Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

kizlar telden girdigim icin hepsini okuyamadim ama cogunuz vermissinz galiba masallah totalde cok iyi vermissiniz ben ve gulicik haric galiba neyse sonra gorusmek uzere tabloda gorecegiz kim nekadar vermis allaha emanetolun

kizlar telden girdigim icin hepsini okuyamadim ama cogunuz vermissinz galiba masallah totalde cok iyi vermissiniz ben ve gulicik haric galiba neyse sonra gorusmek uzere tabloda gorecegiz kim nekadar vermis allaha emanetolun
Tablo yuklendi mi benmi görmedim yine:)

canim ben de istemem ayrilmani ama bildirim yapmayincada olmuyor girenlere haksizlik oluyor bunda eger girwmiycem diyorsan sen bilirsin seni tanimak da iyiydi sen de allaha emanet ol...
Bende haksızlık olduğunu düşündüm bende canım ama merakımdan arada bakarım sizin hedefinize ulaşmanız benide mutlu eder.

Herkese geç te olsa günaydın kızlar...

Güncel kilo tablomuz 1.Sayfamızda yer almaktadır.Bu haftanın 2 tane birincisi var.Birincisi Joleya ,,ikincisi Gülicikkk ...Bu arkadaşlarımızı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz...Gülicikkk arkadaşımız napıyor bilmiyorum ama iki haftada neredeyse 5 kilo verdi maşallah diyelim... Allah nazarlardan saklasın...Joleya da hiç veremiyorum veremiyorum diyordun ama amma yere bakan yürek yakanlardanmışsın heee....Neyse şaka şaka gerçekten çok güzel kilo kayıpları bunlar darısı başımıza inşallah...

Behbay ve uhibbuke arkadaşımızdan ses soluk yok ...Bakalım ne zaman teşrif edecekler...Uhibbuke aslında katılımının çok olmayacağını belirtmişti ancak bu 15 tatil içinmiydi bilmiyorum ama neyse sayfaya girerse bi görüşürüz.Bu arada Esmer arkadaşımız da aramızdan ayrılmış bulunmaktadır.Bilgilerinize .

Herkese az kalorili bll hareketli bir hafta dilerim...Herkesin hedef kilosuna ulaşması dileğiyle...

ya ben gülicik yazmışım figenadan yazıcağıma kusura bakmayın..

Ya kizLar nerdesiniz neden kimse yazmıyor bana mi.bildirim gelmiyor anlamadim Mislisse @JoleYa ipek zeynep Gulicikkk figen ada
tatlım tel bozuldu servise götürdüm sabaha. Yedek tel verdiler akıllı Allahtan. Kusura bakmayın.
Teşekkür ederim canım. 11. Hafta bitiyor diyetimde neredeyse. Ekmek yok abur cubur yok Şeker yok.gardrobumda bir sürü 38 beden var onları özledim. Günde en az 1.5 saat spor yapıyorum. En son iki hafta önce grip olunca birgün yapmadım. Onun dışında karatayin dediği gibi hergün hareket. Ilk iki ay çok hızlı kilo veriyorum. Zaten diyet sıkı spor sıkı. Yağlar dökülüyor. Sabah komsum balkondan Ayy ölümü gör birlikte spor yapalım sen ne yaptın böyle yaa deyip durdu.ayri motive oluyor insan. 90 kilo başladım 19 kilo gitti şaka maka. Duraksama dönemi 70 ten önce gelmesin diye çok dua ettim oldu. Şükürler olsun. Insanin canına tak edince oluyormuş görmüş oldum. Un adına hicbirsey yok tatlım. En son akşam 7 den sonra ne zaman yedim hatırlamıyorum. Yemiş olsam bile hiç 200 kaloriyi geçmedi zaten.

Yaaa 200 gramla birinciliği kaçırdım Mislisse canım bu kilo tablosu konusunda bi fikrim var egee sana zorluk olmayacaksa en çok kilo verenden en az verene doğru siralasak nasil olur

Masallah sana valla ben 70 kiloua dussem başka hic bi hedefim filan olmazdı :) :):):):)

maşalahh maşallah ya ben böyle istikrarlı insanlara bayılıyorum ve imreniyorum açıkcası maşallah demekten başka bişey gelmiyor dilimden ve başka türlü ifade edemiyorum inan maşallah yine nasıl zamn ayırıyosun yardımcın ne var mı yanında çocuğun için ? evdemi yapıyosun sporu ? ekmeksiz nasıl yapıyosun bize biraz anlatsana ya ? ne bilim misafir ne gelince kaçırmıyo musun bişey ikram edince ? benimde hedefim ilk etapta 70 nisan sonu inşallah ? hadi anlatsana bize noluyyy neley yapıyosun?ben mesela misafir geiyo ya kaçırıyorum mutfağımda şimdi hep şekerlemeler lokumlar kekler kurabiyeler var misafir gelince ikram edeyim diye .... ama aklıma gelince dayanamayıorum bazen napıim onları dağıtayım mı sence? senn mutfağında var mı bunlardan yok yani barındıyormusun diyet sürecinde bunları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…