Sagol canımolabilir canım bi deneyeyim bakalım ....
yaptım canım bak bakalım olmuş muSagol canım
inşallah inşallh olucak bak gör...Ya bilmiyorum ki o kadar zayiflayabilirmiyim ben 80le 75 arasına dussem bayram edecem
Insallah canim yaaa bide şu suyu alışkanlık haline getirsem ne iyi olacak kendimi zorlamayinca bir türlü su icmiyorum yani unutuyorum 1 litrelik bi su kabim var onu iki kere doldurup bitircem diye söz veriyorum kendime doldurup gözümün önüne koyarsam anca öyle iciyorum oda olmasa hic su içme alışkanlığım yokinşallah inşallh olucak bak gör...
Masallah cok hizlisin hemen bakıyorum :)yaptım canım bak bakalım olmuş mu
Çok iyi olmus hem bu sayede kaçıncı sırada olduğumuz da önem kazanmış oluyor mesela ben bu hafta ikinciyim:) birinci olduğum gunlerde gelecekyaptım canım bak bakalım olmuş mu
inşallah canım doğru söylüyorsun böyle daha güzel ve anlaşılır oldu önerin için sağol :)Çok iyi olmus hem bu sayede kaçıncı sırada olduğumuz da önem kazanmış oluyor mesela ben bu hafta ikinciyim:) birinci olduğum gunlerde gelecek
evet bende öyle yapıyorum göz önünde olunca daha iyi oluyor...insanın içesi geliyor..Insallah canim yaaa bide şu suyu alışkanlık haline getirsem ne iyi olacak kendimi zorlamayinca bir türlü su icmiyorum yani unutuyorum 1 litrelik bi su kabim var onu iki kere doldurup bitircem diye söz veriyorum kendime doldurup gözümün önüne koyarsam anca öyle iciyorum oda olmasa hic su içme alışkanlığım yok
maşalahh maşallahya ben böyle istikrarlı insanlara bayılıyorum ve imreniyorum açıkcası maşallah demekten başka bişey gelmiyor dilimden ve başka türlü ifade edemiyorum inan maşallah yine nasıl zamn ayırıyosun yardımcın ne var mı yanında çocuğun için ? evdemi yapıyosun sporu ? ekmeksiz nasıl yapıyosun bize biraz anlatsana ya ? ne bilim misafir ne gelince kaçırmıyo musun bişey ikram edince ? benimde hedefim ilk etapta 70 nisan sonu inşallah ? hadi anlatsana bize noluyyy neley yapıyosun?ben mesela misafir geiyo ya kaçırıyorum mutfağımda şimdi hep şekerlemeler lokumlar kekler kurabiyeler var misafir gelince ikram edeyim diye .... ama aklıma gelince dayanamayıorum bazen napıim onları dağıtayım mı sence? senn mutfağında var mı bunlardan yok yani barındıyormusun diyet sürecinde bunları?
Ne kilolular gördük kuzum. Iste yeter ki
Arkadaşlar tabloya şöyle bir göz attığımızda hedefimize aslında birşey kalmadığını görmüş bulunmaktayız şöyleki 10 şubata kadar;
joleya :3,700 gr
Gülicikk :300 gr
Tubi-klc :2.100 gr
ipek zeynep :5000 gr
tur.pijama :1900 gr
Mislisse :8100 gr (çok atmışım yaa 5000 gr versem yeter onu siz 80 olarak düşünün ben 78 düşüneyimki gaza geleyim :)
figenada :5400 gr verirsek ideal kilomuza ulaşmaya çok az kalıcak inşallah... sizce verirmiyiz bu kadar zamanda bu kiloyu ? veririz hadi o zamn hepbirlikte söz verelim 10 şubatta yukarıda yazılan kiloları görmek için .... Ben söz veriyorum elimden gelen herşeyi yapacağım ....İnşallah....Çünkü ben kendime güveniyorum allahın izniyle yapacağım...başaracağım...
