorun değil mazeretin var en azından haber veriyosun sonuçta bildirim yapmaya arada sırada girmeye çalış yeter..Herkese merhabaa :)
Upuzuuuuunn bi aradan sonra dün girdim ama yazamadan çıktım ve bugün girip geçmişten 45 sayfa okudum....okudukça yeniden heveslendim.....aranızda olmayı özlediimmve hedeflerimi hatırladım....
Maalesef uzun zamandır bayaga yogunum misafirler ev durumu ailevi sorunlar derken hayatım tam bş karmaşaya döndü...şimdide pc miz serviste olurmu olmaz mı bilmiyorum....kaçamak bi pc bulmuşken yazıyorum :)
Dün sabah tartıldım ama maalesef yazamadım 91.5 im...
Başlangıç kg sundan100 gr fazla ama şu durumda buna şükrediyorum...
Mislisse 10 Şubat için hedef sormuşmuşsun 88 olmak istiyorum ve yapabilecegimi biliyorum inşaAllah olucak....
Çünkü mayısın 30 unda 70 olmak istiyorum ve bugün geri kalan günlerin ilk günü
yazmaya yazdıklarınızı okumaya devam edicem...
Not:..zamansız bildirimlerim ve paylaşımımın olmaması yüzünden listeden çıkarmak istersen anlarım sonuçta burası grup ve herkes emek sarfediyo size haksızlık etmek istemem ama 15 tatil bitene kadar ara ara gelebilicem sanırım...
Hepinize bol eksili bi hafta dilerim
canım ya fırsat buldum yokluyorum sizi kaçamak varmı yokmu die ben biraczık azcıcık ufakcık kaçırıyorum ipin ucunu kaçırmadan ama ... bende özledim bu hafta böyle kusura bakmayın ..Mislisse özledik seni......
arkadaşlar benm telim wATSAP yok ama siz aranızda konuşursanız ona bişey diyemem beni unutmayın yeter ..Kızlar watsapp da grup kurma hakkinda herkes görüş bildirirse sevinirim:) tabi kaptanımız ne düşünür oda önemli
çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi..Ya arkadaslar ben dün gece çok fena oldum bi yandan isal bi yandan kusma bi yandan da siddetli bi baş ağrısı kusmaktan bogazlarim şişmiş resmen uyanir uyanmaz da baş ağrısı geri başladı çok kötü hissediyordum kendimi
Canım benim sensiz olurmu hiç zaten watsaptan grup oluşturunca buraya gerek kalmaz buradan devam edelim derim ben tabi arkadaşlar ne der bilememarkadaşlar benm telim wATSAP yok ama siz aranızda konuşursanız ona bişey diyemem beni unutmayın yeter ..
Aa sensiz olur mu hiço zaman burdan aynen devam :)arkadaşlar benm telim wATSAP yok ama siz aranızda konuşursanız ona bişey diyemem beni unutmayın yeter ..
Hamd olsun çok iyiyim bugünçok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi..
Ellerine sağlık canım kırmızı alarm verenlerden biride benim ama bu hafta yok edecem o kirmiziyi eminim:)Kızlar tablomuz ilk sayfamızda hazır ve nazırdır.Bu hafta en çok kiloyu vererek birinciliği hakeden Gülicik arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz ...Artı gören arkadaşlarımızı da kırmızıyla belittimki alarm vererek bir an önce bir atak yaparak bizi şaşırtsınlar .Kontenjanımz dolmuş bulunmakta aramızdan ayrılmak isteyenler bildirirse yeni üye alınacaktır.
Birdaha ki hafta tabloda daha fazla eksi görmemiz dileğiyle... Tekrar görüşmek üzere şimdilik allaha emanet olun...
AmiinnnnGününüz aydın ve bol kalori yakimli olsun hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?