Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yani hem çok zor hem de çok kolay bu soru. Insanlar eski gulizara ne oldu diye sormaya başlayınca, on mağazanın sekizinde istediğin kıyafeti bulamayınca, sonra orta yaşlıların giydiği o köyü renkli bol kıyafetleri giymek zorunda kalınca, üniversiteden liseden arkadaslara denk gelince selam vermeye bile utanir hâle gelince öyle öyle insan bir yerde yeter diyor. Zaten dişini iki ay sıktı mi insan sonuçları görünce bu sefer daha çok hirslaniyor. Öncesi sonrası fotoları gördün. Onlara bakıyorum hergün. Kendi kendimle gurur duyuyorum. Bel bacak ağrıları hantallik gitti. Hayat daha kolay geliyor

o zaman ister istemez insanda azim hırs irade istikrar birbiri ardına geliyor diyosun...ben de lisedeyken öyleydim birine hırsalndım cam siliyodum bizm camda da demir parmaklık vardı komşum o cama nasıl sığıyorsun sen diyince çünkü çok kilolu değildim ben,,ve biliyorsunuz o zamn böyle net falan da yoktu birgün başladım senn dediğn gibi kendi kendime başladm herşeyi kesrim ip atladım ve kilo verdiğimi görünce dahada hırslandım böylece 15 kilo gitmişti...bayağı muhafaza ettim çalıştım 10 kilo evlendim 10 kilo çocuk doğunca 10 kilo alınca ha bugün ha yarın veririm derken katlandı hamilelikten önce verseydim o 20 kiloyu belki bu kadar zor olmıycaktı hiçbirşey... ki ben o kiloyu verince benm için hayattaki en kolay şey kilo vermek olmuştu kendime özgüven gelmişti çünkü ...inşallah şimdi de öyle başarılı olabilirim....

tubi_klc canım fat secret diye bir uygulama var google play de. Günlük yediklerinizi giriyorsunuz falan. Kalori olcuyor. Günlük tutmak zorunda değilim artık.
Bir de evet kontorden gidecek.

hadi ya neden çarpıntı yaptı acaba bi dra sor tatlım...kaçamaksız bi hafta diyosun maşallah ...bir de oruç tutuyodun sanırım bakalım sonuç nasıl olacak?

tubi_klc canım fat secret diye bir uygulama var google play de. Günlük yediklerinizi giriyorsunuz falan. Kalori olcuyor. Günlük tutmak zorunda değilim artık.
Bir de evet kontorden gidecek.
allahım teknoloji insanı nasıl sürüklüyor peşinde benim telde google play bile yok sizin söylediklerinizin hiçbirini yükleyemiyorum ben doğal olarak,, ki o adım sayar nasıl ölçüyor telefondan ya ben herzaman taşıyamaıyorum mesela?

Al benden de o kadar. 62 kg tanıştım eşimle. 75 kilo evlendim. Gezdik tozduk yedik içtik deli gibi. 80 kg oldum. Diyete başladım. Hamile olduğumu öğrendim. 62 kilo hamile kalsaydim şimdi boyle olmazdim.

Al benden de o kadar. 62 kg tanıştım eşimle. 75 kilo evlendim. Gezdik tozduk yedik içtik deli gibi. 80 kg oldum. Diyete başladım. Hamile olduğumu öğrendim. 62 kilo hamile kalsaydim şimdi boyle olmazdim.

Ayy Kıyamam yaa. Telefona yükleniyor. Oyun gibi. Basiyorsun açılıyor antrenmanı başlat diyorsun koy cebine yürü. Durdugun zaman beklemeye alabiliyorsun. Dört dörtlük değil ama en iyisi adimsayar uygulamalarının içinde. Akıllı telefonlar faydalanmayi bildin mi elin ayağın gibi oluyor.

Ben en iyisi ASM nin verdigi adimsayari takayim telefonlar masallah ne cebe sigiuor ne baska yere

Ben en iyisi ASM nin verdigi adimsayari takayim telefonlar masallah ne cebe sigiuor ne baska yere
Bende bunu dicektim
Telefon olmak zorunda değil bir ara dagitiyorlardi. Sağlık bakanlık her gün 10 bin adım kampanyası başlamıştı. Adimsayar dağıttılar. Hala var mı bilmiyorum. Ama 5-10 liraya bile bulunuyor.

ebnim telefon busayfayı açarken şifre istiyor ya bilgilerimi girerken kapanıyor her seferinde ama benimki akıllı değil bildiğin geri zekalı yani... 5 sene oldu ...teknoloji işte peşinden sürüklüyor adamı ..

sen de mi 80 kiloyla hamile kaldın? aynı ben yani:) 12 kilo aldım hamileliğimde ...sana da nişanlılık yaramış kimi nişanlıyken kilo vermek ister benim gibi sen de kilo almışsın:) neyse olan olmuş gel görki ben emzirirken bile veremedim kiloyu işte...hata bende ama çok kişi uyardı beni bu kiloyla hamile kalma diye ... ben 50-60 kilolardaydım 60 kiloyken bile spora gidiyordum yediklerime dikkat ediyordum nasıl aldım bu kadar kiloyu ben anlamadım ...

kızlar behbay msj attımı göreniniz var mı o da devam etmicek bizimle herhalde ... çok hızlı başlamıştı ama ya ters giden bi durumlar var yada bizimle devam etmicek bu haftada bildirim yapmazsa o zamn gruptan silmek durumunda kalacağım bilginiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…