kesinlikle öyle 36-38 i bende özledim valla ... şu an hiçbirşey almak istemiyorum dolabımı baştan sona değiştirmek istiyorum inşallah... sporu nasıl hallediyosun peki? bide maşallah diyorum azminden iradenden dolayı tebrik ediyorum anladığım kadarıyla 99 kilodan 70lere indin değilmi 30 kilo nerdeyse ... bişey söliyim mi yemiycez yemiycez insanın yedikçe yiyesi geliyo inan...Aslında bir senedir uğraşıyorum kendini tutmak konusunda. 20 subatlarda ilk diyete başladığım zaman.ilk diyetim senin deyisinle ev gezmeleri insan agirlamasi. .zordu ama artık değil. Evim 90 m2. Haftada bir dip köşe temizlik ütü alışveriş vs geri kalan günler her iş üstten. Bana hızlı olmayı oğlum öğretti diyebilirim.sezeryan oldum. Abimin düğün arefesi diye bizimkiler ilk hafta gelemedi. Köylü kafası benim kayinvalidem de benimkiler gelmedi diye gıcık mi oldu bilmem bir hafta ne sirtim yatak gördü ne bir tas çorba pişirip önüme koyan. Gorumcem bakmaya geldi güya üç gün kaldı Allah inandirsin kocam yetmedi bir de onun karnını doyurdum. Yedi gün sonra bizimkiler geldi. Etrafimi sildi supurduler Karnım doydu. Zaten sutum de olmadı. Oğlum 8 aylık olana kadar haftanın en az dört günü o dizimde uyudu gece ben oturarak. O stresle 99 kilo oldum. Ama başımın çaresine bakmayı öğrendim. Pratigim.
Ev hanimiyim eşime günde bir öğün yemek pisiyor evde. Iki öğün yiyor.bir öğün işte gidiyor zaten. Oğlum da 22 aylık artık onun için mecbur sağlıklı yemekler pisiyor evde. Iki kişi yiyoruz. Eşimle olsa hayatta diyet yurutemem. Biz haftanın en az iki günü balık yiyoruz evde ve fırında. Oğlum yiyor eşim ayda bir ya yer ya yemez. Her türlü corbayi içer çocuk ama babası tarhana ve mercimek içer sadece. Oğlum benim öğretmenim desem yalan olmaz. Ekmeği de yemiyorum kendimi ikna ettim. Karatayin kitaplarını aldım oturdum adam akıllı okudum. Ikna oldum. Herkesin bir ilham perisine ihtiyacı vardır. O kitaplar benim ekmek aşkımı öldürdü. Altı hafta önce ekmeği hâlâ ozluyordum ama altı haftadır ozlemiyorum. Burda kışın kimse kimseye pek gitmez canım. Konu komşu evden gibi zaten. Mesela komsum demin gitti. Önce birer kahve yaptım yanına üçer kuş lokumu ve birer ece çikolata koydum yedik içtik. Ardından meyve çayı yaptim (bu tür islerime bayilirlar) yanına yağsız az tuzlu mısır patlattim. Bir kase yedim. Bu benim oglen ogunum oldu. Akşamı da pancar ve yoğurtla bitircem. Kışın diyet yapmak daha kolay öyle gelen giden çok olmadığı için. Yoksa ben mardinliyim diye çiğ köfte içli köfteli şan börekli bol sarma dolmali ne misafir agirlamalarim oluyor. En son diyetten iki gün önce öyle misafirim geldi. Akşam yemedim. Üç sarma iki içli kofteyle anlattım. Akraba komşu olsa yemezsen yadirgamazlar ama öteki türlü misafirlere ya da kalabalık komşu ağırlama günlerinde pek mümkün olmuyor yememek. Elimden geldiği kadar hafif atlatiyorum.Eşim ev yapımı pasta börek bayılıyor. Her akşam çayla gider. Ayda birgün bir sürü yapıyorum. Dondurucuya atıyorum. Pogacalar sabah o evdeyken otekiler aksamlari üçer dorder isitip bitir diyorum. Bitiyor. Böylece tabakta kalmayinca beni de krizler basmiyor. 57 kilo olduğum günleri özledim o yüzden o pasta börekler tatlılar asla 36 38 beden hissinden daha güzel olamazlar.
