Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kısa 175 olsaydım balık etli olacaktım şimdi şişman kategorisine giriyom offff offff
Aynenn 165 değil de 170 olsaydım 73 kiloyla vücut kitle indeksim normal kilodasiniz diyecekti. Ama şimdi 68 in altına inmem şart normal sayılması icin

Kısa 175 olsaydım balık etli olacaktım şimdi şişman kategorisine giriyom offff offff
Bence halinize sukredin 165 boya sahip olmak isteyen cok insan var:)

Kıxlar bu yaramaz yine ayakta öğlen 12 ye kadar yatıyo bide 4te uydu gündz çokmu geliyor acaba gündz uykusu 18 aylk bu arada.fikri olan varmı

Kıxlar bu yaramaz yine ayakta öğlen 12 ye kadar yatıyo bide 4te uydu gündz çokmu geliyor acaba gündz uykusu 18 aylk bu arada.fikri olan varmı
Bence kışı böyle geçirin bahara az kaldı gunduz parka goturursun gece uyur, şimdi o uyurken bir saat önce kalk spor yap derim ben o yatsın sen yatma hem uyku kilo da yapar

Ben ve spor hemde sabah sabahkız o uyurken bende uyuyorum maleseffff
Bence uyuma yada bir saat önce kalk çok değil bir saat spor yaparsan gunluk çok güzel olur tamam uyku çok tatlı geliyordur ama kış bitmek uzere, hele seninle yatmaya alıştıysa oda seninle kalkar boylece erken kalkmış olursunuz 12 bence çok geç, azar azar onu sen 8 9 A çekmeye calış hem gunde bitmemiş olur daha bereketli olursun gun içinde gece çok ta acıkıyordursun bunun içinde iyi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…