Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kullanan bi tanıdık var cok memnunmus çok övüyor
hmm bi bakayım o zamn teşekkür ederim peki o ucu zamanla yıpranıyomu acaba sürekli değiştirmek gerekiyomu onu sorabilir misin sana zahmet olmazsa ?onu merak ediyorum

ay maşşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin sen de erken evlenmişşsin değilmi 8 yaşında en büyük kızın 17 yaşında çocuk sahibi olmuşsun ....

Canim annem aldi kizkardesimle denemisler pamuk gibi oldu diyolar. Tabi ayda bir iki duzenli yapmak lazim ayni etkinin surebilmesi icin

oh miss fırında elmayı bende seviyorum maşallah ne güzel yapıyosun kesiyomu bari tatlı krizini?

Kesiyor, hemde bir şeyler atıştırma isteğini de kesmiş oluyor. Kuruyemişi çok kişi tavsiye etti aslında burada da ama ben biraz ayarı kaciriyorum korkusuyla bunda karar kıldım.

kahvaltıdan sonra yazcaktim kayinvalidemler geldi. Sonra pazara çıktık kusura bakmayın kızlar. Goji ye bizim ülkede kurt üzümü derler. Bir meyve. C vitamini deposu. Dağlardan toplanan bir üzüm türü sadece yan etkisi olmaz canım. Yıllardır sağlık için günübirlik kullananları tanırım. Ama fazlası ileri seviyede iştah kapatıyor ardından adamın sağlığı bozulur. Ideali 10-15 tane. Her öğün o uclunun hepsini nasıl koyabiliriz bilmem canım. Ev hanımları ve çocuklu anneleriz. O kadar ygrasamayiz sırf kendimize. Gün içine ogunlere yapabiliriz. Sabah bir iki yumurta bir dilim peynir mevsim sebzesi bir avuç kuruyemiş ideal mesela. Yanına bir bardak süt içiyorum.
Mesela bu öğlen tavuk eti ve kuru biber hasladim sarımsaklı yoğurtla tukettim. Akşam da bir kase pişmiş barbunyayi bol yeşillik ve soganla piyaz gibi yiyeceğim. Bütün kuru baklagilleri öyle tuketiyorum. Günde öğlen ve akşam ogunlerime birer kaşık zeytinyağı ve istediğim baharat dokuyorum. Canan Karatay yaglarinizin yanması için sağlıklı yağları kizartip yakmadan tuketmelisiniz diyor. Kuruyemiş, balık yaglari ve zeytinyağı gibi
Çok iyi etmiş canım. Aslında koca evinde tembellik geldi. Bizimkiler kendimi bildim bileli o esmer ekmeği evde yapardı. Memlekette Tandır vardı buralarda da ev fırınları. Çok nadir hazır ekmek giderdi eve. Anneler herseyin en iyisini bilir. Onun yolundan git canım. Ben de suyumu hep limonlu içiyorum. Ballı limonlu suyu geceleri tuketiyorum yatmadan hemen önce. Uykunun kalitesini arttırıyor.

çok güzel yapıyosun peki hiç pes ettiğin bian olmadımı? birde goji diyince ismi yabancı geliyo ya ondan zararı olur mu diye düşünmüştüm...

kızlar kendimizi daha çok hedefimize bağlamak için ne yapabiliriz önerisi olan var mı? mesela yediğimizi içtiğimizi buraya yazalım mı ya da spor şartı getirelimmi ? böyle pek havadan sudan konuşuyor gibi oluyoruz sanki ? ne bilim önerisi olan varsa buyursun değişiklik şart değilmi

Bence adım adım gidelim. Mesela bu hafta öncelik su olsun, herkes su içmeyi düzenlesin. Artık sirkeli mi içer, ballı limonlu mu alkali mi alışkanlığını oturtmaya çalışalım.
Diğer hafta bu hedefe ekmek tuketmemek eklensin, yada şeker tuketmemek gibi yada 7 den sonra yemek yememek gibi..
Arttırarak gidelim. Her hafta 1 hedef olmak zorunda da değil 2 de olur 3 de yeterki yapılabilir olsun. Abartili değil süreklilik olan hedefler.
Her gün içinde bir kişi egzersiz takibi yapabilir. Örneğin bugünün egzersizi 100 bacak hareketi.. yada 50 mekik, yada 4 kat merdiven cikma gibi.. egzersizler de hedefler gibi haftalik olabilir her hafta değiştiririz. Fazlasını yapanın yanına kar kalır

çok güzel yapıyosun peki hiç pes ettiğin bian olmadımı? birde goji diyince ismi yabancı geliyo ya ondan zararı olur mu diye düşünmüştüm...
bu ikinci diyette Hayır. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim. Enteresan

Çok mantıklı canım. Katılıyorum.

Merhabalar bayanlar, anneler :)
Ben bu gruba katilmak istiyorum 3 4 ayda kilo vermem lazım beni de aranıza alır misiniz lutfennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…