canim yalniz degilsin ben de kirmiziyimKizlar mukemmelsiniz bu hafta tek kirmizi ben olcam sanirim ::
canim supesin super masallah ...Gunaydin kızlar bugun de misafir var tartılıp geliyorum
Tablo yuklendi mi benmi görmedim yine:)kizlar telden girdigim icin hepsini okuyamadim ama cogunuz vermissinz galiba masallah totalde cok iyi vermissiniz ben ve gulicik haric galiba neyse sonra gorusmek uzere tabloda gorecegiz kim nekadar vermis allaha emanetolun
Canım gün içinde o kadar yorgun düşüyorumki inanın telefonu elime almak zor geliyo bazenAa neden ayriliyosun
Bende haksızlık olduğunu düşündüm bende canım ama merakımdan arada bakarım sizin hedefinize ulaşmanız benide mutlu eder.canim ben de istemem ayrilmani ama bildirim yapmayincada olmuyor girenlere haksizlik oluyor bunda eger girwmiycem diyorsan sen bilirsin seni tanimak da iyiydi sen de allaha emanet ol...
Çalışıyor musunCanım gün içinde o kadar yorgun düşüyorumki inanın telefonu elime almak zor geliyo bazen
Ama yine de ayrılma derim günde bir iki yazsan yeter burasu insani motive ediyirÇalışıyor musun
tamm canım sen nasıl istersen... sen de inşallah hedefine ulaşırsın....Bende haksızlık olduğunu düşündüm bende canım ama merakımdan arada bakarım sizin hedefinize ulaşmanız benide mutlu eder.
ya ben gülicik yazmışım figenadan yazıcağıma kusura bakmayın..kizlar telden girdigim icin hepsini okuyamadim ama cogunuz vermissinz galiba masallah totalde cok iyi vermissiniz ben ve gulicik haric galiba neyse sonra gorusmek uzere tabloda gorecegiz kim nekadar vermis allaha emanetolun
tatlım tel bozuldu servise götürdüm sabaha. Yedek tel verdiler akıllı Allahtan. Kusura bakmayın.Ya kizLar nerdesiniz neden kimse yazmıyor bana mi.bildirim gelmiyor anlamadimMislisse @JoleYa ipek zeynep Gulicikkk figen ada
Teşekkür ederim canım. 11. Hafta bitiyor diyetimde neredeyse. Ekmek yok abur cubur yok Şeker yok.gardrobumda bir sürü 38 beden var onları özledim. Günde en az 1.5 saat spor yapıyorum. En son iki hafta önce grip olunca birgün yapmadım. Onun dışında karatayin dediği gibi hergün hareket. Ilk iki ay çok hızlı kilo veriyorum. Zaten diyet sıkı spor sıkı. Yağlar dökülüyor. Sabah komsum balkondan Ayy ölümü gör birlikte spor yapalım sen ne yaptın böyle yaa deyip durdu.ayri motive oluyor insan. 90 kilo başladım 19 kilo gitti şaka maka. Duraksama dönemi 70 ten önce gelmesin diye çok dua ettim oldu. Şükürler olsun. Insanin canına tak edince oluyormuş görmüş oldum. Un adına hicbirsey yok tatlım. En son akşam 7 den sonra ne zaman yedim hatırlamıyorum. Yemiş olsam bile hiç 200 kaloriyi geçmedi zaten.Herkese geç te olsa günaydın kızlar...
Güncel kilo tablomuz 1.Sayfamızda yer almaktadır.Bu haftanın 2 tane birincisi var.Birincisi Joleya ,,ikincisi Gülicikkk ...Bu arkadaşlarımızı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz...Gülicikkk arkadaşımız napıyor bilmiyorum ama iki haftada neredeyse 5 kilo verdi maşallah diyelim... Allah nazarlardan saklasın...Joleya da hiç veremiyorum veremiyorum diyordun ama amma yere bakan yürek yakanlardanmışsın heee....Neyse şaka şaka gerçekten çok güzel kilo kayıpları bunlar darısı başımıza inşallah...
