çok güzel allah bağışlasın.. inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın en azından benm gibi 20-25 kilo vermen gerekmiyor o 6 kilonun bişeyciği yok :) şükret haline ...Anlaştık tabiki teşekkür ederim. Bu arada kendimden bahsedeyim. Boyum 172 cm, kilo 66.8 yaş 29. Iki çocuk annesinin biri 4 yaş, diğeri 9 aylık hedef kilom 60. Ama yakın hedefim 66
Hosgeldin canim, biseyin yok bencede kolay ulasirsin hedefine insallahGünaydın arkadaşlar :) Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .
Katılım tarihim : 03.02.2016
Başlangıç kilom: 66.8
Başlangıç olmuştur umarım
Cok pozitifsin cnm bizede yansisin insallahkızlar herkese musmutlu bir günaydın....
Günümüz aydın,gönlümüz huzurlu,vucudumuz sağlıklı olsun...Günümüz olimpiyat oyuncuları gibi oldukça hareketli ,ramazan ayı gibi bereketli olsun inşallah.... midemizin ve nefsimizin gözü tok olsun inşallah ramazan ayındaki gibi.... oooo pis,, ooo mendebur,, oooo sağlıksız,, ooo yararsız,, ooo hiç birişe yaramayıp ta sadece kilo yapmaya yarayan şeyler bizden uzak olsun inşallah... Düşmanlarımızı çatlatalım,,o hedeflediğimiz kilolara ulaşalım inşallah...Haydin kızlar kilo nasıl verilirmiş gösterelim ...Bir nesle örnek olalım ... Bunu hepbirlikte el ele yapalım ....Varmısınız?
canim dahami sık kilo bildirimi yapsak, yada yine 10 subat olayi gibi 2 haftaya bir falan boyle hedefmi koysakkızlar kendimizi daha çok hedefimize bağlamak için ne yapabiliriz önerisi olan var mı? mesela yediğimizi içtiğimizi buraya yazalım mı ya da spor şartı getirelimmi ? böyle pek havadan sudan konuşuyor gibi oluyoruz sanki ? ne bilim önerisi olan varsa buyursun değişiklik şart değilmi
Bugun balli limonlu suya basladim istahimi azaltti benim devam edicem insallahBence adım adım gidelim. Mesela bu hafta öncelik su olsun, herkes su içmeyi düzenlesin. Artık sirkeli mi içer, ballı limonlu mu alkali mi alışkanlığını oturtmaya çalışalım.
Diğer hafta bu hedefe ekmek tuketmemek eklensin, yada şeker tuketmemek gibi yada 7 den sonra yemek yememek gibi..
Arttırarak gidelim. Her hafta 1 hedef olmak zorunda da değil 2 de olur 3 de yeterki yapılabilir olsun. Abartili değil süreklilik olan hedefler.
Her gün içinde bir kişi egzersiz takibi yapabilir. Örneğin bugünün egzersizi 100 bacak hareketi.. yada 50 mekik, yada 4 kat merdiven cikma gibi.. egzersizler de hedefler gibi haftalik olabilir her hafta değiştiririz. Fazlasını yapanın yanına kar kalır
Aaa var ya insanın fikri neyse zikri de odur derler yaçok güzel allah bağışlasın.. inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın en azından benm gibi 20-25 kilo vermen gerekmiyor o 6 kilonun bişeyciği yok :) şükret haline ...
