Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

DÜZELTME!!

arkadaşlar herkes yaşını ,boyunu ,nerede oturduğunu,kaç çocuğu olduğunu ve çocuklarının yaşlarını yazabilir mi ? çünkü sürekli karıştırıyoruz ve sürekli sorup duruyoruz ilk sayfaya ekliyeyim olur mu?

örneğin;

mislisse; yaş 27 , boy 158, istanbul, çocuk sayısı 1 , cinsiyet :kız - 10 aylık gibi.

Arkadaşlar birkac arkadasimizdan bir kac gündür ses yok niye girmiyolar acaba yazdılar da ben mi gormedim

gulicik; yaş 27, boy 165, izmir,1 oğlum var,22 aylık sayilir

Canim ben mardinliyim. Yazın memlekete geldim. Abim aile hekimi Ramazanin başında yıllık izne ayrıldı hadi dedi iki üç gün Doğu Anadolu türü atalım. Pek iyi geldi

Ayy canim yaa benim bi sempatim var mardine, gormedim ama var yinede, bizde gorev dolayisiyla burdayiz

Hoşgeldin mislisse özledim seni

Kızlar bugün giremedim pek sayfalar almış başını gitmiş çat kapı bir arkadaşım geldi dondurucda kek çörek nevar sa çıkardm bende biraz yedim yemesem çook ayıp olurdu yani ben gitsem yemeyebilrm ama misafir gelince olmuyor ama az cık yedimm

Joleya:yaş 36
Boy 155
Çocuk sayısı 3
18,15 yaş
,19 aylık üçüde erkek
Memleket İstanbul

Arkadaşlar birkac arkadasimizdan bir kac gündür ses yok niye girmiyolar acaba yazdılar da ben mi gormedim
evet uhibbuke 15 tatide arasıra gireceğini söyledi behbayın kızı havale geçirmişti esmerden ses çıkmadı...

Tu bide uyudu herhalde cevp gelmediğnegöreben nöbetteyim yine bugn 10 da uyandrdım öğlede az uyudu yine ayakta acaba yeşil çay uyku sorunu ysparmı bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…