Behbay ve uhibbuke arkadaşımızdan ses soluk yok ...Bakalım ne zaman teşrif edecekler...Uhibbuke aslında katılımının çok olmayacağını belirtmişti ancak bu 15 tatil içinmiydi bilmiyorum ama neyse sayfaya girerse bi görüşürüz.Bu arada Esmer arkadaşımız da aramızdan ayrılmış bulunmaktadır.Bilgilerinize .
Herkese az kalorili bll hareketli bir hafta dilerim...Herkesin hedef kilosuna ulaşması dileğiyle...
Masallah sana valla ben 70 kiloua dussem başka hic bi hedefim filan olmazdı :) :):):):)tatlım tel bozuldu servise götürdüm sabaha. Yedek tel verdiler akıllı Allahtan. Kusura bakmayın.
Teşekkür ederim canım. 11. Hafta bitiyor diyetimde neredeyse. Ekmek yok abur cubur yok Şeker yok.gardrobumda bir sürü 38 beden var onları özledim. Günde en az 1.5 saat spor yapıyorum. En son iki hafta önce grip olunca birgün yapmadım. Onun dışında karatayin dediği gibi hergün hareket. Ilk iki ay çok hızlı kilo veriyorum. Zaten diyet sıkı spor sıkı. Yağlar dökülüyor. Sabah komsum balkondan Ayy ölümü gör birlikte spor yapalım sen ne yaptın böyle yaa deyip durdu.ayri motive oluyor insan. 90 kilo başladım 19 kilo gitti şaka maka. Duraksama dönemi 70 ten önce gelmesin diye çok dua ettim oldu. Şükürler olsun. Insanin canına tak edince oluyormuş görmüş oldum. Un adına hicbirsey yok tatlım. En son akşam 7 den sonra ne zaman yedim hatırlamıyorum. Yemiş olsam bile hiç 200 kaloriyi geçmedi zaten.
maşalahh maşallahtatlım tel bozuldu servise götürdüm sabaha. Yedek tel verdiler akıllı Allahtan. Kusura bakmayın.
Teşekkür ederim canım. 11. Hafta bitiyor diyetimde neredeyse. Ekmek yok abur cubur yok Şeker yok.gardrobumda bir sürü 38 beden var onları özledim. Günde en az 1.5 saat spor yapıyorum. En son iki hafta önce grip olunca birgün yapmadım. Onun dışında karatayin dediği gibi hergün hareket. Ilk iki ay çok hızlı kilo veriyorum. Zaten diyet sıkı spor sıkı. Yağlar dökülüyor. Sabah komsum balkondan Ayy ölümü gör birlikte spor yapalım sen ne yaptın böyle yaa deyip durdu.ayri motive oluyor insan. 90 kilo başladım 19 kilo gitti şaka maka. Duraksama dönemi 70 ten önce gelmesin diye çok dua ettim oldu. Şükürler olsun. Insanin canına tak edince oluyormuş görmüş oldum. Un adına hicbirsey yok tatlım. En son akşam 7 den sonra ne zaman yedim hatırlamıyorum. Yemiş olsam bile hiç 200 kaloriyi geçmedi zaten.
tubi bizde verebiliriz inan bana nedne olmasın?Masallah sana valla ben 70 kiloua dussem başka hic bi hedefim filan olmazdı :) :):):):)
olabilir canım bi deneyeyim bakalım ....Yaaa 200 gramla birinciliği kaçırdımMislisse canım bu kilo tablosu konusunda bi fikrim var egee sana zorluk olmayacaksa en çok kilo verenden en az verene doğru siralasak nasil olur
Ya bilmiyorum ki o kadar zayiflayabilirmiyim ben 80le 75 arasına dussem bayram edecemtubi bizde verebiliriz inan bana nedne olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?