Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkese merhaba, bugün söyle ucundan bir tartı ya çıkayım dedim ve asiri mutsuzum. Bilmiyorum tok karnina oldugu icin mi yoksa artilarda miyim?!
Pazardan pazara tartılmak en iyisi. Böyle şimdi pazara kadar stres.

Tatlım tok karnına hiç tartilma moralin bozulur
Herkese merhaba, bugün söyle ucundan bir tartı ya çıkayım dedim ve asiri mutsuzum. Bilmiyorum tok karnina oldugu icin mi yoksa artilarda miyim?!
Pazardan pazara tartılmak en iyisi. Böyle şimdi pazara kadar stres.

Evet haklısn tabi geçen 10 da kaldırmştm o gece rahat etmştm düzene sokucam inşallh kuzucuğumu

Kizlar bende evde spor meselesini halledemedim bana biraz fikir verin, disarisi -30 larda gun boyu evdeyim

Kizlar bende evde spor meselesini halledemedim bana biraz fikir verin, disarisi -30 larda gun boyu evdeyim
Ağrı Muş Nerede oturuyon canım
Evde Leslie yap. Iki haftada sonucu görürsün tatlım. Hem eğlenceli
Kondisyon bisikletleri de ucuz

Kizlar bemim.bir sorum var ben gecen hafta 88.8 çıktım ya şimdi bu hafta bu kilo uzerindennmi degerlendirilecek yoksa arti görmeden önceki kilomdanmi Gulicikkk ipek zeynep @figeneda Y yagmur7968
Canım bence geçen hafta uzerinden olması gerek ben tabloyu herkesin son kilosunu Göz önünde tutularak yapmıştım kaptanımız da öyle yapar buyuk ihtimalle çünkü böyle daha mantıklı

Canim karstayim, leslie yi youtubedanmi aciyosun
yazın geldik oraya. Kaşar falan da aldık abimle. Çok temiz havası.
Bir de youtubeden izle istersen indir canım. Youtubede 3 mil videosunun linkini kopyala youtube Downloader dan indir. Flaş a yükledim takiyorum TV'ye öyle de oluyor

O dedigin nasıl sıkıcı değil mi:)
Yok canım Leslie çok eglenceli
Kizlar bemim.bir sorum var ben gecen hafta 88.8 çıktım ya şimdi bu hafta bu kilo uzerindennmi degerlendirilecek yoksa arti görmeden önceki kilomdanmi Gulicikkk ipek zeynep @figeneda Y yagmur7968
88.8 üzerinden degerlendirileceksin canım. En son kilon neyse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…