ALLAH kabul etsin canim ya bide ben öyle sıkı ve kasan şeyler yapamam ne biliyim devAmını getiremiyorum benim diyetim gayet iyi gidiyor kendime sahip oluyorum cok şükür yani eskiye nazaran diyim en azından ekmegi cok azalttim sıvıyı fazlalastirdimAyy sorma canım iftarı yaptım bayağı yapmışım . Kızım uyudu bu gece Sabahlarız uykusunu alır büyük ihtimalle gece bişeyler yemezsem sorun yok.
Sıvı diyeti diye bi diyet var kızlar pazartesi günü bunu deneyelim mi en azından bir hafta ne dersiniz
Bende ekmeği bıraktım ama epeydir yemiyorum bide şekerli şeyleri bıraksam Allahın izniyleALLAH kabul etsin canim ya bide ben öyle sıkı ve kasan şeyler yapamam ne biliyim devAmını getiremiyorum benim diyetim gayet iyi gidiyor kendime sahip oluyorum cok şükür yani eskiye nazaran diyim en azından ekmegi cok azalttim sıvıyı fazlalastirdim
Yanlış hatirlamiyorsam sen de emziren annelerimizdensinBend
Bende ekmeği bıraktım ama epeydir yemiyorum bide şekerli şeyleri bıraksam Allahın izniyle
Yaa nasıl oldu bilmiyorum anlamıyorum ama bende ki o tatlı krizleri gitti denk gelirse ne tür olursa olsun mutlaka yiyorum ama çok az asla yemiycem diye kendimi sartlamadigm icinmi aşırı istek duymuyorum anlayamadim yada zayiflamak konusunda ki kararliligimi vucuduma ve hormonlarima kabul ettirmeye başladım sanırım :) :)Bend
Bende ekmeği bıraktım ama epeydir yemiyorum bide şekerli şeyleri bıraksam Allahın izniyle
Evet canım ama sutum öyle olmuyor artık günde bir kere gece emziriyorum oğlumda emzirme döneminde 15 kilo aldım bunda aynı hatayı yapmak istemiyorum zaten bir hafta sonra işe başlamam gerek farklı dönmek istiyorum. Kıyafet sıkıntısı çekmek zor oluyo. Şişmanlar için bişey yok olanlarda çok kötü ve pahalıYanlış hatirlamiyorsam sen de emziren annelerimizdensin
İşte ne güzel kafada bitirmişsin. Bende bitirmiştim ama tekrar geldi tamamen bitirmemişim canım. Zayıflamak sadece kafada bitirmekle ilgili orda bitirince otomatik yemiyorsun aklına bile gelmiyor pazara az kaldı inşallah hepimiz veririz biran önceYaa nasıl oldu bilmiyorum anlamıyorum ama bende ki o tatlı krizleri gitti denk gelirse ne tür olursa olsun mutlaka yiyorum ama çok az asla yemiycem diye kendimi sartlamadigm icinmi aşırı istek duymuyorum anlayamadim yada zayiflamak konusunda ki kararliligimi vucuduma ve hormonlarima kabul ettirmeye başladım sanırım :) :)
Valla ben geçen hafta 1.700 gibi bi kilo verdim ama cumartesi günü pazar sabahina kadar hic wcden çıkmadım birazda onun etkisi olduğunu düşünüyorum eger bu hafta artı olmadan yine 87.1 de kalmissam havalara ucacam:)İşte ne güzel kafada bitirmişsin. Bende bitirmiştim ama tekrar geldi tamamen bitirmemişim canım. Zayıflamak sadece kafada bitirmekle ilgili orda bitirince otomatik yemiyorsun aklına bile gelmiyor pazara az kaldı inşallah hepimiz veririz biran önce
ne iş yapıyorsunEvet canım ama sutum öyle olmuyor artık günde bir kere gece emziriyorum oğlumda emzirme döneminde 15 kilo aldım bunda aynı hatayı yapmak istemiyorum zaten bir hafta sonra işe başlamam gerek farklı dönmek istiyorum. Kıyafet sıkıntısı çekmek zor oluyo. Şişmanlar için bişey yok olanlarda çok kötü ve pahalı
