Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

senin sülale zayıfmış canım... 10 daha versen 40 kilo vermiş olucan ... ya ben şu 25 i versem ipeğin dediği giib daha dikkat edicem inşallah aldığım kiloyu vericem hemen...
40 kilo pazara gitsek tasiyamayiz. Kadınlar kendimize neler reva görüyoruz. Benim sulale kilo alıp vermeye musait ama bir yaştan sonra kiloyu verip sabit kalıyorlar. Kız yegenler de bizden ibret alıp 50 nin üstüne cikmamaya çalışıyorlar
25 kilo verebilirsin neden veremeyesin. Sadece inan yapacağına . Cuma zayıflama takimimdaki kaptanimiz 108 den 67 düşmüş. 41 kilo dile kolay. Boz neden veremiyoruz?

Kızlar ben kendime bi yazı yazdım neden kilo vermem gerektiğini hedef kilomu falan şöyleki bu kağıdı başta mutfağa olmak üzere yatak odama girişe falan asacağım iş beyinde bitirmek ama yinede kendime engel olmak için yani...4 etapta bu işi bitirmek istiyorum inşallah ...

Şimdiki Kilo: 85.4 (04.02.2016)

1.Etap Hedef Kilo: 80.0 (04.03.2016)

2.Etap Hedef Kilo: 75.0 (04.04.2016)

3.Etap Hedef Kilo : 70.0 (04.05.2016)

4.Etap Hedef Kilo : 65.0 (04.06.2016)

tabiki verebiliriz ve iş beyinde bitiyor bana sen bu kiloyu veremezsin diyenler var beni gaza getirmek içnmi diyolar anlamadım ama işte bazen engeller çıkıyo ya karşımıza dayanamayıp yiyor sonra aman battı balık yan gider diyoruz ya o kötü ama şimdi öyle demiyorum en azından pişman oluyorum başa alıyorum bi sonraki pztesiye bırakmıyorum ... o kaptanın ne kadar sürede vermiş o kiloyu peki...maşallah diyelim yine darısı başımıza...

kendisine şahsen sormadım ama galiba bir buçuk seneydi. Sorayım bir ara

bugün ballı limonlu ılık su içtim... bi büyük kupaya bi tatlı kaşığı bal yarım limon suyu ve ılık su attım doğrumu bu?
Evet doğru canım. Az sıcak da olabilir. Icmesi güzel oluyor sıcacık

tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ikinci bebegim peki sizin dediginiz gibi olsun bi 6 ay bekliyim insallah emzirirken kilolarim gider ama yine de sizinle paylasimda bulunmak isterim bi mahsuru yoksa tabikii

Mislisse canım bir fikir sadece ama bu yeni doğum yapan arkadaş aramızda bulunsun. Ben doğumdan sonra 19 kilo aldim. Aramızda olursa ona bir iyilikle bulunmuş olacagiz; yedigine ictigine dikkat eder.bir öneri sadece
esmerim53 canım hosgeldin. Dışardan hazır yemekler istemek yerine çeşit çeşit corbayla hem sütüne hem bedenine katkıda bulunursun. Bol bol ayran iç. Su emziren anneler 3-4 litre içince sütun arttığını söylüyorlar. Koladan cipsten biskuviden uzak dur. Bulgur pilavı tuket pirinç yerine. Ekmegin sute katacagi degeri diger karbonhidrat seviyesi dusuk sebze ve meyvelerle kuru bakliyatla yapabilirsin. Kompostonu da sekersiz pisir. Sutun kalitesi artar.Sadece bunları yaparak ve bebeğini emzirerek bile kısa zamanda eski kilona donersin. Zaten çok bir kilon yok. Bol şans tatlım

Ayy 41 kilo nedir allah nazarlardan saklasin, bizde insallah vericez canim senin gazinla

tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ikinci bebegim peki sizin dediginiz gibi olsun bi 6 ay bekliyim insallah emzirirken kilolarim gider ama yine de sizinle paylasimda bulunmak isterim bi mahsuru yoksa tabikii
tabiki bi mahsuru yok bizde sana az da olsa tecrübelerimizi iletiriz ....

tamm canım gruba almayız sadece paylaşımda bulunur çünkü daha yeni 40 ı çıkmış önerilerde bulunuruz olur mu? ben de işin ilginç tarafı emziriken 1 gr bile vermedim de almadımda çok da yiyodum yani ama burda verdim kiloyu birazda kızım sağolsun...

ya gülicikk sen bu istikrarı ve iradeyi neye borçlusun ben de senn gibi olmak istiyorum ... ben lisedeyken 2 ayda ip atlayark 15 kilo vermiştim isteyince olyor ama istikrarlı ve iradeli nasıl olunur yinede bir söylermisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…