Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Benden bu gecelik bu kadar hanımlar. Oglumla uyumaya gidiyoz biz. Hepinize iyi geceler

Maşallah iraden çok kuvvetliymşş ben hayatta sürdüremem onca diet spor

Kizlarrr bi itirafta bulunayim benim tansiyonum düşmüş yine bitkinim cok az ÖNCE beş dk uyudum uyandım .inanin doğru düzgün bugun yemedim ama hiç eksilemiyorum motivasyonu mu kaybetmiş durumdayım
Ayyy sen benide geçtin uze toparlan bakimgerçi bende pek iyi sayılmam adet önü sıkıntılar on gün önce başlıyor vücudm halsiz sinir tepemde hep yiyesim var

Son düzenleme:
Kızlar benimki uyudu şimdi gece uyanmazsa mucize olacak malum kaç gecedir sabahlıyorz bende namaz kılim yatmadan hayırlı geceler herkese

Valla masallah alkis diyorum baskada bisey demiyorum

Allahım ne güzel çoğunuz kiliyorsunuz allah kabul etsin devamını da bana nasip etsin inşallah ...

Hosbuldum canim ... Kuzularimin resmiyle canlandirdim profilimi ☺☺
Aman aman burasi neguzel aydınlanmış ya maşallah maşallah allah size bagislasin kötü nefislerden kendini bilmez insanların serlerinden muhafaza etsin inşallah ..... çok tatlılar ya maşallah

Aslinda benim bu kilo konusunds bi acelem yok düğünler yaza ama bende nedenneden birkac gundur 89 dan başka bisey göremiyorum diye sinir oluyorum
Valla hiç öyle deme aniden bi düğün nisan cikiveriyor biz hazırlıklı olalim da mesela bu pazar arkadaşın nisani var mayıs da nisanlansaydin dedim

Valla hiç öyle deme aniden bi düğün nisan cikiveriyor biz hazırlıklı olalim da mesela bu pazar arkadaşın nisani var mayıs da nisanlansaydin dedim
AhaHaha doğru valla haklisin :)) bi an önce bi şekle semale girmemiz lazim kışlık bluz giyemiyorum resmen cok kalın gorundugum için giyemiyorum

Reactions: uze
İnşallah canim benim inşaallah.... Bi basladimi gerisi gelir zaten ... Bazen degil herp dusunuyorum akşama kadar bi telase ama hergun böyle ne yaptığın iş goze gorukuyo nede bi sevap kazaniyosun ...takvimden yapraklar bir bir dusuyo akrep yelkovan sürekli yarisiyo ama ben elile tutulur gozle gorulur bisey yapmıyorum helede bu rahatlık varken ....bunun hesabını nasıl vericeksem hergun herseye sukrediyorum ama iş namaza gelince psikolojik olarak kendini suçlu görüyorum ama adım atamiuorum neyseki basladim 2016 dönüm noktam olur inşallah.....

AhaHaha doğru valla haklisin :)) bi an önce bi şekle semale girmemiz lazim kışlık bluz giyemiyorum resmen cok kalın gorundugum için giyemiyorum
Yaaa hele ben biktim köyü renklerden ve bluzlerden..... artık yazin gobegim kat kat olmayacagi ümidiyle gömlek giymek istiyorum daracık etek pantolon ... en çok buna taktim birde magazaya gittiğimde 36-38 beden indirimden urun almayı artık yeter büyük. beden ve yasli işi birde küçük bedenlere gore pahalı !!!! Nie buyuku ustumde tasiyimki sürekli ?? suan taam tamına 5 tane 5 kiloluk yağ tenekesi var uzerimde ..sürekli bunlarla gezebilir misin elinde ??? hayır nie çünkü ağır merdiven çıkarken yururken zorlar seni ...peki nasil zorlar ? Aynen şimdi olduğu gibi??? Peki napicaz gr gr vericez o yağları

Kızlar ben yatamadan uyandı yine aglamiyor sıkıntısı yok gibi acaba diş değil de içtiğim kahve yeşil çay mı uyutmuyor bu çocuğu fikri olan varmıbende oturdum leblebi tarçın lı süt iciyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…