hmm bi bakayım o zamn teşekkür ederim peki o ucu zamanla yıpranıyomu acaba sürekli değiştirmek gerekiyomu onu sorabilir misin sana zahmet olmazsa ?onu merak ediyorumKullanan bi tanıdık var cok memnunmus çok övüyor
ay maşşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin sen de erken evlenmişşsin değilmi 8 yaşında en büyük kızın 17 yaşında çocuk sahibi olmuşsun ....Annecigim daha 43 yaşında :) 18 yasinda dogurmus beni 16 yasinda da abimi dogurmus ama o kadar değişime ugradiki kadincagaz resmen gencliginde yaşamadıklarını kilo yüzünden giyemediklerini giyiyor yaşıyor bulimonlu suyu mutlaka dene bugun kızlara el açması börek yaptım ve sadece kenarından aldığım iki dilimle yetindim fazla yiyesim gelmedi bile
Buyuk boy bardaga 1 tatli kaşığı bal koy yarım limon sık üstüne iliktan hafif sıcak su koy sakın kaynar su koyma bal 65° sicakliktan den sonra zehirli maddeler yayarmiştubi bu ballı limonlu karışım nasıl oluyor ?
Evet ben 16 yaşında evlendim hemen hamile kaldım evlilik yildonumumun olduğu gün kızımı dünyaya getirdim:)ay maşşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin sen de erken evlenmişşsin değilmi 8 yaşında en büyük kızın 17 yaşında çocuk sahibi olmuşsun ....
Ben ilk defa duydum denicem ne kadar bekletiyosunuz firindaoh miss fırında elmayı bende seviyorum maşallah ne güzel yapıyosun kesiyomu bari tatlı krizini?
Canim annem aldi kizkardesimle denemisler pamuk gibi oldu diyolar. Tabi ayda bir iki duzenli yapmak lazim ayni etkinin surebilmesi icinkızlar bu arada marka ismi vermiyorum ama bu tvde reklamı çok yapılan bir ayak törpüsü var....aranızda bunu kullanıp ta memnun kalan var mı? ilk çıktığında sorduğumda 90 lira falan dı şimdi 40-50 liraya düşmüş almayı düşünüyorum da bi fikri olan var mı?
Masallah sanaEvet ben 16 yaşında evlendim hemen hamile kaldım evlilik yildonumumun olduğu gün kızımı dünyaya getirdim:)
maşallah maşallah hiç zamn kaybetmemişsin gerçekten :)Evet ben 16 yaşında evlendim hemen hamile kaldım evlilik yildonumumun olduğu gün kızımı dünyaya getirdim:)
güzel yani sen kullanmadın mı? yedek başlığa gerek var mı acaba?Canim annem aldi kizkardesimle denemisler pamuk gibi oldu diyolar. Tabi ayda bir iki duzenli yapmak lazim ayni etkinin surebilmesi icin
oh miss fırında elmayı bende seviyorum maşallah ne güzel yapıyosun kesiyomu bari tatlı krizini?
180 derece ısınmış fırında 20 dk kadar. Normalde üzerine tereyağı sürülüp az su koyup falan fırınlanır yumuşak olsun diye ama ben biraz kemirmelik oyalanmalik kuru meyve gibi tüketiyorumBen ilk defa duydum denicem ne kadar bekletiyosunuz firinda
kahvaltıdan sonra yazcaktim kayinvalidemler geldi. Sonra pazara çıktık kusura bakmayın kızlar. Goji ye bizim ülkede kurt üzümü derler. Bir meyve. C vitamini deposu. Dağlardan toplanan bir üzüm türü sadece yan etkisi olmaz canım. Yıllardır sağlık için günübirlik kullananları tanırım. Ama fazlası ileri seviyede iştah kapatıyor ardından adamın sağlığı bozulur. Ideali 10-15 tane. Her öğün o uclunun hepsini nasıl koyabiliriz bilmem canım. Ev hanımları ve çocuklu anneleriz. O kadar ygrasamayiz sırf kendimize. Gün içine ogunlere yapabiliriz. Sabah bir iki yumurta bir dilim peynir mevsim sebzesi bir avuç kuruyemiş ideal mesela. Yanına bir bardak süt içiyorum.gojiyi emzirirken kullanmak nasıl olur bilmiyorum sakıncası varmıdır süte acaba?ayran iyi geliyo sanırım deniyeyim bi.. sağlıklı bi öğün derken herhalde hem protein hem salata hem karbonidrat olacak değilmi onun dengesini nasıl kuracağız peki?
