hangileri kız hangileri erkek ?
3 üde kızhangileri kız hangileri erkek ?
gulicik; yaş 27, boy 165, izmir,1 oğlum var,22 aylık sayilirarkadaşlar herkes yaşını ,boyunu ,nerede oturduğunu,kaç çocuğu olduğunu ve çocuklarının yaşlarını yazabilir mi ? çünkü sürekli karıştırıyoruz ve sürekli sorup duruyoruz ilk sayfaya ekliyeyim olur mu?
örneğin;
mislisse; yaş 27 , boy 158, istanbul, çocuk sayısı 1 , 10 aylık gibi.
Figeneda; yaş 32, boy 170, kars, cocuk sayisi 2, 3 yasinda bir erkek ve 7 aylik bir kizhangisi kız hangisi erkek peki?
gulicik; yaş 27, boy 165, izmir,1 oğlum var,22 aylık sayilir
Canim ben mardinliyim. Yazın memlekete geldim. Abim aile hekimi Ramazanin başında yıllık izne ayrıldı hadi dedi iki üç gün Doğu Anadolu türü atalım. Pek iyi geldi
Ayy canim yaa benim bi sempatim var mardine, gormedim ama var yinede, bizde gorev dolayisiyla burdayiz
Yaramaz bir erkek :)kızmı erkek mi?
Hayır canım yazmıyorlar biz kendi aramızda öyle takılıyoruzArkadaşlar birkac arkadasimizdan bir kac gündür ses yok niye girmiyolar acaba yazdılar da ben mi gormedim
Hoşgeldin mislisse özledim seniherkese merhaba çok şükür uzun sürmedi ayrılığımız...ve inannın sizleri çok özledim belki artıyla dönmüş olabilirm ama pes etmedim ... etmeyeceğim de... daha çok azimlendim diyebilirim siz de durumlar nasıl umarım artı görmeyiz bu hafta
En küçük de benim şimdilik :)Ya kızlar aranızda en kocaman benim
Canim bende kucuk sayilmamYa kızlar aranızda en kocaman benim
evet uhibbuke 15 tatide arasıra gireceğini söyledi behbayın kızı havale geçirmişti esmerden ses çıkmadı...Arkadaşlar birkac arkadasimizdan bir kac gündür ses yok niye girmiyolar acaba yazdılar da ben mi gormedim
Ben uyumadm canım yine oğluşla uğraşıyorumUyumayan varmi hâlâ arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?