Hedefler baslayalim derken??
He
Hedefler baslayalim derken??
Tabi hemen yazıyorum.o zamn başlangıç kilonu bilgileriniz yeniden yaz olur mu ?
azalttımı gerçekten? bi devam et bakalım...Bugun balli limonlu suya basladim istahimi azaltti benim devam edicem insallah
o da güzelmiş olsun inşallah önce 66 olursun... bizde 76 :)Aaa var ya insanın fikri neyse zikri de odur derler yasiz 6 kilo deyince fark ettim. Kilom 76.8 ilk hedefim 66 diye onu yazmışım. Yani vermem gereken bi 17 kilo var
inşallah canım inşallah...Pazar + gordukten sonra aklim basima geldi joleya insallah senin gibi bende vericem bu hafta
canım çocukların kız erkek hangisi?Anlaştık tabiki teşekkür ederim. Bu arada kendimden bahsedeyim. Boyum 172 cm, kilo 66.8 yaş 29. Iki çocuk annesinin biri 4 yaş, diğeri 9 aylık hedef kilom 60. Ama yakın hedefim 66
Hepimiz inş en kisa zamanda hedeflerimize ulaşırizo da güzelmiş olsun inşallah önce 66 olursun... bizde 76 :)
haklısın ben de öyle yapmaya calışıyorum inşallah..Iradesiz degilsin sen o düşünceyi kafanda tuttugun sürece oyle olursun ikinci bi seçeneğe yer birakma bende onu demeye çalışıyorum ben bu yemegi yiycem ama ekmek yemeden bir tabak yiycem ben bu pastayı yiycem ama bugun baska hic ekmek yemiycem gibi sinirlamalar koy kendine
maşallah maşalahh nazar değmsin ... hayırlı yolculuklar inşallah şimdiden uzun soluklu mu olacak ?Canim akşam 7 gibi döndüm köyden. Bir kere takıma uğradım sarj bitti. Yarın izmire gidiyorum eşime yemek falan ayarladim. Oglumla banyo yaptık derken bu saat oldu.ama diyet on numara beş yıldız. Hiç kkacamaksiz bol sporlu birgün oldu.
geçmiş olsun turuncu neyin var acil şifalar versin rabbim inşallah....Hala hastayız ana-oğul
Bir kaç gündür annem vardı rahattım, gidince kaldım öyle, kaplumbaga hızında gün geçirdim
ay çok şükür allah göstermesin rabbim saklasın ...Bir çeşit domuz gribi dedi doktor. 3 gun yüksek ateş vardı, 2 gündür geçti cok sukur.
Abimler Buca da ablamlar Bornova da. En az üçer gün kalırım gene. Ama aktif olurum buralarda genemaşallah maşalahh nazar değmsin ... hayırlı yolculuklar inşallah şimdiden uzun soluklu mu olacak ?
İyiyim çok sukur. Bol titremeli 3 günden sonra 2 gündür daha normal gidiyor. Geçti inşallah :)ay çok şükür allah göstermesin rabbim saklasın ...iyisn değilmi şimdi?
bak 2 hafta gibi bi öneri olmuştu onu revize ederek bi öneride bulunursak ;Dört hafta kilo veremeyeni uyarsak beşinci hafta da vermezse diskalifiye etsek nasıl olur????
inşallah canım...Abimler Buca da ablamlar Bornova da. En az üçer gün kalırım gene. Ama aktif olurum buralarda gene
Gecmis olsun canim zor gecmistir gercekten cocuklami ugrascaksin kendinlemiBir çeşit domuz gribi dedi doktor. 3 gun yüksek ateş vardı, 2 gündür geçti cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?