Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

evet 20 Şubat a kadar iki kilo daha verirsem tam 30 kilo vermiş olacağım. O işi oğlum uyurken yapıyorum eğer yürüyüşe cikamazsak. Geçen bisikletim de geldi. Erken kalkiyorum ve spor işini hallediyorum. Mesela bu sabah 45 dakika bisiklet 45 dk Leslie yaptım. Hava guzelse oğlumu arabaya bindiriyorum üstüne koruyucusu yürüyorum. Ilk zamanlar saatte 3.5-4 km zor yuruyordum ama artık saatte 7.5 km rahatlıkla yürüyorum. 70-90 dk arası açık havada yürüyorum. Onu da gene sabah erken oğlum uykusu açılmadan ya da ogleden sonra uyku saatinde arabaya bindirip yürüyorum. En gec 30 dk etrafı izlerken uyuyor.
Sıkıntı çok çektim de ben kinlenip hırs yapamam. Sadece fit gorunmeyi özledim. Ee başka türlüsü de aklıma düşüyor. Bak diyorum oğlumu buyuttum, dalga geçtikleri kiloları verdim, işe baslicam yakında vs bunların hepsini diyorum kendime. Gorumcemin ilk çocuğu dogunca normal doğum sezeryandan daha hassas. Bana bakacaksin en az en 20 gün dedi kayinvalideme. Sen bozulmaz miydin?? Yani beni karistirmayabilirdi. Hiç kilo almam ben senin gibi yenge doğumdan sonra dedi şimdi en az 95 kilo. Üstelik kızı 10 aylık ve yine hamile. 10 kilo daha alsa hangi doktor 100 küsür kiloya normal doğuma alır onu?? Sezeryani da tadacak. Amaan Gülizar boşver diyorum bazen ama bazen de Allahim kimseyi sasirtma diyorum. Tukurdugumuz yollardan geçip bir gün geri yutmak zorunda kalabiliriz. Ama kimseye nispet olsun diye yapmam bu işi canım.ama havası da fena olmuyor Ben kendimi seviyorum

sen izmirdeydin herahlde dimi? oğlunun uyku düzeni iyi o zamn sabahları o uyurken hallettiğine göre çünkü benimki 10 aylık uyku düzenini tutturamadık o yüzden o uyurken erken kalkıp işlerimi bile yapamyorum ki spor yapayım çünkü uykum oluyor o uyanıkken de spor imkansız gibi akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile...

10 subata ne kaldi kız nasil vereceksin 5 kiloyu :) daha ulaşılır ni hedef koy bence @ipek zeynep ve senin hedefler biraz fazla gibi sanki :)
ya onu öyle yazdım da inşallah deneyceğim bakalım bu hafta + olmak yerine - olsaydım biraz daha yaklaşmştım ama bu + işi bozdu düzeni...

Seni çok iyi anlıyorum canım. Neler neler çektim ben. Akşam yemesi olan ve uyku düzeni olmayan insanlar için hayat çok zor. Ama büyümüş sayılır. Yakında bir düzene oturur canım. Allah sabır versin. Çocuk büyütmek kadar zor meslek yok. Izmir tire de oturuyorum. Eşim burali.

inşallah canım benim...inşallah düzene oturur..

ya kızlar ben hedefe yaklaşayım derken uzaklaşıyorum galiba iştah açıldı benm napıcam ben bana biri dur desin akşam 6 da yedikten sonra bişey yemiycem dedim yemediğim şey kalmadı resmen allahım çıldırcam ya ben tamamen cozuttum !!!

Ama oluyor mu böyle kaptanimiz olarak sana daha cok görev düşüyor o tabloyu hazirlarken kendini kırmızı renkle +olarak belirtmek zor gelmeyecekmi onu düşün

Ama oluyor mu böyle kaptanimiz olarak sana daha cok görev düşüyor o tabloyu hazirlarken kendini kırmızı renkle +olarak belirtmek zor gelmeyecekmi onu düşün
Ya öylede acaba kendmi kısıtlayınca daha mı çok yemek istiyorum onu çözemedim bişeyler yapmam lazım aynaya bakmak istemiyorum resmen.....

gülicikkk ya sen akşam yemeği erken yiyip yemekten sonra hiçbişey yememeyi nasıl başarıyosun ben neden yapamıyorum bi tüyo ver lütfen

Bu iştah
Ya öylede acaba kendmi kısıtlayınca daha mı çok yemek istiyorum onu çözemedim bişeyler yapmam lazım aynaya bakmak istemiyorum resmen.....
o zaman bu istah krizlerini zararsiz şekilde atlatmaya bak yada gün icinde ozelliklede kahvaltida yeterli kalorini al proteine agarlik ver ne bileyim bi avuc leblebiyle kuru üzüm ye

Bu iştah

o zaman bu istah krizlerini zararsiz şekilde atlatmaya bak yada gün icinde ozelliklede kahvaltida yeterli kalorini al proteine agarlik ver ne bileyim bi avuc leblebiyle kuru üzüm ye
ya böyle değildim tutuyodum kendiimi de noldu anlamadım ben de allahım nolur irade ver kuvvet ver...

Vall
:) senn nasıl gidiyor ?
cok şükür cok güzel gidiyor iştah krizi yok cok yiyip gece pişman yatmak yok bide bu hafta güzel kilo verince birde sizin sayenizde iyice motive oldum en son yemegi saat 4 5 gibi yedim ondan sonra çay hariç bisey yemedim aksam yemegimde sıfır ekmekle salata ve balikdı

süpersin maşallah o zamn hem sıfır ekmek hem 16.30 da yedim diyosun acıkmıyomusun peki ? benm acil dur demm lazım 10 güne kadar 5 kilo verim derken 5 kilo almam inşallah ama ara sıra olur böyle şeyler dimi fazla olmasın tabi de ?

:) aman ha biz o beş kiloyu verene kadar ne çektik ya aciksamda çayla suyla çok az tuzsuz cekirdekle filan frenledim kendimi bide sana bisey diyimmi eger biliyorsan ve seviyorsan kendine bi iş basla örgü yani orerken zamanin nasil geçtiğini bile anlamazsin süper vakit geciriyor ben aliyorum elime bi bakiyorum saat 10 11 olmuş bide arada olur öyle krizler yeter ki az ye az ye az ye:) nefsini söndür bırak

bu arada arkadaşlar artık hepiniz gruba üye olduğunuz için kilo bildirimi yaparken artık başlangıç kilonuzu ve katılım tarihinizi yazmanıza gerek yoktur. sadece kilonuzu bildirin resminizle yeter anlaştık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…