- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Geçen haftaki kilon sanırım 88.8Kizlar bemim.bir sorum var ben gecen hafta 88.8 çıktım ya şimdi bu hafta bu kilo uzerindennmi degerlendirilecek yoksa arti görmeden önceki kilomdanmiGulicikkk @ipek zeynep @figeneda Y yagmur7968
Inşallah canımHayırlı cumalar herkese :)
Pazara bir şey kalmadı, inşallah eksili olur hepimizin :)
nsallah canim yaa bende ayni durumdayim hic tartilmadim acayip merak ediyorum ama bizim ev bu sira cok kalabalikk sürekli biseyler yapiyouz ama elimden geldiğince az yemeye çalışıyorumHerkese hayırlı günler umarım pazar günü eksi görürüz bu hafta çok ihtiyacım var motiveye aynı olmaya bile tahammülü yok kızlar
Bencede listeye gore cnmKizlar bemim.bir sorum var ben gecen hafta 88.8 çıktım ya şimdi bu hafta bu kilo uzerindennmi degerlendirilecek yoksa arti görmeden önceki kilomdanmiGulicikkk @ipek zeynep @figeneda Y yagmur7968
Canim yavas ye benceEvİ toparlayacagim çocuktu derken butun gün aç kalıp akşam yemeğe abaniyorumbugün de öyle oldu. Saat 2 olmuş neredeyse ben hala bir şeyler yiyeceğim.
Başla canım. Hareketsiz asla olmuyor kilo verme işi. Yani düzenli ve istediğin gibi veremezsin. Bu kiloya gelmeyi harekete borçluyum. Ne olursa olsun günde en az 45 dakika.Gulicikkk ve ipek zeynep saolun kizlar, bugun kayinpederim gidecek yarin sporada basliyorum cok hareketsizim veremiyorum bu yuzden
aman iyi ol canım benm herkes iyi olsun...Hamd olsun çok iyiyim bugün
3 günde 2 kilo biraz zor gibi 1 hafta olsa neyse de ama olabilirde bilemedim şimdiKızlarr bu hafta sonu şehir dışına akrabalarmza gidiyorum inşallah 65 olurmuym 3 günde yani 2 kilo vermem gerek çok mu uçtummtavsiyelerinzi bekliyorumm
bencede :))sende haklısın canım da napıyım aylardr aynı kiloda bi iniyorm bi çıkıyorm sıkıldımmaslında veremediğmden değil oburluğumdan
ne kadar sinir bozucu bir durum değilmi yiyip yiyip kilo almamak .....Ayyy ben bu kocamın imiğini sıkmak istiyorum, pis bogaz, sözde o cocuklara bakacak ben spor yapacaktım. Mutfaktan çıkamıyorum kahvaltı bitiyo mutfağı temizleyip çıkarken ben açıktım diyo. Nerden izin aldı bilmiyorum onun surekli aç karnını doyurup duruyorum tok evin aç kedisi. İşin kötüsü kilo almıyor
Ayyy şimdi benimki yolda hemde elinde tatlıyla nasıl dayanıyım yahuuBenimki Tosun gibi.
Ama tatlı cips kola vs. Dışarda ye getirme diyorum
ya ben ne dukanı ne de karatayı hiç anlamadım hiç ....Canim protein ye, ben dukan yapmistim bi kez 3 gunde 2 bucuk vermistim et sut yumurta
evet ya kızlar 10 şubata çok az kaldı benim hedefim 78 di herhalde şimdi 85 im veririmiyim acepCanım bende kısayım 165 boyum boyumuz biraz olsa kilolu durmayız balık etli oluruz 
Neyseki gidecek bu kilolar
evet benimde boyum 158 kısayım 165 iyi bence ....Bence halinize sukredin 165 boya sahip olmak isteyen cok insan var:)
allahım ya kız napcaz seni biz ceza mı verelim sana?Ayy ben tutamadım yine pis boğazı bide hava bastm iki kilo vericem diye
canım böyle durumlarda sabah yavaş yavaş birden değil erken kaldır önce 11 sonra 10 falan gündüz de çok uyutma gece erken yatar bi dene ....Kıxlar bu yaramaz yine ayakta öğlen 12 ye kadar yatıyo bide 4te uydu gündz çokmu geliyor acaba gündz uykusu 18 aylk bu arada.fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?