Aminnn canim RABBİM tüm sifa bekleyenlere şifalar versinCanım bende sizi özlemiştim hele iyi bir haberle dönecek olmak çok güzel olacak Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın hastalara şifa versin
Surekli tartılma canım bence bende sabahı bekliyorum bakalım kaç kilo almışımYa kizlar ben eskisine bakarak cok farkli yiyorum yani az yiyorum ama ne bilim kac gündür çıkıyorum ayni cok morelkm bozuluyor(((
Ama elimde değil sürekli acaba verdim mi diye düşünüyorum bir gün bu tartiyi balkondam atacam.o olacakSurekli tartılma canım bence bende sabahı bekliyorum bakalım kaç kilo almışım
Bende her sabah tartlıyorm insann psikolojsi bozuluyor bende aynym pazara kadar drğişklk olur inşaallahAma elimde değil sürekli acaba verdim mi diye düşünüyorum bir gün bu tartiyi balkondam atacam.o olacak
Kendini hafif şeylerle kandir nefsini korle yeter :)Kızlar bu akşam hiiiç iyi değilim yani resmen ne yesem diye planlar yapıyorum gerçekleştrirsemde bittimm pazarbgünü zor görürüm eksiartıkkk yeteeeer istediğim gibi yemek istiyorumm
Elimden geleni yaptm ama eksi göremeyebilirm bu haftaKendini hafif şeylerle kandir nefsini korle yeter :)
Aynen canm gece ayakta olunca acıkıyor insanValla bende çok acıktım gun içinde duruluyor ama şu geceler ahh şu geceler kız surekli uyanıyor canım hep tatlı şeyler istiyor deliksiz uyusam belki az yerim ama nerde
Çok sukur atlattım ve geldim 85 i bi gorimde inşallah... Ona odaklandim çünküİnşallah canım bugün sana kolay gelsin, misafirleri atlatırsan gerisi kolay inşallah daha altınıda görürsün
Canım olabilir öyle kilo vermiyo gibi olabilirsin ama emin ol incelme vardır bozma moralini metabolizman alışmış eski sisteme şuan koruma altına almış olabilir eskisine gore az diyosun ya o da diyoki artık yağ gelmiycek dur ben şunları depo yapım ama bırakma birden ineceksin bak gorYa kizlar ben eskisine bakarak cok farkli yiyorum yani az yiyorum ama ne bilim kac gündür çıkıyorum ayni cok morelkm bozuluyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?