Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bir günde 600 olmadı ama 500 gram gittiçok geçmiş olsun canım

-1400 muüüü yaa naptin sen arkadaşım nasıl verdin o kadar
Perşembe ye kadar 600 gram gitmişti pek dikkat etmemişti m ama perşembe ekmeği kestim tatlıda çok az bol bol su içtim sonuç mükemmel oldu ama gittiğim yerde tekrar alırsam börekler tatlılar bide regl dönemi yaklaştı valla bağıra bağıra ağlarım

Arkadaşlar ben gruptan ayrılıyorum inanın sayfaya girip bildirim yapamayınca kendimi size karşı suçlu hissediyorum hepinize karşı ayıp oluyor size bolca kilo vermeler inşallah Allah'a emanet olun

Kızlar cook mutluyum azıcık boğazı kisinca neler oluyomuss _1900gr verdim yazılanları okumaya şu an vaktim yok girmeye calisicam umarım herkes istediği sonucu gör mustur hepinizi öptüm
ya demekki bogazi kisinca veriliyomus masllah sakin alma bu hafta olur mu dikkat et vallaa cabuk aliniyo cabuk dikkat et

bagira bagira aglamamak icin dikkat etmen lazim ..

kizlar masallah supersiniz nerdeyse 2 kilo yani bende 700 gr almisim bu hafta benimde 2 kilo ermem lazim madallah tebrik ediyorum sizi sanirim joleyada vermis dimi telden giriyorum da
Neden olmasın, bu hafta kemeri daha çok sıkalim daha çok kilo gitsin
ya demekki bogazi kisinca veriliyomus masllah sakin alma bu hafta olur mu dikkat et vallaa cabuk aliniyo cabuk dikkat et

Arkadaşlar ben gruptan ayrılıyorum inanın sayfaya girip bildirim yapamayınca kendimi size karşı suçlu hissediyorum hepinize karşı ayıp oluyor size bolca kilo vermeler inşallah Allah'a emanet olun
canim ben de istemem ayrilmani ama bildirim yapmayincada olmuyor girenlere haksizlik oluyor bunda eger girwmiycem diyorsan sen bilirsin seni tanimak da iyiydi sen de allaha emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…