Evet katılıyorumHerkese merhaba, bugün söyle ucundan bir tartı ya çıkayım dedim ve asiri mutsuzum. Bilmiyorum tok karnina oldugu icin mi yoksa artilarda miyim?!
Pazardan pazara tartılmak en iyisi. Böyle şimdi pazara kadar stres.
Herkese merhaba, bugün söyle ucundan bir tartı ya çıkayım dedim ve asiri mutsuzum. Bilmiyorum tok karnina oldugu icin mi yoksa artilarda miyim?!
Pazardan pazara tartılmak en iyisi. Böyle şimdi pazara kadar stres.
Evet haklısn tabi geçen 10 da kaldırmştm o gece rahat etmştm düzene sokucam inşallh kuzucuğumuBence uyuma yada bir saat önce kalk çok değil bir saat spor yaparsan gunluk çok güzel olur tamam uyku çok tatlı geliyordur ama kış bitmek uzere, hele seninle yatmaya alıştıysa oda seninle kalkar boylece erken kalkmış olursunuz 12 bence çok geç, azar azar onu sen 8 9 A çekmeye calış hem gunde bitmemiş olur daha bereketli olursun gun içinde gece çok ta acıkıyordursun bunun içinde iyi olur canım
Canim bide birden cekme birkac kademede, her zamanda ayni saatte yatirmaya calisEvet haklısn tabi geçen 10 da kaldırmştm o gece rahat etmştm düzene sokucam inşallh kuzucuğumu
Canım evde ip atla ben arada bir atlıyorum ama eminim hergün artırarak atlansa çok faydalı olurKizlar bende evde spor meselesini halledemedim bana biraz fikir verin, disarisi -30 larda gun boyu evdeyim
Tamam canımCanim bide birden cekme birkac kademede, her zamanda ayni saatte yatirmaya calis
Ağrı Muş Nerede oturuyon canımKizlar bende evde spor meselesini halledemedim bana biraz fikir verin, disarisi -30 larda gun boyu evdeyim
Aslında hiçbir şey dışarda yürümenin tadını veremez tatlım da işte soğuk. . Dans edin Leslie yapın falan o zamanBenim evimde yürüyüş bantı var ama kullanmıyorum çok sıkıcı
Haklisin ne atlarsam karCanım evde ip atla ben arada bir atlıyorum ama eminim hergün artırarak atlansa çok faydalı olur
Canim karstayim, leslie yi youtubedanmi aciyosunAğrı Muş Nerede oturuyon canım
Evde Leslie yap. Iki haftada sonucu görürsün tatlım. Hem eğlenceli
Kondisyon bisikletleri de ucuz
O dedigin nasıl sıkıcı değil mi:)Aslında hiçbir şey dışarda yürümenin tadını veremez tatlım da işte soğuk. . Dans edin Leslie yapın falan o zaman
Canım bence geçen hafta uzerinden olması gerek ben tabloyu herkesin son kilosunu Göz önünde tutularak yapmıştım kaptanımız da öyle yapar buyuk ihtimalle çünkü böyle daha mantıklıKizlar bemim.bir sorum var ben gecen hafta 88.8 çıktım ya şimdi bu hafta bu kilo uzerindennmi degerlendirilecek yoksa arti görmeden önceki kilomdanmiGulicikkk ipek zeynep @figeneda Y yagmur7968
Evet canım diğer sitede takılıyor youtube daha iyi seçenek daha fazla ordaCanim karstayim, leslie yi youtubedanmi aciyosun
yazın geldik oraya. Kaşar falan da aldık abimle. Çok temiz havası.Canim karstayim, leslie yi youtubedanmi aciyosun
Yok canım Leslie çok eglenceliO dedigin nasıl sıkıcı değil mi:)
88.8 üzerinden degerlendirileceksin canım. En son kilon neyse oKizlar bemim.bir sorum var ben gecen hafta 88.8 çıktım ya şimdi bu hafta bu kilo uzerindennmi degerlendirilecek yoksa arti görmeden önceki kilomdanmiGulicikkk ipek zeynep @figeneda Y yagmur7968
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?