Teşekkür ederim. :) bu hızla 10 şubat hedefi tutmaz gibi ama olsun :)Cok guzel canim tebrikler
Tebrikler, supersin.Kızlar cook mutluyum azıcık boğazı kisinca neler oluyomuss _1900gr verdimyazılanları okumaya şu an vaktim yok girmeye calisicam umarım herkes istediği sonucu gör mustur hepinizi öptüm
Kizlar mukemmelsiniz bu hafta tek kirmizi ben olcam sanirim ::Aynı vermisiz kiloyuu
haftaya telafi edersin tatlimKizlar mukemmelsiniz bu hafta tek kirmizi ben olcam sanirim ::
Üzülme canım bu hafta dikkat edersinKizlar mukemmelsiniz bu hafta tek kirmizi ben olcam sanirim ::
Teşekkür ler canımTebrikler, supersin.
Bir günde 600 olmadı ama 500 gram gitti1 günde 600 gr fazla iyimser gördüm seni
Ben çok hastayım ya, oksurmekten uyuyamiyorumateşim var, burnum tıkalı, bir de huysuzum ki sormayın. Dün gece acile gittim güya 1 iğne vururlar Toparlarim sandım ama yalan oldu. Yatak dosek hasta oldum
Malesef canımcım gulicikk te aynı kiloyu vermiş önüme taş koydu yaniKızlar bu haftanin birincisi belli sanırım Y yagmur7968
Inşallah canımWuuhuuu mukemmelsin joleya
benden bu hafta tik yok yine ama bende haftaya insallah
Perşembe ye kadar 600 gram gitmişti pek dikkat etmemişti m ama perşembe ekmeği kestim tatlıda çok az bol bol su içtim sonuç mükemmel oldu ama gittiğim yerde tekrar alırsam börekler tatlılar bide regl dönemi yaklaştı valla bağıra bağıra ağlarım-1400 muüüü yaa naptin sen arkadaşım nasıl verdin o kadar
Canım tebrik ederim biraz da senin sayende hırslandm bende iradene verdiğin kiloya hayran kaldımAynı vermisiz kiloyuu
Aa neden ayriliyosunArkadaşlar ben gruptan ayrılıyorum inanın sayfaya girip bildirim yapamayınca kendimi size karşı suçlu hissediyorum hepinize karşı ayıp oluyor size bolca kilo vermeler inşallah Allah'a emanet olun
kizlar masallah supersiniz nerdeyse 2 kilo yani bende 700 gr almisim bu hafta benimde 2 kilo ermem lazim madallah tebrik ediyorum sizi sanirim joleyada vermis dimi telden giriyorum daAynı vermisiz kiloyuu
ya demekki bogazi kisinca veriliyomus masllah sakin alma bu hafta olur mu dikkat et vallaa cabuk aliniyo cabuk dikkat etKızlar cook mutluyum azıcık boğazı kisinca neler oluyomuss _1900gr verdimyazılanları okumaya şu an vaktim yok girmeye calisicam umarım herkes istediği sonucu gör mustur hepinizi öptüm
bagira bagira aglamamak icin dikkat etmen lazim ..Perşembe ye kadar 600 gram gitmişti pek dikkat etmemişti m ama perşembe ekmeği kestim tatlıda çok az bol bol su içtim sonuç mükemmel oldu ama gittiğim yerde tekrar alırsam börekler tatlılar bide regl dönemi yaklaştı valla bağıra bağıra ağlarım
Neden olmasın, bu hafta kemeri daha çok sıkalim daha çok kilo gitsinkizlar masallah supersiniz nerdeyse 2 kilo yani bende 700 gr almisim bu hafta benimde 2 kilo ermem lazim madallah tebrik ediyorum sizi sanirim joleyada vermis dimi telden giriyorum da
ya demekki bogazi kisinca veriliyomus masllah sakin alma bu hafta olur mu dikkat et vallaa cabuk aliniyo cabuk dikkat et
canim ben de istemem ayrilmani ama bildirim yapmayincada olmuyor girenlere haksizlik oluyor bunda eger girwmiycem diyorsan sen bilirsin seni tanimak da iyiydi sen de allaha emanet ol...Arkadaşlar ben gruptan ayrılıyorum inanın sayfaya girip bildirim yapamayınca kendimi size karşı suçlu hissediyorum hepinize karşı ayıp oluyor size bolca kilo vermeler inşallah Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?