Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

haklısın hem de çok benim akıl verirken böyle yapmam hoş değil dimi

gülicikkk ya sen akşam yemeği erken yiyip yemekten sonra hiçbişey yememeyi nasıl başarıyosun ben neden yapamıyorum bi tüyo ver lütfen
çok kez kriz geliyor. Ayran iç canım. Bir de yemekten sonra 4-5 saat geçmeden acikiyorsaniz sağlıklı bir öğün gecirmemissinizdir diyor Canan Karatay. Hakikaten öyle. Denedim bizzat. Kızlar yetisebiliyorsaniz ekmeği evde yapın. Eşim bile fark etti. Somon ekmek birseyler yapıyor. Ne zaman sağlıklı beslendim acikmadim canım. Çok kriz gelirse de ön tane mantar at fırına ye. Ama ayran içiyorum genelde. Ilk ay goji üzümü yedim. Yiyince yarım saat bekleyebildim mi en az dört saat acikmadim. Aktardan aldım ama internet te belli olmuyor.

Helal olsun sana

gojiyi emzirirken kullanmak nasıl olur bilmiyorum sakıncası varmıdır süte acaba?ayran iyi geliyo sanırım deniyeyim bi.. sağlıklı bi öğün derken herhalde hem protein hem salata hem karbonidrat olacak değilmi onun dengesini nasıl kuracağız peki?

Çayın yanında 1 elmayı dilimleyip 1 çay kasigi tarçın üstüne serpip fırınlayip kemire kemire yiyorum :) tatlı krizini de frenlemis oluyorum.

Kızlar ben bu hafta sabah ac karnima balli limonlu ilik su içiyorum sabahlari ictiginiz zaman vücuda cigerlere filan cok faydasi varmış bide bana has bisey mi bilmiyorum ama ictikten en fazla 1 saat sonra wc ye çıkıyorum bi deneyin derim kizlar ama kahvaltidan en az 1 saat önce icmelisiniz

Benim annecigim artık tam bir sağlıklı yaşam koçu oldu:) onun ısrarı üzerine başladım annem 106 kilodan 80 kiloya düştü hâlâ da düşmeye devam ediyor ve bu limonlu suyla güne başlamadığı 1 sabab bile yoktur belki artik bende iceecem oda bana bu konuda cok destek oluyor hep onerilerde bulunuyor oda Gulicikkk gibi ekmeğe karşı :) hatta dün degirmenden arpa unu ve kepekli un almış evde ekmek yapmak icin:)

Gunaydin kizlar, dun takilamadim 10 gundur misafir agirladigim icin dun bildiginiz tavuk gibiydim uyukladim butun gun cocuklarin yaninda cok takilamadim bu yuzden, okudum ne gusel seyler yazismissiniz oyle okudum hepsini, kizlar bugun kendimi cok iyi hissediyorum temizlik yapcam tum gun insallah

pazardan dönünce yazsam kizlar

kolay gelsin o zamn sana iyi temizlikler...

annene maşalkah o zaman annen bile o yaşta verebiliosa biz nie veremeyelim dimi annen 50-60 yaşında vardır değil mi? ballı limonlu suya mı başladın ? gün boyu için faydası var mı o içtiğinin ? ne bilim tatlı krizini falan önlüyomu tokluk hissi veriyor mu?

Gunaydin kizlar kimler erken kalkiyor :)
ben bugün çok geç kalktım benim kız da geç yatıyor yine 3 te yattık ,,geç kalktığı için ama o geç yatınca bende geç yatıyorum doğal olarak sabah erken kalkamıyorum onu da erken kaldırmam lazım aslında erken yatsın die o zamnda benm uykum oluyor 2-3 gündür malak gibiyim uyku çok etkiliyor yeme düzenimi ya ... akşam düzenli vakitte yatsak sabah düzenli kahvaltı yapsak hem spor yaparız ne bilim zinde oluruz ben 12 de kalktım arkadaşlar uyuşuk gibiyim hiç bişey yapasım gelmiyor hava güneşli dışarı bile çıkasım yok ... napıcaz biz böyle yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum ....allahın bugünlerine çok şükür bin şükür tabi allahım yine de bugünlerimizi aratmasın...

kızlar bu arada marka ismi vermiyorum ama bu tvde reklamı çok yapılan bir ayak törpüsü var....aranızda bunu kullanıp ta memnun kalan var mı? ilk çıktığında sorduğumda 90 lira falan dı şimdi 40-50 liraya düşmüş almayı düşünüyorum da bi fikri olan var mı?

maşallah kendinizi frenlemk için ne güzel şeyler yapıyosunuz ya helal olsun hepinize...

Annecigim daha 43 yaşında :) 18 yasinda dogurmus beni 16 yasinda da abimi dogurmus ama o kadar değişime ugradiki kadincagaz resmen gencliginde yaşamadıklarını kilo yüzünden giyemediklerini giyiyor yaşıyor bulimonlu suyu mutlaka dene bugun kızlara el açması börek yaptım ve sadece kenarından aldığım iki dilimle yetindim fazla yiyesim gelmedi bile

Kullanan bi tanıdık var cok memnunmus çok övüyor

tubi bu karışımı illaki kahvaltıdan bisaat öncemi içmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…