- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Bencede guzel fikir canimBence adım adım gidelim. Mesela bu hafta öncelik su olsun, herkes su içmeyi düzenlesin. Artık sirkeli mi içer, ballı limonlu mu alkali mi alışkanlığını oturtmaya çalışalım.
Diğer hafta bu hedefe ekmek tuketmemek eklensin, yada şeker tuketmemek gibi yada 7 den sonra yemek yememek gibi..
Arttırarak gidelim. Her hafta 1 hedef olmak zorunda da değil 2 de olur 3 de yeterki yapılabilir olsun. Abartili değil süreklilik olan hedefler.
Her gün içinde bir kişi egzersiz takibi yapabilir. Örneğin bugünün egzersizi 100 bacak hareketi.. yada 50 mekik, yada 4 kat merdiven cikma gibi.. egzersizler de hedefler gibi haftalik olabilir her hafta değiştiririz. Fazlasını yapanın yanına kar kalır
Bende tuttum bu fikri canim ben bu hafta daha cok su icmeye ve sabah ac karnina balli limonlu ılık su içmeye calisicamBence adım adım gidelim. Mesela bu hafta öncelik su olsun, herkes su içmeyi düzenlesin. Artık sirkeli mi içer, ballı limonlu mu alkali mi alışkanlığını oturtmaya çalışalım.
Diğer hafta bu hedefe ekmek tuketmemek eklensin, yada şeker tuketmemek gibi yada 7 den sonra yemek yememek gibi..
Arttırarak gidelim. Her hafta 1 hedef olmak zorunda da değil 2 de olur 3 de yeterki yapılabilir olsun. Abartili değil süreklilik olan hedefler.
Her gün içinde bir kişi egzersiz takibi yapabilir. Örneğin bugünün egzersizi 100 bacak hareketi.. yada 50 mekik, yada 4 kat merdiven cikma gibi.. egzersizler de hedefler gibi haftalik olabilir her hafta değiştiririz. Fazlasını yapanın yanına kar kalır
Merhaba canım grubumuza katılım şartları ve gerekleri 1. Sayfamizda yer alıyor bi göz at istersen:)Merhabalar bayanlar, anneler :)
Ben bu gruba katilmak istiyorum 3 4 ayda kilo vermem lazım beni de aranıza alır misiniz lutfennn...
Bence iki hafta üst uste artı gören direk gruptan men edilsin:) ayy cokmu gaddar oldu bu :))))kızlar kendimizi daha çok hedefimize bağlamak için ne yapabiliriz önerisi olan var mı? mesela yediğimizi içtiğimizi buraya yazalım mı ya da spor şartı getirelimmi ? böyle pek havadan sudan konuşuyor gibi oluyoruz sanki ? ne bilim önerisi olan varsa buyursun değişiklik şart değilmi
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Hatmettim 1. Sayfayı anlayana kadar valla. Yarın sabah inş başlangıç mesajımi ve kilomu bildirecem.Merhaba canım grubumuza katılım şartları ve gerekleri 1. Sayfamizda yer alıyor bi göz at istersen:)
Ayyy supersin valla bide boyun posunda cok yerinde 70 kilo halinle manken gibisin :)Iyi geceler demeden önce fotolarimi atacam kızlar. Eski fotolara göz atınca denk geldim. Şişman haliyle pek foto cekmem ama memlekete gidince uv beş illa hatıra olur diye cekmisim. Iyi olmuş. Farkı görmenizi istiyorum. Takım 1 deki arkadaslara attım size de ayıp olmasın diye. Sırayla 99 90 75 ve 71 kilo hallerim;
Eki Görüntüle 1762511
Eki Görüntüle 1762512
Eki Görüntüle 1762514
Eki Görüntüle 1762515
kafanda bitirmişsin demek ki ben de bi ara tamam diyorum sonra bi bakıyom ki unutmuşum ama bugün iyi hissediyorum kendimi inşallah böyle gider...bu ikinci diyette Hayır. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim. Enteresan
Çok mantıklı canım. Katılıyorum.
