40 kilo pazara gitsek tasiyamayiz. Kadınlar kendimize neler reva görüyoruz. Benim sulale kilo alıp vermeye musait ama bir yaştan sonra kiloyu verip sabit kalıyorlar. Kız yegenler de bizden ibret alıp 50 nin üstüne cikmamaya çalışıyorlarsenin sülale zayıfmış canım... 10 daha versen 40 kilo vermiş olucan ... ya ben şu 25 i versem ipeğin dediği giib daha dikkat edicem inşallah aldığım kiloyu vericem hemen...
tabiki verebiliriz ve iş beyinde bitiyor bana sen bu kiloyu veremezsin diyenler var beni gaza getirmek içnmi diyolar anlamadım ama işte bazen engeller çıkıyo ya karşımıza dayanamayıp yiyor sonra aman battı balık yan gider diyoruz ya o kötü ama şimdi öyle demiyorum en azından pişman oluyorum başa alıyorum bi sonraki pztesiye bırakmıyorum ... o kaptanın ne kadar sürede vermiş o kiloyu peki...maşallah diyelim yine darısı başımıza...40 kilo pazara gitsek tasiyamayiz. Kadınlar kendimize neler reva görüyoruz. Benim sulale kilo alıp vermeye musait ama bir yaştan sonra kiloyu verip sabit kalıyorlar. Kız yegenler de bizden ibret alıp 50 nin üstüne cikmamaya çalışıyorlar
25 kilo verebilirsin neden veremeyesin. Sadece inan yapacağına . Cuma zayıflama takimimdaki kaptanimiz 108 den 67 düşmüş. 41 kilo dile kolay. Boz neden veremiyoruz?
kendisine şahsen sormadım ama galiba bir buçuk seneydi. Sorayım bir aratabiki verebiliriz ve iş beyinde bitiyor bana sen bu kiloyu veremezsin diyenler var beni gaza getirmek içnmi diyolar anlamadım ama işte bazen engeller çıkıyo ya karşımıza dayanamayıp yiyor sonra aman battı balık yan gider diyoruz ya o kötü ama şimdi öyle demiyorum en azından pişman oluyorum başa alıyorum bi sonraki pztesiye bırakmıyorum ... o kaptanın ne kadar sürede vermiş o kiloyu peki...maşallah diyelim yine darısı başımıza...
Evet doğru canım. Az sıcak da olabilir. Icmesi güzel oluyor sıcacıkbugün ballı limonlu ılık su içtim... bi büyük kupaya bi tatlı kaşığı bal yarım limon suyu ve ılık su attım doğrumu bu?
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ikinci bebegim peki sizin dediginiz gibi olsun bi 6 ay bekliyim insallah emzirirken kilolarim gider ama yine de sizinle paylasimda bulunmak isterim bi mahsuru yoksa tabikiicanım mesajını aldım öncelikle aramıza katılmak istediğin teşekkür ederim.Bebeğini de rabbim hayırlı kılsın ...sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömür nasip etsin... ilk bebeğin sanırım.. arkadaşlarım da yazmışlar aslında ben de onlara katılıyorum bizim için bi mahsuru yok ama kırkın daha yeni çıkmış emzirirkin de verebilirsin benim düşüncem en azından bi 6 ay beklemen olmaz mı yinede karar senin tabiki?
Herzaman canim 6 demeden ayaktayim kizim erken yatar erken kalkarsanada günyadın canım sanırım sen hep erkencisin...
Ayy 41 kilo nedir allah nazarlardan saklasin, bizde insallah vericez canim senin gazinla40 kilo pazara gitsek tasiyamayiz. Kadınlar kendimize neler reva görüyoruz. Benim sulale kilo alıp vermeye musait ama bir yaştan sonra kiloyu verip sabit kalıyorlar. Kız yegenler de bizden ibret alıp 50 nin üstüne cikmamaya çalışıyorlar
25 kilo verebilirsin neden veremeyesin. Sadece inan yapacağına . Cuma zayıflama takimimdaki kaptanimiz 108 den 67 düşmüş. 41 kilo dile kolay. Boz neden veremiyoruz?
amin canım aminAyy 41 kilo nedir allah nazarlardan saklasin, bizde insallah vericez canim senin gazinla
AslaBugün sessiz kalmissiniz kızlar, inşallah ceneler yemeye çalışmıyordur
Saglikli ve az yemeye çalışıyoruz diyelim:)Bugün sessiz kalmissiniz kızlar, inşallah ceneler yemeye çalışmıyordur
tabiki bi mahsuru yok bizde sana az da olsa tecrübelerimizi iletiriz ....tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ikinci bebegim peki sizin dediginiz gibi olsun bi 6 ay bekliyim insallah emzirirken kilolarim gider ama yine de sizinle paylasimda bulunmak isterim bi mahsuru yoksa tabikii
Bugün sessiz kalmissiniz kızlar, inşallah ceneler yemeye çalışmıyordur
tamm canım gruba almayız sadece paylaşımda bulunur çünkü daha yeni 40 ı çıkmış önerilerde bulunuruz olur mu? ben de işin ilginç tarafı emziriken 1 gr bile vermedim de almadımda çok da yiyodum yani ama burda verdim kiloyu birazda kızım sağolsun...Mislisse canım bir fikir sadece ama bu yeni doğum yapan arkadaş aramızda bulunsun. Ben doğumdan sonra 19 kilo aldim. Aramızda olursa ona bir iyilikle bulunmuş olacagiz; yedigine ictigine dikkat eder.bir öneri sadece
esmerim53 canım hosgeldin. Dışardan hazır yemekler istemek yerine çeşit çeşit corbayla hem sütüne hem bedenine katkıda bulunursun. Bol bol ayran iç. Su emziren anneler 3-4 litre içince sütun arttığını söylüyorlar. Koladan cipsten biskuviden uzak dur. Bulgur pilavı tuket pirinç yerine. Ekmegin sute katacagi degeri diger karbonhidrat seviyesi dusuk sebze ve meyvelerle kuru bakliyatla yapabilirsin. Kompostonu da sekersiz pisir. Sutun kalitesi artar.Sadece bunları yaparak ve bebeğini emzirerek bile kısa zamanda eski kilona donersin. Zaten çok bir kilon yok. Bol şans tatlım
kaçta yatıyo senn bıcırık ...Herzaman canim 6 demeden ayaktayim kizim erken yatar erken kalkar
Benim durum pek iyi degil hic zayiflamis hissetmiyorum kendimitartıya 1 gün kaldı durumlar nasıl kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?