- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Gunaydin, iyi olmus aslindabak 2 hafta gibi bi öneri olmuştu onu revize ederek bi öneride bulunursak ;
kilodan kasıt bi sınır koyalım mesela haftada bir kilo süper ötesi ama en az 500 gr şartı nasıl motive olmak için şöyleki haftada en az 500 gr vermek şart üstü zaten süper ... haftada 500 grdan az veren yada kaldığı yerde sayan ceza olarak o hafta yediği lokmalardan içtiği bi yudum kadar yazacak,,artı spor yapacak...ve listede de bu hafta bu nedenle cezalıdır bildirim yapmak zorundadır diye belirtilecek
böyle yapmaz ve üst üste 2 hafta kilo vermez durduğu yerde sayarsa 3.hafta bizimle irtibata geçmeyecek ve o 3.hafta pişman olup en az 1 kilo kaybı bildirimiyle aramıza gelirse alacağız... yok yine kilo kaybı söz konusu değilse 4.hafta tamamen irtibatı kesecektir. Nasıl karışık mı oldu?
Canım çok geçmiş olsun kızın hastaymış rabbim şifa versin inşallahHala hastayız ana-oğul
Bir kaç gündür annem vardı rahattım, gidince kaldım öyle, kaplumbaga hızında gün geçirdim
Azaltti gercekten bugunde aynisi olduazalttımı gerçekten? bi devam et bakalım...
Bal bize degil cocuga yasak diye biliyorum alerji riskinden dolayiKızlar kim olduğunu hatırladım ama bal bize yasak çocuklar bir yaşına gelene kadar yiyemiyoruz vazgeçin derim
Cocul yiyemez canim senin yemende bi sıkıntı olmaz tabikideKızlar kim olduğunu hatırladım ama bal bize yasak çocuklar bir yaşına gelene kadar yiyemiyoruz vazgeçin derim
Bence olmuşbak 2 hafta gibi bi öneri olmuştu onu revize ederek bi öneride bulunursak ;
kilodan kasıt bi sınır koyalım mesela haftada bir kilo süper ötesi ama en az 500 gr şartı nasıl motive olmak için şöyleki haftada en az 500 gr vermek şart üstü zaten süper ... haftada 500 grdan az veren yada kaldığı yerde sayan ceza olarak o hafta yediği lokmalardan içtiği bi yudum kadar yazacak,,artı spor yapacak...ve listede de bu hafta bu nedenle cezalıdır bildirim yapmak zorundadır diye belirtilecek
böyle yapmaz ve üst üste 2 hafta kilo vermez durduğu yerde sayarsa 3.hafta bizimle irtibata geçmeyecek ve o 3.hafta pişman olup en az 1 kilo kaybı bildirimiyle aramıza gelirse alacağız... yok yine kilo kaybı söz konusu değilse 4.hafta tamamen irtibatı kesecektir. Nasıl karışık mı oldu?
Gecmis olsun canim zor gecmistir gercekten cocuklami ugrascaksin kendinlemi
Canım çok geçmiş olsun kızın hastaymış rabbim şifa versin inşallah
bak 2 hafta gibi bi öneri olmuştu onu revize ederek bi öneride bulunursak ;
Canım bunu bana çocuk dr dedi yinede sen bilirsinCocul yiyemez canim senin yemende bi sıkıntı olmaz tabikide
sanada geçmiş olsun diyelim o da binevi rahatsız değilmi acil şifalar... neyi vardı telinin? bende bugün seni soracaktım ....Kızlar tlf serviste eşimin tlf yazıyorum evde unutmuş şifremide attım tuttu. Tek tek yazılanları okuyacağım. Ay ne biçim tlf var.zor yazılıyor. Servis geçici olarak tlf vermedi
allah kabul etsin ..kız bende tutsam mı acaba benim de var bi sürü ? oruclu iken kolay kilo veriliyor mu kine? bir de dr beyinle ilgili ne olabilir dedi ..ne ilacına başladın?Bu haftasonuna kadar oruçlu olacağım inşallah kızımda yediklerimi tutmam lazım. Gece sahurda azcık yiyorum inşallah bu tartıya yansır. İlacada başladım ama dr beyinle ilgili olabilir dedi. Bu hafta tartıda şaşırmak istiyorum ama olumlu yönde tabiki
canım biz yiyebiliyoruz bebekler yiyemiyo diye biliyorum bende....Kızlar kim olduğunu hatırladım ama bal bize yasak çocuklar bir yaşına gelene kadar yiyemiyoruz vazgeçin derim
kızlar çoğunuz bu önerimi beğendiniz ama şöyle şu irtibatı kesme konusunda başka fikirleri olan varsa buyursun irtibat kesme çok mu keskin oldu acaba ? yani bu bende olabilirm mesela o zaman ben irtibatı kesersem nasıl olacak yada başka birisi yarım kalmazmı kötü biz izlenim olur başka önerisi olan varsa söylesin bu pzertesi başlayalım hemen...bak 2 hafta gibi bi öneri olmuştu onu revize ederek bi öneride bulunursak ;
Canim 2 hafta ustuste 500 g dan az veren 3. Hafta en az bir kilo veremezse tamamen irtibati kessin. Yani ucuncu hafta irtibat kesme falan olmasin o zaman.kızlar çoğunuz bu önerimi beğendiniz ama şöyle şu irtibatı kesme konusunda başka fikirleri olan varsa buyursun irtibat kesme çok mu keskin oldu acaba ? yani bu bende olabilirm mesela o zaman ben irtibatı kesersem nasıl olacak yada başka birisi yarım kalmazmı kötü biz izlenim olur başka önerisi olan varsa söylesin bu pzertesi başlayalım hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?