canım tamamen irtibat kesme olayı yerine başka bi öneri varmı diye demiştim...Canim 2 hafta ustuste 500 g dan az veren 3. Hafta en az bir kilo veremezse tamamen irtibati kessin. Yani ucuncu hafta irtibat kesme falan olmasin o zaman.
Anladim canim yanlis anladim sanirim, e o zaman problem neyse en azindan konusulur cozulmeye calisilir, aslinda bu durumu yasadim ben burda once 300 g sonra 400 g verdim 3. Hafta ise vermeyi birak 800 g aldim biliyosunuz. Ben 7 den sonra yemiyorum hatta cogu zaman 6 dan sonra, ekmek sadece sabah kalhvaltilarinda yiyorum. Kacamak cok az ,spor yapmiyorum tabi ama yinede veremedim goruyorsunuz. Insulin direncim var benim ilacta kullanamiyorum cocuk emziriyorum. Arastirdim cok araogun yapmamam gerekiyomus. Yani veremeyenin bir problemlemi vardir ya saglikla ilgili yada motivasyonla o zaman gecerli sebebini soyler yardimci olmaya calisiriz, bilmiyorum mislisse aklima gelmedi benim biseycanım tamamen irtibat kesme olayı yerine başka bi öneri varmı diye demiştim...
işte bu gibi durumu olanlar var o yüzden gruptan ayrılma olmasın değilmi? demek sende de var insülin direnci allh yardımcın olsun ...bu yüzden gruptan ayrılma olmasın değilmi?Anladim canim yanlis anladim sanirim, e o zaman problem neyse en azindan konusulur cozulmeye calisilir, aslinda bu durumu yasadim ben burda once 300 g sonra 400 g verdim 3. Hafta ise vermeyi birak 800 g aldim biliyosunuz. Ben 7 den sonra yemiyorum hatta cogu zaman 6 dan sonra, ekmek sadece sabah kalhvaltilarinda yiyorum. Kacamak cok az ,spor yapmiyorum tabi ama yinede veremedim goruyorsunuz. Insulin direncim var benim ilacta kullanamiyorum cocuk emziriyorum. Arastirdim cok araogun yapmamam gerekiyomus. Yani veremeyenin bir problemlemi vardir ya saglikla ilgili yada motivasyonla o zaman gecerli sebebini soyler yardimci olmaya calisiriz, bilmiyorum mislisse aklima gelmedi benim bisey
Insulin direncin kac çıktı canim bende olcturdum de bende çıkmadıAnladim canim yanlis anladim sanirim, e o zaman problem neyse en azindan konusulur cozulmeye calisilir, aslinda bu durumu yasadim ben burda once 300 g sonra 400 g verdim 3. Hafta ise vermeyi birak 800 g aldim biliyosunuz. Ben 7 den sonra yemiyorum hatta cogu zaman 6 dan sonra, ekmek sadece sabah kalhvaltilarinda yiyorum. Kacamak cok az ,spor yapmiyorum tabi ama yinede veremedim goruyorsunuz. Insulin direncim var benim ilacta kullanamiyorum cocuk emziriyorum. Arastirdim cok araogun yapmamam gerekiyomus. Yani veremeyenin bir problemlemi vardir ya saglikla ilgili yada motivasyonla o zaman gecerli sebebini soyler yardimci olmaya calisiriz, bilmiyorum mislisse aklima gelmedi benim bisey
Evet ayrilmasin bencede dogru soyluyosun birbirimizi motive edip yardimci olmak icin buradayiz. Senin once 500 g sonra 1kg sınırın guzel artik 3. Haftada veremezsek o zaman konusuruz o kisiyle problemini cozmeye calisiriz eger baska oneri yoksaişte bu gibi durumu olanlar var o yüzden gruptan ayrılma olmasın değilmi? demek sende de var insülin direnci allh yardımcın olsun ...bu yüzden gruptan ayrılma olmasın değilmi?
Dün kalabalik ve cok sayida kucuk cocuklu bir misafirin ardindan evin durumunu tahmin edebilirsiniz bugun hep evle ugrastimkızlar nasılsınız napıyosunuz??
Canim 4 sene onceydi yaptirdim tahlillerimi kac ciktigini bilmiuorum ama o zaman endokrinoloji uzmani insulin direnci var sende demistiInsulin direncin kac çıktı canim bende olcturdum de bende çıkmadı
Ayy dusunmek istemiyorum halini allah kolaylik versinDün kalabalik ve cok sayida kucuk cocuklu bir misafirin ardindan evin durumunu tahmin edebilirsiniz bugun hep evle ugrastim
Çok şükür hallettimAyy dusunmek istemiyorum halini allah kolaylik versin
kolay gelsin o zamn...Dün kalabalik ve cok sayida kucuk cocuklu bir misafirin ardindan evin durumunu tahmin edebilirsiniz bugun hep evle ugrastim
Ayy sorma canım iftarı yaptım bayağı yapmışım . Kızım uyudu bu gece Sabahlarız uykusunu alır büyük ihtimalle gece bişeyler yemezsem sorun yok.kızlar nasılsınız napıyosunuz??
Canım dr görün bi bana ilaç verdiler ama yarın içmeyeceğim çarpıntı yapıyor. Şu kiloları nasıl bir kafayla aldık bilmiyorum. Bırakırsan tamamen alırsın en azından şimdi vermesen bile bişey almaktan daha iyi. Kilo aldığım zamanlar hiç tartıya çıkmazdım . Şimdi bi hedefimiz var en azından almaktansa yerinde saymak bile iyidir derim menAnladim canim yanlis anladim sanirim, e o zaman problem neyse en azindan konusulur cozulmeye calisilir, aslinda bu durumu yasadim ben burda once 300 g sonra 400 g verdim 3. Hafta ise vermeyi birak 800 g aldim biliyosunuz. Ben 7 den sonra yemiyorum hatta cogu zaman 6 dan sonra, ekmek sadece sabah kalhvaltilarinda yiyorum. Kacamak cok az ,spor yapmiyorum tabi ama yinede veremedim goruyorsunuz. Insulin direncim var benim ilacta kullanamiyorum cocuk emziriyorum. Arastirdim cok araogun yapmamam gerekiyomus. Yani veremeyenin bir problemlemi vardir ya saglikla ilgili yada motivasyonla o zaman gecerli sebebini soyler yardimci olmaya calisiriz, bilmiyorum mislisse aklima gelmedi benim bisey
Canim aynen hic birakmaya niyetim yok. Bi ilac var klasik bisey bunda kullanilan onu kullanirsam cok rahat ederim ama iste kullanamiyorum yada kendimi acliga zorlucam yani mumkun oldugu kadar sekerden hamurdan uzak durup ögün aralarini acicam. Biraz zor olcak ama olsun. Simdiki aklim olsaydi hic yermiydim.Canım dr görün bi bana ilaç verdiler ama yarın içmeyeceğim çarpıntı yapıyor. Şu kiloları nasıl bir kafayla aldık bilmiyorum. Bırakırsan tamamen alırsın en azından şimdi vermesen bile bişey almaktan daha iyi. Kilo aldığım zamanlar hiç tartıya çıkmazdım . Şimdi bi hedefimiz var en azından almaktansa yerinde saymak bile iyidir derim men
Canim gülicikkmi yapmisti onu yanlismi hatirladimAyy sorma canım iftarı yaptım bayağı yapmışım . Kızım uyudu bu gece Sabahlarız uykusunu alır büyük ihtimalle gece bişeyler yemezsem sorun yok.
Sıvı diyeti diye bi diyet var kızlar pazartesi günü bunu deneyelim mi en azından bir hafta ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?