ben diyetarkadaşımı denemiştim sonra sıkıcı geldi bıraktım....2-3 kilo farketmişti burası kadar değil bence biz daha iyi diyetarkadaşıyız..Tünaydin kizlar, diyetkolik diye bi site var bilgisi olan deneyen varmi
evde leslie falan yapsan ...Kizlar bende evde spor meselesini halledemedim bana biraz fikir verin, disarisi -30 larda gun boyu evdeyim
canım en son kilon neyse onun üzerinden değerlendirme yapılıyor.artı eksi farketmiyor yani...Kizlar bemim.bir sorum var ben gecen hafta 88.8 çıktım ya şimdi bu hafta bu kilo uzerindennmi degerlendirilecek yoksa arti görmeden önceki kilomdanmi @Gulicikkkipek zeynep @figeneda @JoleYa
bende spor yok ama çocuk peşinde koşmak yetiyor spora ihtiyaçkalmıyor az hareketliysem yürüyüş yapıyorum evde bi oyana bibuyana gidiyorum..Başla canım. Hareketsiz asla olmuyor kilo verme işi. Yani düzenli ve istediğin gibi veremezsin. Bu kiloya gelmeyi harekete borçluyum. Ne olursa olsun günde en az 45 dakika.
Evet gulicikk onerdi cok saolun , misafirlerim coktu ustuste 1 haftadirda kayinpederim geldi memleketten , bugun ugurladik artik farkli olcak inssllah baslicamevde leslie falan yapsan ...
evet benimde farklı olacak inşallah...son iki hafta hedef için...sırf hedefime ulaşmak için boğazımı tutacağım aç kalacağım gerekirse spor yapacağım...Evet gulicikk onerdi cok saolun , misafirlerim coktu ustuste 1 haftadirda kayinpederim geldi memleketten , bugun ugurladik artik farkli olcak inssllah baslicam
Ben 5 sene once 79 olmustum yine dukan yaptim 24 gunde 6 kilo verdim.Kilo almadim ama 1 sene sonra hamile kaldim. Cok guzellesmisti cildim falan seker bana yaramiyo fakat dukanin zararlari var diyolar, ama beceremesemde( vucudum ne kadar isyan etsede benim karbonhidrata zaafim var) karatay diyeti mukemmel gercekten, onun farki kuruyrmisler, zeytinyagi ve dogal tereyagi serbest. Becerebilirsek dogal yasam tarzi aslindaya ben ne dukanı ne de karatayı hiç anlamadım hiç ....
arkadaşlar herkes yaşını ,boyunu ,nerede oturduğunu,kaç çocuğu olduğunu ve çocuklarının yaşlarını yazabilir mi ? çünkü sürekli karıştırıyoruz ve sürekli sorup duruyoruz ilk sayfaya ekliyeyim olur mu?
örneğin;
mislisse; yaş 27 , boy 158, istanbul, çocuk sayısı 1 , 10 aylık gibi.
yazın geldik oraya. Kaşar falan da aldık abimle. Çok temiz havası.
Bir de youtubeden izle istersen indir canım. Youtubede 3 mil videosunun linkini kopyala youtube Downloader dan indir. Flaş a yükledim takiyorum TV'ye öyle de oluyor
Canim neden gelmistiniz karsa
ben de ozledim inanin burayi ...Mislisse özlemişim seni :)
bende sizi özledim yoldaşlarım...Mislisse hoşgeldin canım özledik biz seni
Figeneda; yaş 32, boy 170, kars, cocuk sayisi 2, 3 yasinda ve 7 aylik
kızmı erkek mi?Turuncupijama
Yas:28
Boy: 169 cm
Çocuk sayısı: 1, 8 aylık :)
İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?