Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Gunaydin, iyi olmus aslinda

Kızlar tlf serviste eşimin tlf yazıyorum evde unutmuş şifremide attım tuttu. Tek tek yazılanları okuyacağım. Ay ne biçim tlf var.zor yazılıyor. Servis geçici olarak tlf vermedi

Bu haftasonuna kadar oruçlu olacağım inşallah kızımda yediklerimi tutmam lazım. Gece sahurda azcık yiyorum inşallah bu tartıya yansır. İlacada başladım ama dr beyinle ilgili olabilir dedi. Bu hafta tartıda şaşırmak istiyorum ama olumlu yönde tabiki

Kızlar kim olduğunu hatırladım ama bal bize yasak çocuklar bir yaşına gelene kadar yiyemiyoruz vazgeçin derim

Bence olmuş

Bu güzel oldu galiba. Haftada yarım kilo yapılabilecek bir hedef.

Kızlar tlf serviste eşimin tlf yazıyorum evde unutmuş şifremide attım tuttu. Tek tek yazılanları okuyacağım. Ay ne biçim tlf var.zor yazılıyor. Servis geçici olarak tlf vermedi
sanada geçmiş olsun diyelim o da binevi rahatsız değilmi acil şifalar... neyi vardı telinin? bende bugün seni soracaktım ....

allah kabul etsin ..kız bende tutsam mı acaba benim de var bi sürü ? oruclu iken kolay kilo veriliyor mu kine? bir de dr beyinle ilgili ne olabilir dedi ..ne ilacına başladın?

kızlar çoğunuz bu önerimi beğendiniz ama şöyle şu irtibatı kesme konusunda başka fikirleri olan varsa buyursun irtibat kesme çok mu keskin oldu acaba ? yani bu bende olabilirm mesela o zaman ben irtibatı kesersem nasıl olacak yada başka birisi yarım kalmazmı kötü biz izlenim olur başka önerisi olan varsa söylesin bu pzertesi başlayalım hemen...

Canim 2 hafta ustuste 500 g dan az veren 3. Hafta en az bir kilo veremezse tamamen irtibati kessin. Yani ucuncu hafta irtibat kesme falan olmasin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…