Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Başla canım. Hareketsiz asla olmuyor kilo verme işi. Yani düzenli ve istediğin gibi veremezsin. Bu kiloya gelmeyi harekete borçluyum. Ne olursa olsun günde en az 45 dakika.
bende spor yok ama çocuk peşinde koşmak yetiyor spora ihtiyaçkalmıyor az hareketliysem yürüyüş yapıyorum evde bi oyana bibuyana gidiyorum..

ben bu hafta kaçırdım ama inşallah artı görmem telafi edicem bu hafta !! pes etmek yok 10 şubatta 80 olmak istiyorum inşallah.. çünkü hedef kiloma ulaşmam için bu kiloya inmem şart...!!! hadi kızlar pes etmeyelim gitsin bu lanet olasıca kilolar ...ve gidecek eminim ...2 hafta var 10 şubata.... kısalım şu boğazları ve hareket edelim ...nerde hareket orda bereket...

arkadaşlar herkes yaşını ,boyunu ,nerede oturduğunu,kaç çocuğu olduğunu ve çocuklarının yaşlarını yazabilir mi ? çünkü sürekli karıştırıyoruz ve sürekli sorup duruyoruz ilk sayfaya ekliyeyim olur mu?

örneğin;

mislisse; yaş 27 , boy 158, istanbul, çocuk sayısı 1 , 10 aylık gibi.

Evet gulicikk onerdi cok saolun , misafirlerim coktu ustuste 1 haftadirda kayinpederim geldi memleketten , bugun ugurladik artik farkli olcak inssllah baslicam
evet benimde farklı olacak inşallah...son iki hafta hedef için...sırf hedefime ulaşmak için boğazımı tutacağım aç kalacağım gerekirse spor yapacağım...

ya ben ne dukanı ne de karatayı hiç anlamadım hiç ....
Ben 5 sene once 79 olmustum yine dukan yaptim 24 gunde 6 kilo verdim.Kilo almadim ama 1 sene sonra hamile kaldim. Cok guzellesmisti cildim falan seker bana yaramiyo fakat dukanin zararlari var diyolar, ama beceremesemde( vucudum ne kadar isyan etsede benim karbonhidrata zaafim var) karatay diyeti mukemmel gercekten, onun farki kuruyrmisler, zeytinyagi ve dogal tereyagi serbest. Becerebilirsek dogal yasam tarzi aslinda

Figeneda; yaş 32, boy 170, kars, cocuk sayisi 2, 3 yasinda ve 7 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…