- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
inşallah canımGününüz aydın ve bol kalori yakimli olsun hanımlar.
tünaydın Allah kolaylık versin canımTünaydin deyim ben artik kizlar, kayinpederim var 3 gundur cok yazamiyorum
bendende tünaydınlar hanımlar öğle oldu anca kalktk iyice tembelleştk bu ara nasıl düzene giriciz bilmemammaa tartıda 600 gram eksik geldim inşallah bir kiloya tamamlarımm
En iyisini yapıyosn ben duramıyorum maleseffBen hafta arasi tartilmamak konusunda şimdilik kararliyim
Ayyy canım benim ya eşin yerken sen kimbilir nekadar zorlanıyosunKocam evde ve hiç boğazı bitmiyor sürekli yiyo, Allah'ım almak istediği kiloyu benden al ona ver
Kusura bakmayın kızlar fazla giremiyorum 15 tatil böyle olacak gibi
Canim benim 67 kilo olduğun için o dediğin çok imkansız. 80 üstü olsaydın ve ilk diyet zamanı olsaydı belki ama zaten 80 olmak yerine 67 çok daha cazip bir fikirKızlarr bu hafta sonu şehir dışına akrabalarmza gidiyorum inşallah 65 olurmuym 3 günde yani 2 kilo vermem gerek çok mu uçtummtavsiyelerinzi bekliyorumm
sende haklısın canım da napıyım aylardr aynı kiloda bi iniyorm bi çıkıyorm sıkıldımmCanim benim 67 kilo olduğun için o dediğin çok imkansız. 80 üstü olsaydın ve ilk diyet zamanı olsaydı belki ama zaten 80 olmak yerine 67 çok daha cazip bir fikir
Ayyy bi 67 olsam görür müyüm ki boyun kaçtı JoleYa seninKızlarr bu hafta sonu şehir dışına akrabalarmza gidiyorum inşallah 65 olurmuym 3 günde yani 2 kilo vermem gerek çok mu uçtummtavsiyelerinzi bekliyorumm
Boyum 155 canım azıck kısa dimiAyyy bi 67 olsam görür müyüm ki boyun kaçtı JoleYa senin
Bogazı tutunca olur neden olmasın canım tek iste ve yeme
verirsin tatlım. Karar ver gerisi gelir.sende haklısın canım da napıyım aylardr aynı kiloda bi iniyorm bi çıkıyorm sıkıldımmaslında veremediğmden değil oburluğumdan
kalk kendin getir deAyyy ben bu kocamın imiğini sıkmak istiyorum, pis bogaz, sözde o cocuklara bakacak ben spor yapacaktım. Mutfaktan çıkamıyorum kahvaltı bitiyo mutfağı temizleyip çıkarken ben açıktım diyo. Nerden izin aldı bilmiyorum onun surekli aç karnını doyurup duruyorum tok evin aç kedisi. İşin kötüsü kilo almıyor
Kız benimkide öyle yiyo yiyo çırpı gibi anlamadm gitti[QUOTE="ipek zeynep, post: 44874620aldı bilmiyorum onun surekli aç karnını doyurup duruyorum tok evin aç kedisi. İşin kötüsü kilo almıyor
Benimki Tosun gibi.verirsin tatlım. Karar ver gerisi gelir.
kalk kendin getir de
Kız benimkide öyle yiyo yiyo çırpı gibi anlamadm gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?