olacak bu iş olacak....Çok faydalı bir motivasyon olmuş, teşekkür ederim kendi adıma. Bende verme hızımı yavaş bulsamda uzun zamandır aynı kiloda cakiliyken burası sayesinde daha dikkat etmeye başladım. Sanırım olacak bu iş
Aslında bir senedir uğraşıyorum kendini tutmak konusunda. 20 subatlarda ilk diyete başladığım zaman.ilk diyetim senin deyisinle ev gezmeleri insan agirlamasi. .zordu ama artık değil. Evim 90 m2. Haftada bir dip köşe temizlik ütü alışveriş vs geri kalan günler her iş üstten. Bana hızlı olmayı oğlum öğretti diyebilirim.sezeryan oldum. Abimin düğün arefesi diye bizimkiler ilk hafta gelemedi. Köylü kafası benim kayinvalidem de benimkiler gelmedi diye gıcık mi oldu bilmem bir hafta ne sirtim yatak gördü ne bir tas çorba pişirip önüme koyan. Gorumcem bakmaya geldi güya üç gün kaldı Allah inandirsin kocam yetmedi bir de onun karnını doyurdum. Yedi gün sonra bizimkiler geldi. Etrafimi sildi supurduler Karnım doydu. Zaten sutum de olmadı. Oğlum 8 aylık olana kadar haftanın en az dört günü o dizimde uyudu gece ben oturarak. O stresle 99 kilo oldum. Ama başımın çaresine bakmayı öğrendim. Pratigim.
Ev hanimiyim eşime günde bir öğün yemek pisiyor evde. Iki öğün yiyor.bir öğün işte gidiyor zaten. Oğlum da 22 aylık artık onun için mecbur sağlıklı yemekler pisiyor evde. Iki kişi yiyoruz. Eşimle olsa hayatta diyet yurutemem. Biz haftanın en az iki günü balık yiyoruz evde ve fırında. Oğlum yiyor eşim ayda bir ya yer ya yemez. Her türlü corbayi içer çocuk ama babası tarhana ve mercimek içer sadece. Oğlum benim öğretmenim desem yalan olmaz. Ekmeği de yemiyorum kendimi ikna ettim. Karatayin kitaplarını aldım oturdum adam akıllı okudum. Ikna oldum. Herkesin bir ilham perisine ihtiyacı vardır. O kitaplar benim ekmek aşkımı öldürdü. Altı hafta önce ekmeği hâlâ ozluyordum ama altı haftadır ozlemiyorum. Burda kışın kimse kimseye pek gitmez canım. Konu komşu evden gibi zaten. Mesela komsum demin gitti. Önce birer kahve yaptım yanına üçer kuş lokumu ve birer ece çikolata koydum yedik içtik. Ardından meyve çayı yaptim (bu tür islerime bayilirlar) yanına yağsız az tuzlu mısır patlattim. Bir kase yedim. Bu benim oglen ogunum oldu. Akşamı da pancar ve yoğurtla bitircem. Kışın diyet yapmak daha kolay öyle gelen giden çok olmadığı için. Yoksa ben mardinliyim diye çiğ köfte içli köfteli şan börekli bol sarma dolmali ne misafir agirlamalarim oluyor. En son diyetten iki gün önce öyle misafirim geldi. Akşam yemedim. Üç sarma iki içli kofteyle anlattım. Akraba komşu olsa yemezsen yadirgamazlar ama öteki türlü misafirlere ya da kalabalık komşu ağırlama günlerinde pek mümkün olmuyor yememek. Elimden geldiği kadar hafif atlatiyorum.Eşim ev yapımı pasta börek bayılıyor. Her akşam çayla gider. Ayda birgün bir sürü yapıyorum. Dondurucuya atıyorum. Pogacalar sabah o evdeyken otekiler aksamlari üçer dorder isitip bitir diyorum. Bitiyor. Böylece tabakta kalmayinca beni de krizler basmiyor. 57 kilo olduğum günleri özledim o yüzden o pasta börekler tatlılar asla 36 38 beden hissinden daha güzel olamazlar.
