Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Her zaman kaçırmadığına göre sorun olmaz

Kızlar yatmadan gireyim dedim bu sabah _1400 gram gelmistim bu akşam çok dikkat ettim geç yemek yediğimiz için ben sadece salata ve yoğurt yedim sasiriyorum kendime ilk defa kendimi tuttum yemeklerden birer kaşık aldım sadece sabahı merak ediyorum bakalım 2 kiloya tamamlicammi

1 günde 600 gr fazla iyimser gördüm seni
Ben çok hastayım ya, oksurmekten uyuyamiyorum ateşim var, burnum tıkalı, bir de huysuzum ki sormayın. Dün gece acile gittim güya 1 iğne vururlar Toparlarim sandım ama yalan oldu. Yatak dosek hasta oldum

Gecmis olsun canim salgin varya dinlenemiyoruz yenik dusuyoruz, bununa viks sur, yoksa tuzlu su cek oda sıkıntı yapar

Cok geçmiş olsun canim fena yakalanmissin bu hastalıklar insani hayattan sogutur ama yine de hamd olsun rabbim dermensiz dert vermesin

-1400 muüüü yaa naptin sen arkadaşım nasıl verdin o kadar

Bütün gece uyuyamadim, işin kötüsü artık oğlumda öksürüyor su kışı bir atlatsaymisiz daha ne istersim

Günaydin kizlar beni hic sormayin, dun bu kadar degildi aslinda +800

Baslangic kilom: 81.8
Simdiki kilom: 80.4
Tarti resmim:

Kızlar tlf sorun var, ne zaman girerim bilmiyorum kk daki şifremi de bilmiyorum başka bir üye ismiyle girebilirim haberiniz olsun telefonum geldiğinde inşallah herkes kilo vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…