Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

merhabalarr bende araniza katilmak istiyorum ozelden mesaj attim 42 gun once dogum yaptim 1.69 boy 66.9 kiloyum suan hedefim 57-58 olmak

merhabalarr bende araniza katilmak istiyorum ozelden mesaj attim 42 gun once dogum yaptim 1.69 boy 66.9 kiloyum suan hedefim 57-58 olmak
Canım hoşgeldin tabi ki katılabilirsin birinci sayfada şartlar yazılı . Bence çok acele ediyorsun çok kilon yok zaten şimdi bebeğini emzirmeyi duşun yeni çıkmış kırkın daha ama daha iyi olacaksan dediğim gibi ilk sayfada şartlar.

Merhaba canim hosgeldin ama sanki biraz acele mi etmissin hâlâ lohusa sayılırsın şimdi sadece bebeğini emzirmeyi dusunmelisin bence tabi bu tamamen benim fikrim

canım mesajını aldım öncelikle aramıza katılmak istediğin teşekkür ederim.Bebeğini de rabbim hayırlı kılsın ...sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömür nasip etsin... ilk bebeğin sanırım.. arkadaşlarım da yazmışlar aslında ben de onlara katılıyorum bizim için bi mahsuru yok ama kırkın daha yeni çıkmış emzirirkin de verebilirsin benim düşüncem en azından bi 6 ay beklemen olmaz mı yinede karar senin tabiki?

Gulicik kardeşlerin seni görünce ne dedi. Zayıflamış olmana şaşırdılar mı
Beni en son Kasımda 90 kiloyken gördüler. Sasiriyirlar haliyle. Ama yengem 6 çocuk annesi 46 yaşında 55 kilo 163 boy. Ablam da dün burdaydi 4 cocuk annesi 38 yasinda o da aynı boydayiz 61 kilo. Yegenlerim kız olanlar 20 18 17 yasindalar. Sırayla 49 48 61 kilolar. 61 kilo olan bile 1.70 boyunda. 71 kilo onlara çok fazla zaten. Ama az kaldı. Bu sabah 70.5 geldim. 10 kilo kaldı.
bence şaşırmışlardır ne zamandr görmüyoduki?

senin sülale zayıfmış canım... 10 daha versen 40 kilo vermiş olucan ... ya ben şu 25 i versem ipeğin dediği giib daha dikkat edicem inşallah aldığım kiloyu vericem hemen...

Canım çok tebrikler maşallah deyim nazar değmesin sana

inşallah eksi görürsün yine de... daha 2 gün var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…