- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Super bencedeOlur canım bana uyar
Canım çok iyi olur ama bildiğim kadarıyla Mislisse nin telefonu Android değil diye biliyorum ama belki değişmiştir ben herşeye varım yeter ki bi şekilde şu üzerimizdekilerden kurtulalım bahara az kaldı çünkü artık dışarı çıkarken oramı buramı neyle kapatsam diye düşünmek istemiyorumKızlar watsapp da grup kurma hakkinda herkes görüş bildirirse sevinirim:) tabi kaptanımız ne düşünür oda önemli
bana uyarKızlar watsapp da grup kurma hakkinda herkes görüş bildirirse sevinirim:) tabi kaptanımız ne düşünür oda önemli
Aynen, defedelim kilolarıCanım çok iyi olur ama bildiğim kadarıyla Mislisse nin telefonu Android değil diye biliyorum ama belki değişmiştir ben herşeye varım yeter ki bi şekilde şu üzerimizdekilerden kurtulalım bahara az kaldı çünkü artık dışarı çıkarken oramı buramı neyle kapatsam diye düşünmek istemiyorum
İnşallah canım bende 2 kilo vermek istiyorum diğer haftaları telafi adınaHerkese Merhaba,
En azından bir selam vereyim dedim, bu akşam bir doğum gunu uğruna gelsin kaloriler durumundayım.
Henüz gruba alinmadim ama whatsapp grubu bana da uyar :)
Yarına sıkı başlamak ve bu haftayı en azından 1 kilo ile kapatmak lazım. Hadi göreyim bizi :)
Ay bende 78 in altını görmek istiyorum 50 gramda olsa, bu hafta herşey iyi olacak kızlar ben inanıyorum buna dun kaçıran varsa bugun telafi etsin bırakmasın sakin pazar hemen gelir ne var şunun şurasındaİnşallah canım bende 2 kilo vermek istiyorum diğer haftaları telafi adına
Ya arkadaslar ben dün gece çok fena oldum bi yandan isal bi yandan kusma bi yandan da siddetli bi baş ağrısı kusmaktan bogazlarim şişmiş resmen uyanir uyanmaz da baş ağrısı geri başladı çok kötü hissediyordum kendimi
Tesekkurler canim ama hic duracak gibi degildim kizlar uyurken doktora gittim geldim bulantı ve ağrılar için iğne yaptılar ilaç yazdılar biraz rahatladımBol su içmeye çalış. Başağrısına da iyi gelir, vücudun su da kaybediyor
Nane-limon derler mideyi rahatlatır.
Doktora gidene kadar en azından verebileceğim tek onerim bu. Çok geçmiş olsun
aynenn. Haydi kızlar kaldırın totolariAy bende 78 in altını görmek istiyorum 50 gramda olsa, bu hafta herşey iyi olacak kızlar ben inanıyorum buna dun kaçıran varsa bugun telafi etsin bırakmasın sakin pazar hemen gelir ne var şunun şurasında
Geçmiş olsun canım. Nane limon iç. Mideyi fena usutmusunYa arkadaslar ben dün gece çok fena oldum bi yandan isal bi yandan kusma bi yandan da siddetli bi baş ağrısı kusmaktan bogazlarim şişmiş resmen uyanir uyanmaz da baş ağrısı geri başladı çok kötü hissediyordum kendimi
Cok geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış bol bolYa arkadaslar ben dün gece çok fena oldum bi yandan isal bi yandan kusma bi yandan da siddetli bi baş ağrısı kusmaktan bogazlarim şişmiş resmen uyanir uyanmaz da baş ağrısı geri başladı çok kötü hissediyordum kendimi
İnşallah görücez eksileri canım biraz gayret sadeceAy bende 78 in altını görmek istiyorum 50 gramda olsa, bu hafta herşey iyi olacak kızlar ben inanıyorum buna dun kaçıran varsa bugun telafi etsin bırakmasın sakin pazar hemen gelir ne var şunun şurasında
Çok geçmiş olsun doktora gittinmiYa arkadaslar ben dün gece çok fena oldum bi yandan isal bi yandan kusma bi yandan da siddetli bi baş ağrısı kusmaktan bogazlarim şişmiş resmen uyanir uyanmaz da baş ağrısı geri başladı çok kötü hissediyordum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?