- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Canim protein ye, ben dukan yapmistim bi kez 3 gunde 2 bucuk vermistim et sut yumurtaKızlarr bu hafta sonu şehir dışına akrabalarmza gidiyorum inşallah 65 olurmuym 3 günde yani 2 kilo vermem gerek çok mu uçtummtavsiyelerinzi bekliyorumm
O verilen kilo mu gercekten kızlar yani biraktigin anda geri gelmiuir muCanim protein ye, ben dukan yapmistim bi kez 3 gunde 2 bucuk vermistim et sut yumurta
Canım bende kısayım 165 boyum boyumuz biraz olsa kilolu durmayız balık etli oluruz Boyum 155 canım azıck kısa dimi
Ayyy şimdi benimki yolda hemde elinde tatlıyla nasıl dayanıyım yahuuBenimki Tosun gibi.
Ama tatlı cips kola vs. Dışarda ye getirme diyorum
Haydi bakalimGulicikkk sen imkansz yazdın ama bendaha bi gaza geldim kızillada vericem 2 kilo bu hafta yani üç günde birbuçuk kilo daha
165 kısa mı pardon:)Canım bende kısayım 165 boyum boyumuz biraz olsa kilolu durmayız balık etli oluruz 
Neyseki gidecek bu kilolar
Kısa165 kısa mı pardon:)
Aynenn 165 değil de 170 olsaydım 73 kiloyla vücut kitle indeksim normal kilodasiniz diyecekti. Ama şimdi 68 in altına inmem şart normal sayılması icinKısa175 olsaydım balık etli olacaktım şimdi şişman kategorisine giriyom offff offff
Bence halinize sukredin 165 boya sahip olmak isteyen cok insan var:)Kısa175 olsaydım balık etli olacaktım şimdi şişman kategorisine giriyom offff offff
Aynenn 165 değil de 170 olsaydım 73 kiloyla vücut kitle indeksim normal kilodasiniz diyecekti. Ama şimdi 68 in altına inmem şart normal sayılması icin[/QUOTE size bu konuda katılmıyorum şekerler boyumuz kısa değil kilomuz fazla
Aynen ben napıyim 155 boyum gerçi ben kendim ölçmüştüm bir kez yalnşta olabilir ama en fazla bi kaç cm oynarBence halinize sukredin 165 boya sahip olmak isteyen cok insan var:)
Ayy ben tutamadım yine pis boğazı bide hava bastm iki kilo vericem diyeKızlar çokk acıktım canım sekerli şeyler çekiyo ama cıssss, yemeyeceğim sabah yerim. Ahhh geceler...
Ooo tabiki çok geliyordur canim benim yarin sabah 8 de 9 da kaldir öğlen de 1 de yatir aksama saat 10 olmadan pili biter:)Kıxlar bu yaramaz yine ayakta öğlen 12 ye kadar yatıyo bide 4te uydu gündz çokmu geliyor acaba gündz uykusu 18 aylk bu arada.fikri olan varmı
Ayy cok şükür böyle gece krizlerim yok benim yaa ayy acmayim şom ağzimi:):):)Ayy ben tutamadım yine pis boğazı bide hava bastm iki kilo vericem diye
Bence kışı böyle geçirin bahara az kaldı gunduz parka goturursun gece uyur, şimdi o uyurken bir saat önce kalk spor yap derim ben o yatsın sen yatma hem uyku kilo da yaparKıxlar bu yaramaz yine ayakta öğlen 12 ye kadar yatıyo bide 4te uydu gündz çokmu geliyor acaba gündz uykusu 18 aylk bu arada.fikri olan varmı
Denicem ama benim kafam kalkmıyorki yine uyduk onikiye kadarOoo tabiki çok geliyordur canim benim yarin sabah 8 de 9 da kaldir öğlen de 1 de yatir aksama saat 10 olmadan pili biter:)
Ben ve spor hemde sabah sabahBence kışı böyle geçirin bahara az kaldı gunduz parka goturursun gece uyur, şimdi o uyurken bir saat önce kalk spor yap derim ben o yatsın sen yatma hem uyku kilo da yapar
Bence uyuma yada bir saat önce kalk çok değil bir saat spor yaparsan gunluk çok güzel olur tamam uyku çok tatlı geliyordur ama kış bitmek uzere, hele seninle yatmaya alıştıysa oda seninle kalkar boylece erken kalkmış olursunuz 12 bence çok geç, azar azar onu sen 8 9 A çekmeye calış hem gunde bitmemiş olur daha bereketli olursun gun içinde gece çok ta acıkıyordursun bunun içinde iyi olur canımBen ve spor hemde sabah sabahkız o uyurken bende uyuyorum maleseffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?