Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Anlaştık tabiki teşekkür ederim. Bu arada kendimden bahsedeyim. Boyum 172 cm, kilo 66.8 yaş 29. Iki çocuk annesinin biri 4 yaş, diğeri 9 aylık hedef kilom 60. Ama yakın hedefim 66
çok güzel allah bağışlasın.. inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın en azından benm gibi 20-25 kilo vermen gerekmiyor o 6 kilonun bişeyciği yok :) şükret haline ...

Cok pozitifsin cnm bizede yansisin insallah

canim dahami sık kilo bildirimi yapsak, yada yine 10 subat olayi gibi 2 haftaya bir falan boyle hedefmi koysak

Bugun balli limonlu suya basladim istahimi azaltti benim devam edicem insallah

çok güzel allah bağışlasın.. inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın en azından benm gibi 20-25 kilo vermen gerekmiyor o 6 kilonun bişeyciği yok :) şükret haline ...
Aaa var ya insanın fikri neyse zikri de odur derler ya siz 6 kilo deyince fark ettim. Kilom 76.8 ilk hedefim 66 diye onu yazmışım. Yani vermem gereken bi 17 kilo var

Ayy örneksin valla nazar degmesin

Pazar + gordukten sonra aklim basima geldi joleya insallah senin gibi bende vericem bu hafta

Mislisse seni bu aralar pek bi celiskide görüyorum bi bakıyorum bir sürü motivasyon cumlesi bi saat sonra kızlar ben kendimi tutamiyorum:) lutfen bu durumun bi sona ersin bizim tereddüte yerimiz yok kararliyiz demi

Mislisse seni bu aralar pek bi celiskide görüyorum bi bakıyorum bir sürü motivasyon cumlesi bi saat sonra kızlar ben kendimi tutamiyorum:) lutfen bu durumun bi sona ersin bizim tereddüte yerimiz yok kararliyiz demi
evet canım doğru teşhiste bulundun yaptığım yanlış olabilir ama en azından birde şöyle düşün devamını getirmek istemiyorum bi nevi frenliyorum kendimi ya devam ettirsem bu durumu ben yapamıyorum arkadaşlar devam edemicem desem pes etsem daha mı hoş olur... ben zaten hangi durum içinde olduğumu anlayamadım bi kalıbın içine yerleşip yine kaldığım yerden devam etmek için önce kendimi inandırmam lazım değil mi anlayışla karşılamanızı umuyorum yapıcaz biliyorum pes etmiycem iradesiz olabilirim bu aralar ama yapıcam karalıyım en azından :)

Iradesiz degilsin sen o düşünceyi kafanda tuttugun sürece oyle olursun ikinci bi seçeneğe yer birakma bende onu demeye çalışıyorum ben bu yemegi yiycem ama ekmek yemeden bir tabak yiycem ben bu pastayı yiycem ama bugun baska hic ekmek yemiycem gibi sinirlamalar koy kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…