Bitmesede farkında olup kendini frenlemekde onemli en önemlisi kendimizi birakmayalimİşte ne güzel kafada bitirmişsin. Bende bitirmiştim ama tekrar geldi tamamen bitirmemişim canım. Zayıflamak sadece kafada bitirmekle ilgili orda bitirince otomatik yemiyorsun aklına bile gelmiyor pazara az kaldı inşallah hepimiz veririz biran önce
Memurum canımIs
ne iş yapıyorsun
Verirsin sıkıntı yapma insan düşündükçe veremiyor strese girmemeye çalış canımValla ben geçen hafta 1.700 gibi bi kilo verdim ama cumartesi günü pazar sabahina kadar hic wcden çıkmadım birazda onun etkisi olduğunu düşünüyorum eger bu hafta artı olmadan yine 87.1 de kalmissam havalara ucacam:)
Evet keşke beş kilo fazla aldığımızda hemen vermeye çalışsaydık 25 kiloyu vermek zor oluyor tabiki ama bir kurtulayım hiç bi daha almayacağım baştan sıkı tutacağım inşallahBitmesede farkında olup kendini frenlemekde onemli en önemlisi kendimizi birakmayalim
Evet ama pazar gününü düşününce de stres yapmadan duramiyorum ya artı görürsem diyeMemuru
Memurum canım
Verirsin sıkıntı yapma insan düşündükçe veremiyor strese girmemeye çalış canım
Ahh ah iste mesela ben kilo aldigimin farkindaysam hic tartiya cikmam tam bi delilik degil miEvet keşke beş kilo fazla aldığımızda hemen vermeye çalışsaydık 25 kiloyu vermek zor oluyor tabiki ama bir kurtulayım hiç bi daha almayacağım baştan sıkı tutacağım inşallah
Yemeden artı görüyorsan sorun yok vücut su toplamıştır ama yeyipte gorursen kötü şimdi biraz fazla yesek vücut alışkın olmadığı için depo yapacak. Senin kilondayken acaba yedili rakamları görür müyüm diyordum şimdi 70 olurmuyum diyorum olacağız bişekilde er yada geç gönül çabucak olmasından yanaEvet ama pazar gününü düşününce de stres yapmadan duramiyorum ya artı görürsem diye
Bende öyleyim valla şimdi diyetteyim ya tartıyla yatacağım desem yeridirAhh ah iste mesela ben kilo aldigimin farkindaysam hic tartiya cikmam tam bi delilik degil mi
Bende öyleyim valla şimdi diyetteyim ya tartıyla yatacağım desem yeridir
Yemeden artı görüyorsan sorun yok vücut su toplamıştır ama yeyipte gorursen kötü şimdi biraz fazla yesek vücut alışkın olmadığı için depo yapacak. Senin kilondayken acaba yedili rakamları görür müyüm diyordum şimdi 70 olurmuyum diyorum olacağız bişekilde er yada geç gönül çabucak olmasından yana
Valla bazen öyle bi an geliyor ki cok yiyup yemedigimden bile emin olamıyorum garip demi:) ama.ben şunu öğrendim haftada bir kere tartilmak en guzeli hafta içi cok yaniltiyor insaniYemeden artı görüyorsan sorun yok vücut su toplamıştır ama yeyipte gorursen kötü şimdi biraz fazla yesek vücut alışkın olmadığı için depo yapacak. Senin kilondayken acaba yedili rakamları görür müyüm diyordum şimdi 70 olurmuyum diyorum olacağız bişekilde er yada geç gönül çabucak olmasından yana
:) sık tartilmaBende öyleyim valla şimdi diyetteyim ya tartıyla yatacağım desem yeridir
Evet canım izmirlerdeyim. Abimlerdeyim birkaç güne ablama geccemGulicik özlem mi gideriyorsun sen bakayım
Ohhh ne güzel tadını çıkar sonuna kadar canımEvet canım izmirlerdeyim. Abimlerdeyim birkaç güne ablama geccem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?