haklısın hem de çok benim akıl verirken böyle yapmam hoş değil dimi:) aman ha biz o beş kiloyu verene kadar ne çektik ya aciksamda çayla suyla çok az tuzsuz cekirdekle filan frenledim kendimi bide sana bisey diyimmi eger biliyorsan ve seviyorsan kendine bi iş basla örgü yani orerken zamanin nasil geçtiğini bile anlamazsin süper vakit geciriyor ben aliyorum elime bi bakiyorum saat 10 11 olmuş bide arada olur öyle krizler yeter ki az ye az ye az ye:) nefsini söndür bırak
Tamam canimbu arada arkadaşlar artık hepiniz gruba üye olduğunuz için kilo bildirimi yaparken artık başlangıç kilonuzu ve katılım tarihinizi yazmanıza gerek yoktur. sadece kilonuzu bildirin resminizle yeter anlaştık mı?
çok kez kriz geliyor. Ayran iç canım. Bir de yemekten sonra 4-5 saat geçmeden acikiyorsaniz sağlıklı bir öğün gecirmemissinizdir diyor Canan Karatay. Hakikaten öyle. Denedim bizzat. Kızlar yetisebiliyorsaniz ekmeği evde yapın. Eşim bile fark etti. Somon ekmek birseyler yapıyor. Ne zaman sağlıklı beslendim acikmadim canım. Çok kriz gelirse de ön tane mantar at fırına ye. Ama ayran içiyorum genelde. Ilk ay goji üzümü yedim. Yiyince yarım saat bekleyebildim mi en az dört saat acikmadim. Aktardan aldım ama internet te belli olmuyor.gülicikkk ya sen akşam yemeği erken yiyip yemekten sonra hiçbişey yememeyi nasıl başarıyosun ben neden yapamıyorum bi tüyo ver lütfen
Helal olsun sanaVall
cok şükür cok güzel gidiyor iştah krizi yok cok yiyip gece pişman yatmak yok bide bu hafta güzel kilo verince birde sizin sayenizde iyice motive oldum en son yemegi saat 4 5 gibi yedim ondan sonra çay hariç bisey yemedim aksam yemegimde sıfır ekmekle salata ve balikdı
gojiyi emzirirken kullanmak nasıl olur bilmiyorum sakıncası varmıdır süte acaba?ayran iyi geliyo sanırım deniyeyim bi.. sağlıklı bi öğün derken herhalde hem protein hem salata hem karbonidrat olacak değilmi onun dengesini nasıl kuracağız peki?çok kez kriz geliyor. Ayran iç canım. Bir de yemekten sonra 4-5 saat geçmeden acikiyorsaniz sağlıklı bir öğün gecirmemissinizdir diyor Canan Karatay. Hakikaten öyle. Denedim bizzat. Kızlar yetisebiliyorsaniz ekmeği evde yapın. Eşim bile fark etti. Somon ekmek birseyler yapıyor. Ne zaman sağlıklı beslendim acikmadim canım. Çok kriz gelirse de ön tane mantar at fırına ye. Ama ayran içiyorum genelde. Ilk ay goji üzümü yedim. Yiyince yarım saat bekleyebildim mi en az dört saat acikmadim. Aktardan aldım ama internet te belli olmuyor.
Helal olsun sana
pazardan dönünce yazsam kizlargojiyi emzirirken kullanmak nasıl olur bilmiyorum sakıncası varmıdır süte acaba?ayran iyi geliyo sanırım deniyeyim bi.. sağlıklı bi öğün derken herhalde hem protein hem salata hem karbonidrat olacak değilmi onun dengesini nasıl kuracağız peki?
Benim annecigim artık tam bir sağlıklı yaşam koçu oldu:) onun ısrarı üzerine başladım annem 106 kilodan 80 kiloya düştü hâlâ da düşmeye devam ediyor ve bu limonlu suyla güne başlamadığı 1 sabab bile yoktur belki artik bende iceecem oda bana bu konuda cok destek oluyor hep onerilerde bulunuyor odaGulicikkk gibi ekmeğe karşı :) hatta dün degirmenden arpa unu ve kepekli un almış evde ekmek yapmak icin:)
oh miss fırında elmayı bende seviyorum maşallah ne güzel yapıyosun kesiyomu bari tatlı krizini?Çayın yanında 1 elmayı dilimleyip 1 çay kasigi tarçın üstüne serpip fırınlayip kemire kemire yiyorum :) tatlı krizini de frenlemis oluyorum.
kolay gelsin o zamn sana iyi temizlikler...Gunaydin kizlar, dun takilamadim 10 gundur misafir agirladigim icin dun bildiginiz tavuk gibiydim uyukladim butun gun cocuklarin yaninda cok takilamadim bu yuzden, okudum ne gusel seyler yazismissiniz oyle okudum hepsini, kizlar bugun kendimi cok iyi hissediyorum temizlik yapcam tum gun insallah
annene maşalkah o zaman annen bile o yaşta verebiliosa biz nie veremeyelim dimi annen 50-60 yaşında vardır değil mi? ballı limonlu suya mı başladın ? gün boyu için faydası var mı o içtiğinin ? ne bilim tatlı krizini falan önlüyomu tokluk hissi veriyor mu?Benim annecigim artık tam bir sağlıklı yaşam koçu oldu:) onun ısrarı üzerine başladım annem 106 kilodan 80 kiloya düştü hâlâ da düşmeye devam ediyor ve bu limonlu suyla güne başlamadığı 1 sabab bile yoktur belki artik bende iceecem oda bana bu konuda cok destek oluyor hep onerilerde bulunuyor odaGulicikkk gibi ekmeğe karşı :) hatta dün degirmenden arpa unu ve kepekli un almış evde ekmek yapmak icin:)
olur canım sen işine bak...iyi pazarlar...pazardan dönünce yazsam kizlar
ben bugün çok geç kalktımGunaydin kizlar kimler erken kalkiyor :)
Annecigim daha 43 yaşında :) 18 yasinda dogurmus beni 16 yasinda da abimi dogurmus ama o kadar değişime ugradiki kadincagaz resmen gencliginde yaşamadıklarını kilo yüzünden giyemediklerini giyiyor yaşıyor bulimonlu suyu mutlaka dene bugun kızlara el açması börek yaptım ve sadece kenarından aldığım iki dilimle yetindim fazla yiyesim gelmedi bileannene maşalkah o zaman annen bile o yaşta verebiliosa biz nie veremeyelim dimi annen 50-60 yaşında vardır değil mi? ballı limonlu suya mı başladın ? gün boyu için faydası var mı o içtiğinin ? ne bilim tatlı krizini falan önlüyomu tokluk hissi veriyor mu?
Kullanan bi tanıdık var cok memnunmus çok övüyorkızlar bu arada marka ismi vermiyorum ama bu tvde reklamı çok yapılan bir ayak törpüsü var....aranızda bunu kullanıp ta memnun kalan var mı? ilk çıktığında sorduğumda 90 lira falan dı şimdi 40-50 liraya düşmüş almayı düşünüyorum da bi fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?