Olabilir ya çok mu iciyosun acaba? Kizlar bisey soylicem benm midem iyice küçüldü herhalde canım hiçbirşey istemiyorKızlar ben yatamadan uyandı yine aglamiyor sıkıntısı yok gibi acaba diş değil de içtiğim kahve yeşil çay mı uyutmuyor bu çocuğu fikri olan varmıbende oturdum leblebi tarçın lı süt iciyorm
Günde en az bır fincan yeşil çay iki küçük fincan türk kahvesi içiyorum .ne güzel migden küçüldü demek yedikçe büyüyor tabi inşaallah benimde küçülürOlabilir ya çok mu iciyosun acaba? Kizlar bisey soylicem benm midem iyice küçüldü herhalde canım hiçbirşey istemiyoreskiden yedikce yiyesim gelirdi şimdi yemeyince de yemeyesim geliyo midem kustumu bana acaba ?
Fazlada icmiyomussun ya gündüz cokmu uyuyor biraz bilgi verirrmisin saatleri hakkında kaçta yatiyo kaçta kalkiyo belki gunduz fazla uyuyoGünde en az bır fincan yeşil çay iki küçük fincan türk kahvesi içiyorum .ne güzel migden küçüldü demek yedikçe büyüyor tabi inşaallah benimde küçülür
Sabah 10:30kalktı ama gece 3de uyumustuFazlada icmiyomussun ya gündüz cokmu uyuyor biraz bilgi verirrmisin saatleri hakkında kaçta yatiyo kaçta kalkiyo belki gunduz fazla uyuyo
Uyumadi yani uyudu 15dk kalktı5 ten sonra uyudumu peki ?
Bide öyle dene istersen....Aslında geç kalkıyor olabilir normal dede11e kadar uyurdu.hastanede 13 gün yattk 7de sesten uyaniyordu öğle de12 de uyuyordu akşam 9da uyuyordu erken mi uyandrsam acaba
Amin canım teşekkür ederimGecmis olsun cnm allah sifa versin
Canım bende sizi özlemiştim hele iyi bir haberle dönecek olmak çok güzel olacak Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın hastalara şifa versinAynen benim ki de öyle degisiyor halleri sürekli canlari sağolsun hepsinin.artik tek ağlamasın da inşallah kalmasına alıştım
Evet gruptan gidenler oldu ama uhibbuke gelecek diye bekliyoruz geleceğim demişti inşallah gelir.
senide çok özlemiş tik
Insallahh yaaaYaaa hele ben biktim köyü renklerden ve bluzlerden..... artık yazin gobegim kat kat olmayacagi ümidiyle gömlek giymek istiyorum daracık etek pantolon ... en çok buna taktim birde magazaya gittiğimde 36-38 beden indirimden urun almayı artık yeter büyük. beden ve yasli işi birde küçük bedenlere gore pahalı !!!! Nie buyuku ustumde tasiyimki sürekli ?? suan taam tamına 5 tane 5 kiloluk yağ tenekesi var uzerimde ..sürekli bunlarla gezebilir misin elinde ??? hayır nie çünkü ağır merdiven çıkarken yururken zorlar seni ...peki nasil zorlar ? Aynen şimdi olduğu gibi??? Peki napicaz gr gr vericez o yağları
Seninle birlikte herkese Günaydın...Günaydın kızlar az kalorili bol sporlu bir gun olur inşallah
İnşaallah canım bu arada geçmiş olsun babann iyi olmasna sevindim Allah dermansz dert vermesin cümlemizeGünaydın kızlar az kalorili bol sporlu bir gun olur inşallah
İnşallah canım bugün sana kolay gelsin, misafirleri atlatırsan gerisi kolay inşallah daha altınıda görürsünKizlar akşama misafirim var giremieyecegim sonragorusuruz bayağı kalori yaktım buarada pazarı iple cekiyorum 85i gorirmuyum Acaba neyse gorusmek üzere .....hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?