ya zor günler atlatmışsın gerçekten unutmuyo insan değil mi? ama anladığım kadarıyla şuan hırslısın birilerine karşımı inat mı bilmiyorum ama işe yarıyor sende... hırslı olduğun kadar beceriklisin de aferin valla nazar değmesin...Aslında bir senedir uğraşıyorum kendini tutmak konusunda. 20 subatlarda ilk diyete başladığım zaman.ilk diyetim senin deyisinle ev gezmeleri insan agirlamasi. .zordu ama artık değil. Evim 90 m2. Haftada bir dip köşe temizlik ütü alışveriş vs geri kalan günler her iş üstten. Bana hızlı olmayı oğlum öğretti diyebilirim.sezeryan oldum. Abimin düğün arefesi diye bizimkiler ilk hafta gelemedi. Köylü kafası benim kayinvalidem de benimkiler gelmedi diye gıcık mi oldu bilmem bir hafta ne sirtim yatak gördü ne bir tas çorba pişirip önüme koyan. Gorumcem bakmaya geldi güya üç gün kaldı Allah inandirsin kocam yetmedi bir de onun karnını doyurdum. Yedi gün sonra bizimkiler geldi. Etrafimi sildi supurduler Karnım doydu. Zaten sutum de olmadı. Oğlum 8 aylık olana kadar haftanın en az dört günü o dizimde uyudu gece ben oturarak. O stresle 99 kilo oldum. Ama başımın çaresine bakmayı öğrendim. Pratigim.
Sen herşeyden önce sagligin için cocugun için basaracaksin inşallah benim.bir arkadaşım vardi böyle omurga rahatsızlığı vardı bebegini bir kere dahi kucağına alamadan büyüdü yavrucak ama o öyle bi azim etti ki 78 kilodan 55 kiloya düştü darisi sana ve bize insallahBu is biraz kisiye bagli galiba. Aynı boy aynı kiloda insanlar çok başka görünüyor. Aslında ben kilomu çok dert etmiyorum goruntu olarak tabiki cok hos gorunmuyor kilo ama ciddi bir omurga rahatsizligim var ve fazladan her kilo bel ve sırt ağrımı arttırıyor, yeri geliyor çocuğumu tasiyamayacak kadar ağrım oluyor
Bu yüzden bunu sağlıklı olmakla ilgili düşünmek lazım galiba. Durum bu kadar ciddi olmasına rağmen boğazımı tutamayip ağrıya dayanmaya çalışmama da kendim bile diyecek bir şey bulamıyorum bazen.
İnşallah hepimiz sağlıklı kilolarimizda oluruz diyeyim.
10 subata ne kaldi kız nasil vereceksin 5 kiloyu :) daha ulaşılır ni hedef koy bence
Arkadaşlar tabloya şöyle bir göz attığımızda hedefimize aslında birşey kalmadığını görmüş bulunmaktayız şöyleki 10 şubata kadar;
joleya :3,700 gr
Gülicikk :300 gr
Tubi-klc :2.100 gr
ipek zeynep :5000 gr
tur.pijama :1900 gr
Mislisse :8100 gr (çok atmışım yaa 5000 gr versem yeter onu siz 80 olarak düşünün ben 78 düşüneyimki gaza geleyim :)
figenada :5400 gr verirsek ideal kilomuza ulaşmaya çok az kalıcak inşallah... sizce verirmiyiz bu kadar zamanda bu kiloyu ? veririz hadi o zamn hepbirlikte söz verelim 10 şubatta yukarıda yazılan kiloları görmek için .... Ben söz veriyorum elimden gelen herşeyi yapacağım ....İnşallah....Çünkü ben kendime güveniyorum allahın izniyle yapacağım...başaracağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?