Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar watsapp da grup kurma hakkinda herkes görüş bildirirse sevinirim:) tabi kaptanımız ne düşünür oda önemli
Canım çok iyi olur ama bildiğim kadarıyla Mislisse nin telefonu Android değil diye biliyorum ama belki değişmiştir ben herşeye varım yeter ki bi şekilde şu üzerimizdekilerden kurtulalım bahara az kaldı çünkü artık dışarı çıkarken oramı buramı neyle kapatsam diye düşünmek istemiyorum

Kızlar watsapp da grup kurma hakkinda herkes görüş bildirirse sevinirim:) tabi kaptanımız ne düşünür oda önemli
bana uyar

Aynen, defedelim kiloları

Ay daha yeni oturdum ne bereketsiz bir gun anlamadım yaptığım hiç bişey yok bu saat oldu ve çok yorgunum sabah erken kalkıp spor yapmam lazım

Herkese Merhaba,
En azından bir selam vereyim dedim, bu akşam bir doğum gunu uğruna gelsin kaloriler durumundayım.
Henüz gruba alinmadim ama whatsapp grubu bana da uyar :)
Yarına sıkı başlamak ve bu haftayı en azından 1 kilo ile kapatmak lazım. Hadi göreyim bizi :)

İnşallah canım bende 2 kilo vermek istiyorum diğer haftaları telafi adına

İnşallah canım bende 2 kilo vermek istiyorum diğer haftaları telafi adına
Ay bende 78 in altını görmek istiyorum 50 gramda olsa, bu hafta herşey iyi olacak kızlar ben inanıyorum buna dun kaçıran varsa bugun telafi etsin bırakmasın sakin pazar hemen gelir ne var şunun şurasında

Ya arkadaslar ben dün gece çok fena oldum bi yandan isal bi yandan kusma bi yandan da siddetli bi baş ağrısı kusmaktan bogazlarim şişmiş resmen uyanir uyanmaz da baş ağrısı geri başladı çok kötü hissediyordum kendimi

Bol su içmeye çalış. Başağrısına da iyi gelir, vücudun su da kaybediyor
Nane-limon derler mideyi rahatlatır.
Doktora gidene kadar en azından verebileceğim tek onerim bu. Çok geçmiş olsun

Bol su içmeye çalış. Başağrısına da iyi gelir, vücudun su da kaybediyor
Nane-limon derler mideyi rahatlatır.
Doktora gidene kadar en azından verebileceğim tek onerim bu. Çok geçmiş olsun
Tesekkurler canim ama hic duracak gibi degildim kizlar uyurken doktora gittim geldim bulantı ve ağrılar için iğne yaptılar ilaç yazdılar biraz rahatladım

Ay bende 78 in altını görmek istiyorum 50 gramda olsa, bu hafta herşey iyi olacak kızlar ben inanıyorum buna dun kaçıran varsa bugun telafi etsin bırakmasın sakin pazar hemen gelir ne var şunun şurasında
aynenn. Haydi kızlar kaldırın totolari

Geçmiş olsun canım. Nane limon iç. Mideyi fena usutmusun

Cok geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış bol bol

Çok geçmiş olsun doktora gittinmi

Tekrar geçmis olsun tubi_klc
Herkes nasıl? Kaçak olmayan bir gün olsun Hepimiz için :)
Bugün biraz tembellik var uzerimde. Genelde olsun yesem de hareket ediyorum dediğim için, bugün boğazımı tutup tembellik yapmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…