Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlar bence bu diyet isini biz zamanla iyice oturtacaz bu sabah kahvaltiui biraz iyi yaptım ve şimdi bunu nasil telafi ederim diye düşünüyorum şimdi koca bi bardak yesil cay icicem hazmetsin diye bide bebegimi uyutunca çıkıp bir saat yürüyüş yapacam ve bugun bütün gün başka hiicc kaçamak yok kendime ve size söz veriyorum:)

canım sabah kahvaltiya iki yumurta bir avuç ceviz ve bir bardak süt ekleyebildin mi günün geri kalanindan korkma. Kuru bakliyat da mühim. Ama çok büyük bir hazırlık istemiyor. En az zahmetle pişen yemekler benim yediklerim evde. Karatay hoca ne kadar az işlemden geçer sofraya gelirse o kadar iyi diyor. Mesela Et fırına atıyorsun ya da hasliyorsun. Ama esime haslayinca kavurmak kizartmak istiyor. Az çıtır olsun diye. Mesele mutfağa kendi yiyebilecegin şeyleri ağırlıklı koymak . Mesela bak ben et dedim. O et haslaninca bir parça alıyorum gerisini eşimin yediği gibi hasliyorum. Balık tavuksa kendiminki direkt fırına gidiyor. Anne kendine ne alışkanlık Ederse çocuk onu yer. Oğlum kendim için pisirdigimi yiyor. Aynı şekilde en hassas yaşları olduğu için sağlıklı olan herseyden ozenerek yapıyorum ona. Ee zaten sağlıklı o zaman ben de yiyim diyorum. Aynı menüyü paylaşıyoruz. Esime bir iki tabak ayrı piser aynı şey pişer ama Benimki daha önce bir kademe erken pişer. Dene canım. Hem aktif olmak çok önemli diyette. Oturunca Daha fazla yemek istiyor insan.

aynen canim yaaa basim o kadar agriyo ki kac gundur cocuklarimla ilgilenemiyorum bile

cok sagol canm yaa
Çok geçmiş olsun canim

3nity bir de Karatay diyeti kitabı al oku mutlaka. Çok daha fazla kavrayabiliyor insan. Aslında o kadar da uygulaması zor bir diyet olmadığını anlıyorsun okuyunca.

Arkadaşlar nasılsınz esmer arkadaşmz rahatsz sanırım son sayfayı okuyabildm geçmiş olsun ben sözümü tutamadım burası kalabalk akrabalar falan her gün çwşit çeşit börek tatlılar bide regl oldm tam oldu biraz şiştim gibi geliyor inşallh verfiğimi almamışımdır ancak pazartesi sabah atabilirm foto yarın gece eve varmş olurum hepinizi çook özledimm

Arkadaslar resmen kendim ettim buldum. Canımın ne zamandır çektiği bir şey vardı, dedim en azından gündüz saati yiyeyim aksama dengelemeye çalışırım. Ama midem küçülmeye başlamis galiba, yarısını yedim döndüm ama gözüm doymadi, hepsini yiyince de şimdi midem bulanıyor. Boşu boşuna hem midemi genişlettim, hem sağlıksız beslendim, hemde emeklerim boşa gitti. Mutsuzum şu an ya

evet doğru tahmin tartılmıyodum korktuğumdan,, şimdi daha iyi mi oldu hayır?

kesinlikle katılıyorum bugün biraz daha iradeli hissediyorum kendimi...

evet iş evde özellikle kadında biitiyor kadın mutfakta olduğu için değil mi ama önemi olan beylerimizin de ayak uydurması...

canım o esmer bu esmer değil :)... inşallah fazla almamışsındır... tamm bende pztesi yapıyorum zaten tabloyu erken at ama resmi..

devamını getirme sakın bişey olmaz ondan moralini bozma tamam mı? aynen devam et..

1kçg
kesinlikle katılıyorum bugün biraz daha iradeli hissediyorum kendimi...
benim regl dönemi yaklaştığı için sanırım bugun belli araliklarla tatli krizlerine girdim ama kizlar bisey diyimmi evde zararli kilo yapıcı yagli ve sekerli seyleein bulunmamasi o kadar bir arti avantaj sagliyor ki ben bu siralar ona dikkat ediyorum marketten kuru pastaymis kurabiyeymis gofret çikolata türü şeyleri almıyorum alsam da cok cok az yani minik minik seylerden aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…