Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Dört hafta kilo veremeyeni uyarsak beşinci hafta da vermezse diskalifiye etsek nasıl olur????

o zamn başlangıç kilonu bilgileriniz yeniden yaz olur mu ?
Tabi hemen yazıyorum.
Tarih: 03.02.3016
Başlangıç kilom: 76.8
boyum: 172cm
Yas:29
Pazar günü yine bildirim yapacam inş

Aaa var ya insanın fikri neyse zikri de odur derler ya siz 6 kilo deyince fark ettim. Kilom 76.8 ilk hedefim 66 diye onu yazmışım. Yani vermem gereken bi 17 kilo var
o da güzelmiş olsun inşallah önce 66 olursun... bizde 76 :)

Kızım 4 yaşında, oğlum 9 aylık :)

haklısın ben de öyle yapmaya calışıyorum inşallah..

maşallah maşalahh nazar değmsin ... hayırlı yolculuklar inşallah şimdiden uzun soluklu mu olacak ?

Dört hafta kilo veremeyeni uyarsak beşinci hafta da vermezse diskalifiye etsek nasıl olur????
bak 2 hafta gibi bi öneri olmuştu onu revize ederek bi öneride bulunursak ;

kilodan kasıt bi sınır koyalım mesela haftada bir kilo süper ötesi ama en az 500 gr şartı nasıl motive olmak için şöyleki haftada en az 500 gr vermek şart üstü zaten süper ... haftada 500 grdan az veren yada kaldığı yerde sayan ceza olarak o hafta yediği lokmalardan içtiği bi yudum kadar yazacak,,artı spor yapacak...ve listede de bu hafta bu nedenle cezalıdır bildirim yapmak zorundadır diye belirtilecek

böyle yapmaz ve üst üste 2 hafta kilo vermez durduğu yerde sayarsa 3.hafta bizimle irtibata geçmeyecek ve o 3.hafta pişman olup en az 1 kilo kaybı bildirimiyle aramıza gelirse alacağız... yok yine kilo kaybı söz konusu değilse 4.hafta tamamen irtibatı kesecektir. Nasıl karışık mı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…