Çok iyi etmiş canım. Aslında koca evinde tembellik geldi. Bizimkiler kendimi bildim bileli o esmer ekmeği evde yapardı. Memlekette Tandır vardı buralarda da ev fırınları. Çok nadir hazır ekmek giderdi eve. Anneler herseyin en iyisini bilir. Onun yolundan git canım. Ben de suyumu hep limonlu içiyorum. Ballı limonlu suyu geceleri tuketiyorum yatmadan hemen önce. Uykunun kalitesini arttırıyor.Benim annecigim artık tam bir sağlıklı yaşam koçu oldu:) onun ısrarı üzerine başladım annem 106 kilodan 80 kiloya düştü hâlâ da düşmeye devam ediyor ve bu limonlu suyla güne başlamadığı 1 sabab bile yoktur belki artik bende iceecem oda bana bu konuda cok destek oluyor hep onerilerde bulunuyor odaGulicikkk gibi ekmeğe karşı :) hatta dün degirmenden arpa unu ve kepekli un almış evde ekmek yapmak icin:)
çok güzel yapıyosun peki hiç pes ettiğin bian olmadımı? birde goji diyince ismi yabancı geliyo ya ondan zararı olur mu diye düşünmüştüm...kahvaltıdan sonra yazcaktim kayinvalidemler geldi. Sonra pazara çıktık kusura bakmayın kızlar. Goji ye bizim ülkede kurt üzümü derler. Bir meyve. C vitamini deposu. Dağlardan toplanan bir üzüm türü sadece yan etkisi olmaz canım. Yıllardır sağlık için günübirlik kullananları tanırım. Ama fazlası ileri seviyede iştah kapatıyor ardından adamın sağlığı bozulur. Ideali 10-15 tane. Her öğün o uclunun hepsini nasıl koyabiliriz bilmem canım. Ev hanımları ve çocuklu anneleriz. O kadar ygrasamayiz sırf kendimize. Gün içine ogunlere yapabiliriz. Sabah bir iki yumurta bir dilim peynir mevsim sebzesi bir avuç kuruyemiş ideal mesela. Yanına bir bardak süt içiyorum.
Mesela bu öğlen tavuk eti ve kuru biber hasladim sarımsaklı yoğurtla tukettim. Akşam da bir kase pişmiş barbunyayi bol yeşillik ve soganla piyaz gibi yiyeceğim. Bütün kuru baklagilleri öyle tuketiyorum. Günde öğlen ve akşam ogunlerime birer kaşık zeytinyağı ve istediğim baharat dokuyorum. Canan Karatay yaglarinizin yanması için sağlıklı yağları kizartip yakmadan tuketmelisiniz diyor. Kuruyemiş, balık yaglari ve zeytinyağı gibi
Çok iyi etmiş canım. Aslında koca evinde tembellik geldi. Bizimkiler kendimi bildim bileli o esmer ekmeği evde yapardı. Memlekette Tandır vardı buralarda da ev fırınları. Çok nadir hazır ekmek giderdi eve. Anneler herseyin en iyisini bilir. Onun yolundan git canım. Ben de suyumu hep limonlu içiyorum. Ballı limonlu suyu geceleri tuketiyorum yatmadan hemen önce. Uykunun kalitesini arttırıyor.
kızlar kendimizi daha çok hedefimize bağlamak için ne yapabiliriz önerisi olan var mı? mesela yediğimizi içtiğimizi buraya yazalım mı ya da spor şartı getirelimmi ? böyle pek havadan sudan konuşuyor gibi oluyoruz sanki ? ne bilim önerisi olan varsa buyursun değişiklik şart değilmi
bu ikinci diyette Hayır. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim. Enteresançok güzel yapıyosun peki hiç pes ettiğin bian olmadımı? birde goji diyince ismi yabancı geliyo ya ondan zararı olur mu diye düşünmüştüm...
kızlar kendimizi daha çok hedefimize bağlamak için ne yapabiliriz önerisi olan var mı? mesela yediğimizi içtiğimizi buraya yazalım mı ya da spor şartı getirelimmi ? böyle pek havadan sudan konuşuyor gibi oluyoruz sanki ? ne bilim önerisi olan varsa buyursun değişiklik şart değilmi
Çok mantıklı canım. Katılıyorum.Bence adım adım gidelim. Mesela bu hafta öncelik su olsun, herkes su içmeyi düzenlesin. Artık sirkeli mi içer, ballı limonlu mu alkali mi alışkanlığını oturtmaya çalışalım.
Diğer hafta bu hedefe ekmek tuketmemek eklensin, yada şeker tuketmemek gibi yada 7 den sonra yemek yememek gibi..
Arttırarak gidelim. Her hafta 1 hedef olmak zorunda da değil 2 de olur 3 de yeterki yapılabilir olsun. Abartili değil süreklilik olan hedefler.
Her gün içinde bir kişi egzersiz takibi yapabilir. Örneğin bugünün egzersizi 100 bacak hareketi.. yada 50 mekik, yada 4 kat merdiven cikma gibi.. egzersizler de hedefler gibi haftalik olabilir her hafta değiştiririz. Fazlasını yapanın yanına kar kalır
Cok saol cnn denicem180 derece ısınmış fırında 20 dk kadar. Normalde üzerine tereyağı sürülüp az su koyup falan fırınlanır yumuşak olsun diye ama ben biraz kemirmelik oyalanmalik kuru meyve gibi tüketiyorum
Cok saol canim denicem180 derece ısınmış fırında 20 dk kadar. Normalde üzerine tereyağı sürülüp az su koyup falan fırınlanır yumuşak olsun diye ama ben biraz kemirmelik oyalanmalik kuru meyve gibi tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?