- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Anneciğime gidiyorum canımcanim nereye gidiyosun
Her zaman kaçırmadığına göre sorun olmazherkese merhaba nasılsınız iyimisiniz? beni sorarsanız ben biraz pişmanım dün kahvaltıyı çok geç yaptım saat 2 gibi akşam 9 a kadar acıkmadım ama sonra bi acıktım sormayın sanırsınız kıtlıktan çıktım kendimi tutamadım ilk defa böyle oldu ama çok pişmanım bidaha olmaz umarım özel bi durum da yoktu ama nie böyle oldu ben de anlamadım ...acaba kendimi şartladığım için olabilir mi?
1 günde 600 gr fazla iyimser gördüm seniKızlar yatmadan gireyim dedim bu sabah _1400 gram gelmistim bu akşam çok dikkat ettim geç yemek yediğimiz için ben sadece salata ve yoğurt yedimsasiriyorum kendime ilk defa kendimi tuttum yemeklerden birer kaşık aldım sadece sabahı merak ediyorum bakalım 2 kiloya tamamlicammi
Wuuhuuu mukemmelsin joleyaHer zaman kaçırmadığına göre sorun olmaz
Gecmis olsun canim salgin varya dinlenemiyoruz yenik dusuyoruz, bununa viks sur, yoksa tuzlu su cek oda sıkıntı yapar1 günde 600 gr fazla iyimser gördüm seni
Ben çok hastayım ya, oksurmekten uyuyamiyorumateşim var, burnum tıkalı, bir de huysuzum ki sormayın. Dün gece acile gittim güya 1 iğne vururlar Toparlarim sandım ama yalan oldu. Yatak dosek hasta oldum
Cok geçmiş olsun canim fena yakalanmissin bu hastalıklar insani hayattan sogutur ama yine de hamd olsun rabbim dermensiz dert vermesin1 günde 600 gr fazla iyimser gördüm seni
Ben çok hastayım ya, oksurmekten uyuyamiyorumateşim var, burnum tıkalı, bir de huysuzum ki sormayın. Dün gece acile gittim güya 1 iğne vururlar Toparlarim sandım ama yalan oldu. Yatak dosek hasta oldum
-1400 muüüü yaa naptin sen arkadaşım nasıl verdin o kadarKızlar yatmadan gireyim dedim bu sabah _1400 gram gelmistim bu akşam çok dikkat ettim geç yemek yediğimiz için ben sadece salata ve yoğurt yedimsasiriyorum kendime ilk defa kendimi tuttum yemeklerden birer kaşık aldım sadece sabahı merak ediyorum bakalım 2 kiloya tamamlicammi
Supersin:)Kızlar 700 gram vermişim hiç yoktan iyi yukleyemedim gun içinde denerim öpüyorum kocaman sizi 78,700 den 78 00 olmuşum
Cok guzel canim tebrikler
Aynı vermisiz kiloyuuKızlar cook mutluyum azıcık boğazı kisinca neler oluyomuss _1900gr verdimyazılanları okumaya şu an vaktim yok girmeye calisicam umarım herkes istediği sonucu gör mustur hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?