Ayy örneksin valla nazar degmesinIyi geceler demeden önce fotolarimi atacam kızlar. Eski fotolara göz atınca denk geldim. Şişman haliyle pek foto cekmem ama memlekete gidince uv beş illa hatıra olur diye cekmisim. Iyi olmuş. Farkı görmenizi istiyorum. Takım 1 deki arkadaslara attım size de ayıp olmasın diye. Sırayla 99 90 75 ve 71 kilo hallerim;
Eki Görüntüle 1762511
Eki Görüntüle 1762512
Eki Görüntüle 1762514
Eki Görüntüle 1762515
Ama guzeldi bende bian 66 oldugumu dusundumde pek guzeldi :)Aaa var ya insanın fikri neyse zikri de odur derler yasiz 6 kilo deyince fark ettim. Kilom 76.8 ilk hedefim 66 diye onu yazmışım. Yani vermem gereken bi 17 kilo var
Pazar + gordukten sonra aklim basima geldi joleya insallah senin gibi bende vericem bu haftaiyi geceler kızlar fırsatbulunca giriyim dedim nasıl gidiyor bombagibisinizdirumarım beni sorarsanız dikkat ediyorum yediklerime yalnz bugün biraz fazla kaçırdım elim ayağm titredi özel günüm yaklaştıda oyüzden sanırım ama artıyla dönmeye hiiiiiç niyetim yok inşallah diyim .eksi göremesemde aynı olurum inşallah hepinizi çoooook öptümm
Ay gercekten dile de söylemesi kolaymis, ben en iyisi bi 66 olayımAma guzeldi bende bian 66 oldugumu dusundumde pek guzeldi :)
evet canım doğru teşhiste bulundun yaptığım yanlış olabilir ama en azından birde şöyle düşün devamını getirmek istemiyorum bi nevi frenliyorum kendimi ya devam ettirsem bu durumu ben yapamıyorum arkadaşlar devam edemicem desem pes etsem daha mı hoş olur... ben zaten hangi durum içinde olduğumu anlayamadım bi kalıbın içine yerleşip yine kaldığım yerden devam etmek için önce kendimi inandırmam lazım değil mi anlayışla karşılamanızı umuyorum yapıcaz biliyorum pes etmiycem iradesiz olabilirim bu aralar ama yapıcam karalıyım en azından :)Mislisse seni bu aralar pek bi celiskide görüyorum bi bakıyorum bir sürü motivasyon cumlesi bi saat sonra kızlar ben kendimi tutamiyorum:) lutfen bu durumun bi sona ersin bizim tereddüte yerimiz yok kararliyiz demi
Iradesiz degilsin sen o düşünceyi kafanda tuttugun sürece oyle olursun ikinci bi seçeneğe yer birakma bende onu demeye çalışıyorum ben bu yemegi yiycem ama ekmek yemeden bir tabak yiycem ben bu pastayı yiycem ama bugun baska hic ekmek yemiycem gibi sinirlamalar koy kendineevet canım doğru teşhiste bulundun yaptığım yanlış olabilir ama en azından birde şöyle düşün devamını getirmek istemiyorum bi nevi frenliyorum kendimi ya devam ettirsem bu durumu ben yapamıyorum arkadaşlar devam edemicem desem pes etsem daha mı hoş olur... ben zaten hangi durum içinde olduğumu anlayamadım bi kalıbın içine yerleşip yine kaldığım yerden devam etmek için önce kendimi inandırmam lazım değil mi anlayışla karşılamanızı umuyorum yapıcaz biliyorum pes etmiycem iradesiz olabilirim bu aralar ama yapıcam karalıyım en azından :)
o zamn başlangıç kilonu bilgileriniz yeniden yaz olur mu ?Ama guzeldi bende bian 66 oldugumu dusundumde pek guzeldi :)
Cok geçmiş olsun canım rahatsizliginiz neydiHala hastayız ana-oğul
Bir kaç gündür annem vardı rahattım, gidince kaldım öyle, kaplumbaga hızında gün geçirdim
Bir çeşit domuz gribi dedi doktor. 3 gun yüksek ateş vardı, 2 gündür geçti cok sukur.
Canim akşam 7 gibi döndüm köyden. Bir kere takıma uğradım sarj bitti. Yarın izmire gidiyorum eşime yemek falan ayarladim. Oglumla banyo yaptık derken bu saat oldu.ama diyet on numara beş yıldız. Hiç kkacamaksiz bol sporlu birgün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?