Artik uyumuştum o saatte :) simdi sabah namazi icin tekrar kalktim Aaa evet yeşil çay cok etkiliyor eğer emziriyosan benm bi arkadastan biliyorumTu bide uyudu herhalde cevp gelmediğnegöreben nöbetteyim yine bugn 10 da uyandrdım öğlede az uyudu yine ayakta acaba yeşil çay uyku sorunu ysparmı bebişe
Allah kabul etsin canım sabah namazına kalkmak dünyadaki herşeyden hayırlı ama ben bazen kaçırıyorm kalkınca kılıyorm .Yeşil çayı kesiyim ben yazık yavrucağa ben zayflıcam die çocuk uyuyamıyoArtik uyumuştum o saatte :) simdi sabah namazi icin tekrar kalktim Aaa evet yeşil çay cok etkiliyor eğer emziriyosan benm bi arkadastan biliyorum
olur canım herzamanki gibi sabah aç karnına tartılıyosun dimi? bu hafta da sen yoksun hayırlısı bakim... iyi yolculuklar...Mislisse canım yola çıkıcam için yarın fırsatm olmayabilir tartı fotosunu atmaya bugünden atsam olurmu bu arada haftaya pazartesiye kadar yokum arada girmeğe çalışrm hepinizi özlicemm
senden bi yaş büyük joleya var canım..Ya kızlar aranızda en kocaman benim
esmer nerelerdesin??? sesin çıkmıyor en son paylaşımın bu herhalde.....İnşallah canım istediğin gibi olursun
herkese merhaba nasılsınız iyimisiniz? beni sorarsanız ben biraz pişmanım dün kahvaltıyı çok geç yaptım saat 2 gibi akşam 9 a kadar acıkmadım ama sonra bi acıktım sormayın sanırsınız kıtlıktan çıktım kendimi tutamadım ilk defa böyle oldu ama çok pişmanım bidaha olmaz umarım özel bi durum da yoktu ama nie böyle oldu ben de anlamadım ...acaba kendimi şartladığım için olabilir mi?
Sıkma canını ya saat 2 den sonra aksama doğru biseyler yeseydin böyle kriz olmazdi o kadar fazla aç kalmaherkese merhaba nasılsınız iyimisiniz? beni sorarsanız ben biraz pişmanım dün kahvaltıyı çok geç yaptım saat 2 gibi akşam 9 a kadar acıkmadım ama sonra bi acıktım sormayın sanırsınız kıtlıktan çıktım kendimi tutamadım ilk defa böyle oldu ama çok pişmanım bidaha olmaz umarım özel bi durum da yoktu ama nie böyle oldu ben de anlamadım ...acaba kendimi şartladığım için olabilir mi?
Insallah canim.yaaa ama bugun de aksi gibi ev cok kalabalik yani apartman girumcelerim sabahtan beri habire bugaza çalışıyor :) bi haftadir verdiysemde bugun geri alacamGünaydın arkadaşlar tartıya bir gün kala kalorisiz vebool hareketli gün geçirrz inşallah
Aman dikkat en çokta o sinir bozucu oluyor bende cumartesi daha eksik geliyorum pazar farklı oluyoInsallah canim.yaaa ama bugun de aksi gibi ev cok kalabalik yani apartman girumcelerim sabahtan beri habire bugaza çalışıyor :) bi haftadir verdiysemde bugun geri alacam
Bu sabah aç tartldm ama sabah fırsat bulursam çekip atarım bulamazsam bu çektiğimi atarım .inşallah çocukla zor olmaz yolculuk Sağol canım.olur canım herzamanki gibi sabah aç karnına tartılıyosun dimi? bu hafta da sen yoksun hayırlısı bakim... iyi yolculuklar...
Dikkat etmeye çalışıyorum kendimi frenliyorum yarını düşünüyorum tabloyu düşünüyorum kırmızı renkle belirtilemk istemediğimi animsayip duruyorum:)Aman dikkat en çokta o sinir bozucu oluyor bende cumartesi daha eksik geliyorum pazar farklı oluyo
canim nereye gidiyosunMislisse canım yola çıkıcam için yarın fırsatm olmayabilir tartı fotosunu atmaya bugünden atsam olurmu bu arada haftaya pazartesiye kadar yokum arada girmeğe çalışrm hepinizi özlicemm
canim nereye gidiyosunMislisse canım yola çıkıcam için yarın fırsatm olmayabilir tartı fotosunu atmaya bugünden atsam olurmu bu arada haftaya pazartesiye kadar yokum arada girmeğe çalışrm hepinizi özlicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?