Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlarr bu hafta sonu şehir dışına akrabalarmza gidiyorum inşallah 65 olurmuym 3 günde yani 2 kilo vermem gerek çok mu uçtummtavsiyelerinzi bekliyorumm

Kızlarr bu hafta sonu şehir dışına akrabalarmza gidiyorum inşallah 65 olurmuym 3 günde yani 2 kilo vermem gerek çok mu uçtummtavsiyelerinzi bekliyorumm
Canim benim 67 kilo olduğun için o dediğin çok imkansız. 80 üstü olsaydın ve ilk diyet zamanı olsaydı belki ama zaten 80 olmak yerine 67 çok daha cazip bir fikir

Canim benim 67 kilo olduğun için o dediğin çok imkansız. 80 üstü olsaydın ve ilk diyet zamanı olsaydı belki ama zaten 80 olmak yerine 67 çok daha cazip bir fikir
sende haklısın canım da napıyım aylardr aynı kiloda bi iniyorm bi çıkıyorm sıkıldımmaslında veremediğmden değil oburluğumdan

Ayyy ben bu kocamın imiğini sıkmak istiyorum, pis bogaz, sözde o cocuklara bakacak ben spor yapacaktım. Mutfaktan çıkamıyorum kahvaltı bitiyo mutfağı temizleyip çıkarken ben açıktım diyo. Nerden izin aldı bilmiyorum onun surekli aç karnını doyurup duruyorum tok evin aç kedisi. İşin kötüsü kilo almıyor

[QUOTE="ipek zeynep, post: 44874620 aldı bilmiyorum onun surekli aç karnını doyurup duruyorum tok evin aç kedisi. İşin kötüsü kilo almıyor [/QUOTE]
Kız benimkide öyle yiyo yiyo çırpı gibi anlamadm gitti

sende haklısın canım da napıyım aylardr aynı kiloda bi iniyorm bi çıkıyorm sıkıldımmaslında veremediğmden değil oburluğumdan
verirsin tatlım. Karar ver gerisi gelir.

kalk kendin getir de

[QUOTE="ipek zeynep, post: 44874620 aldı bilmiyorum onun surekli aç karnını doyurup duruyorum tok evin aç kedisi. İşin kötüsü kilo almıyor
Kız benimkide öyle yiyo yiyo çırpı gibi anlamadm gitti[/QUOTE]
Benimki Tosun gibi.
Ama tatlı cips kola vs. Dışarda ye getirme diyorum

verirsin tatlım. Karar ver gerisi gelir.

kalk kendin getir de

Kız benimkide öyle yiyo yiyo çırpı gibi anlamadm gitti
Benimki Tosun gibi.
Ama tatlı cips kola vs. Dışarda ye getirme diyorum[/QUOTE]
Ayyy şimdi benimki yolda hemde elinde tatlıyla nasıl dayanıyım yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…