kız naptın senBence iki hafta üst uste artı gören direk gruptan men edilsin:) ayy cokmu gaddar oldu bu :))))
bizimde iyi gidyor çok şükür diyelim ...hamd olsun...süpersin benim gibi artıyla dönmeiyi geceler kızlar fırsatbulunca giriyim dedim nasıl gidiyor bombagibisinizdirumarım beni sorarsanız dikkat ediyorum yediklerime yalnz bugün biraz fazla kaçırdım elim ayağm titredi özel günüm yaklaştıda oyüzden sanırım ama artıyla dönmeye hiiiiiç niyetim yok inşallah diyim .eksi göremesemde aynı olurum inşallah hepinizi çoooook öptümm
kıııııızz süpersin valla maşallah....allahım nolur bizde böyle verelim benim evlendiğim kilodasın maşallah diyelim maşallah.....kilo ne kadar garip bişey ya insanın bakışlarını bile etkiliyo ...gözlerin bile değişmiş vucudu bırak... gerçekten azminde dolayı tebrik ediyorum ...baksana 7 den sonra hiçbişey yemiyorum diyossun ben onu bi başarabilsem gerisi gelecek inşallah...gerçekten önemli olan diğer bi konuda bu kiloları geri almamak için şimdi ne yapıyorsan onu yapman ...daha verecekmisin kilo yoksa yeter mi?Iyi geceler demeden önce fotolarimi atacam kızlar. Eski fotolara göz atınca denk geldim. Şişman haliyle pek foto cekmem ama memlekete gidince uv beş illa hatıra olur diye cekmisim. Iyi olmuş. Farkı görmenizi istiyorum. Takım 1 deki arkadaslara attım size de ayıp olmasın diye. Sırayla 99 90 75 ve 71 kilo hallerim;
Eki Görüntüle 1762511
Eki Görüntüle 1762512
Eki Görüntüle 1762514
Eki Görüntüle 1762515
canım aramıza hoşgeldin...biraz kendinden bahseder misin seni tanıyalım... şartlarımızı okuduğun için teşekkür ederiz inşallah kısa zamanda bize ayak uydurursun... şimdiden başarılar..Tesekkur ederim cevabiniz icin. Hatmettim 1. Sayfayı anlayana kadar valla. Yarın sabah inş başlangıç mesajımi ve kilomu bildirecem.
Çok teşekkür ederim canım. O kiloları almamak için o şişman fotoları duvarima asacamkıııııızz süpersin valla maşallah....allahım nolur bizde böyle verelim benim evlendiğim kilodasın maşallah diyelim maşallah.....kilo ne kadar garip bişey ya insanın bakışlarını bile etkiliyo ...gözlerin bile değişmiş vucudu bırak... gerçekten azminde dolayı tebrik ediyorum ...baksana 7 den sonra hiçbişey yemiyorum diyossun ben onu bi başarabilsem gerisi gelecek inşallah...gerçekten önemli olan diğer bi konuda bu kiloları geri almamak için şimdi ne yapıyorsan onu yapman ...daha verecekmisin kilo yoksa yeter mi?
maşallah maşallah ...allah nazarlardan saklasın....tamam canım sonra devam ederiz allaha emanet ol...Çok teşekkür ederim canım. O kiloları almamak için o şişman fotoları duvarima asacamşaka maka abur cubur özellikle kola cips kısmını tamamen attım hayatımdan. Bundan sonra ekmek yemeyi de düşünmüyorum. Birgün kacsa öteki gün kemeri sıkıcam. Bir de spor aletim var evde her sabah surucem işe gitmeden önce. Is ev çocuk eş derken yemeğe pek fırsat bulamayanlardanim. Evde oturdugum için bu hâle geldim.
Hedefim 60 ama 57 ye kadar vercem hazır başladım. 165 boy ideali 56-58. Fotoda çok gostermwyebilir ama göğüs kismim 60 olmadan dengelenmeyecek. Bacak boyum kısa o yüzden popom Afedersin hep olduğundan daha büyük ve bacaklarim daha kalın. Şimdi ben bi köye doğru gidiyorum. Sonra devam ederiz canim
çok güzel bi başlangıç oldu teşekkür ederim...eğer şartlara uygun da devam edersen asıl üye kervanımıza katılabilirsin...Sadece yapman gereken 2 hafta boyunca her pazar günü bu şekilde kilo bildirimi yapacaksın ,,gruba alınırsan eğer pazar günleri sadece bizim gibi sadece tartı resmi ekleyeceksin bu kadarGünaydın arkadaşlar :) Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .
Katılım tarihim : 03.02.2016
Başlangıç kilom: 66.8
Başlangıç olmuştur umarım
Anlaştık tabiki teşekkür ederim. Bu arada kendimden bahsedeyim. Boyum 172 cm, kilo 66.8 yaş 29. Iki çocuk annesinin biri 4 yaş, diğeri 9 aylık hedef kilom 60. Ama yakın hedefim 66çok güzel bi başlangıç oldu teşekkür ederim...eğer şartlara uygun da devam edersen asıl üye kervanımıza katılabilirsin...Sadece yapman gereken 2 hafta boyunca her pazar günü bu şekilde kilo bildirimi yapacaksın ,,gruba alınırsan eğer pazar günleri sadece bizim gibi sadece tartı resmi ekleyeceksin bu kadaranlaştık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?