Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bencede guzel fikir canim

Bende tuttum bu fikri canim ben bu hafta daha cok su icmeye ve sabah ac karnina balli limonlu ılık su içmeye calisicam

Bence iki hafta üst uste artı gören direk gruptan men edilsin:) ayy cokmu gaddar oldu bu :))))

Merhaba canım grubumuza katılım şartları ve gerekleri 1. Sayfamizda yer alıyor bi göz at istersen:)
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Hatmettim 1. Sayfayı anlayana kadar valla. Yarın sabah inş başlangıç mesajımi ve kilomu bildirecem.

Iyi geceler demeden önce fotolarimi atacam kızlar. Eski fotolara göz atınca denk geldim. Şişman haliyle pek foto cekmem ama memlekete gidince uv beş illa hatıra olur diye cekmisim. Iyi olmuş. Farkı görmenizi istiyorum. Takım 1 deki arkadaslara attım size de ayıp olmasın diye. Sırayla 99 90 75 ve 71 kilo hallerim;

iyi geceler kızlar fırsatbulunca giriyim dedim nasıl gidiyor bombagibisinizdirumarım beni sorarsanız dikkat ediyorum yediklerime yalnz bugün biraz fazla kaçırdım elim ayağm titredi özel günüm yaklaştıda oyüzden sanırım ama artıyla dönmeye hiiiiiç niyetim yok inşallah diyim .eksi göremesemde aynı olurum inşallah hepinizi çoooook öptümm

Ayyy supersin valla bide boyun posunda cok yerinde 70 kilo halinle manken gibisin :)

bu ikinci diyette Hayır. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim. Enteresan

Çok mantıklı canım. Katılıyorum.
kafanda bitirmişsin demek ki ben de bi ara tamam diyorum sonra bi bakıyom ki unutmuşum ama bugün iyi hissediyorum kendimi inşallah böyle gider...

bizimde iyi gidyor çok şükür diyelim ...hamd olsun...süpersin benim gibi artıyla dönme

kıııııızz süpersin valla maşallah....allahım nolur bizde böyle verelim benim evlendiğim kilodasın maşallah diyelim maşallah.....kilo ne kadar garip bişey ya insanın bakışlarını bile etkiliyo ...gözlerin bile değişmiş vucudu bırak... gerçekten azminde dolayı tebrik ediyorum ...baksana 7 den sonra hiçbişey yemiyorum diyossun ben onu bi başarabilsem gerisi gelecek inşallah...gerçekten önemli olan diğer bi konuda bu kiloları geri almamak için şimdi ne yapıyorsan onu yapman ...daha verecekmisin kilo yoksa yeter mi?

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Hatmettim 1. Sayfayı anlayana kadar valla. Yarın sabah inş başlangıç mesajımi ve kilomu bildirecem.
canım aramıza hoşgeldin...biraz kendinden bahseder misin seni tanıyalım... şartlarımızı okuduğun için teşekkür ederiz inşallah kısa zamanda bize ayak uydurursun... şimdiden başarılar..

Çok teşekkür ederim canım. O kiloları almamak için o şişman fotoları duvarima asacam şaka maka abur cubur özellikle kola cips kısmını tamamen attım hayatımdan. Bundan sonra ekmek yemeyi de düşünmüyorum. Birgün kacsa öteki gün kemeri sıkıcam. Bir de spor aletim var evde her sabah surucem işe gitmeden önce. Is ev çocuk eş derken yemeğe pek fırsat bulamayanlardanim. Evde oturdugum için bu hâle geldim.
Hedefim 60 ama 57 ye kadar vercem hazır başladım. 165 boy ideali 56-58. Fotoda çok gostermwyebilir ama göğüs kismim 60 olmadan dengelenmeyecek. Bacak boyum kısa o yüzden popom Afedersin hep olduğundan daha büyük ve bacaklarim daha kalın. Şimdi ben bi köye doğru gidiyorum. Sonra devam ederiz canim

Günaydın arkadaşlar :) Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .
Katılım tarihim : 03.02.2016
Başlangıç kilom: 66.8
Başlangıç olmuştur umarım

Eklentiler

• 20160203_082359.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 29
kızlar herkese musmutlu bir günaydın....

Günümüz aydın,gönlümüz huzurlu,vucudumuz sağlıklı olsun...Günümüz olimpiyat oyuncuları gibi oldukça hareketli ,ramazan ayı gibi bereketli olsun inşallah.... midemizin ve nefsimizin gözü tok olsun inşallah ramazan ayındaki gibi.... oooo pis,, ooo mendebur,, oooo sağlıksız,, ooo yararsız,, ooo hiç birişe yaramayıp ta sadece kilo yapmaya yarayan şeyler bizden uzak olsun inşallah... Düşmanlarımızı çatlatalım,,o hedeflediğimiz kilolara ulaşalım inşallah...Haydin kızlar kilo nasıl verilirmiş gösterelim ...Bir nesle örnek olalım ... Bunu hepbirlikte el ele yapalım ....Varmısınız?

maşallah maşallah ...allah nazarlardan saklasın....tamam canım sonra devam ederiz allaha emanet ol...

Günaydın arkadaşlar :) Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .
Katılım tarihim : 03.02.2016
Başlangıç kilom: 66.8
Başlangıç olmuştur umarım
çok güzel bi başlangıç oldu teşekkür ederim...eğer şartlara uygun da devam edersen asıl üye kervanımıza katılabilirsin...Sadece yapman gereken 2 hafta boyunca her pazar günü bu şekilde kilo bildirimi yapacaksın ,,gruba alınırsan eğer pazar günleri sadece bizim gibi sadece tartı resmi ekleyeceksin bu kadar anlaştık mı?

Anlaştık tabiki teşekkür ederim. Bu arada kendimden bahsedeyim. Boyum 172 cm, kilo 66.8 yaş 29. Iki çocuk annesinin biri 4 yaş, diğeri 9 aylık hedef kilom 60. Ama yakın hedefim 66

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…