Çok geçmiş olsun, ilacın vücuttan atılması 8-12 saat kadar sürüyor, umarım mümkün olduğunca çabuk biter ve bebeğiniz en az şekilde etkilenir.evet anestezi uygulaniyor ve mecburi malesef
insallah bende biran once kurtulmak istiyorumÇok geçmiş olsun, ilacın vücuttan atılması 8-12 saat kadar sürüyor, umarım mümkün olduğunca çabuk biter ve bebeğiniz en az şekilde etkilenir.
Cok gecmis olsun bebek olunca hersey iki kat daha zorcok tesekkurler kizlar dislerimi yaotiriyorum 3 gundur bisey yiyemiyorum hep acim sadece sutum azalmasin biseyler yiyip bol su iciyorum o kadar
geçmiş olsun canım dis cok zor yaa Allah yardımcın olsuncok tesekkurler kizlar dislerimi yaotiriyorum 3 gundur bisey yiyemiyorum hep acim sadece sutum azalmasin biseyler yiyip bol su iciyorum o kadar
aynen canim yaaa basim o kadar agriyo ki kac gundur cocuklarimla ilgilenemiyorum bileCok gecmis olsun bebek olunca hersey iki kat daha zor
cok sagol canm yaaKızlar
geçmiş olsun canım dis cok zor yaa Allah yardımcın olsun
canım sabah kahvaltiya iki yumurta bir avuç ceviz ve bir bardak süt ekleyebildin mi günün geri kalanindan korkma. Kuru bakliyat da mühim. Ama çok büyük bir hazırlık istemiyor. En az zahmetle pişen yemekler benim yediklerim evde. Karatay hoca ne kadar az işlemden geçer sofraya gelirse o kadar iyi diyor. Mesela Et fırına atıyorsun ya da hasliyorsun. Ama esime haslayinca kavurmak kizartmak istiyor. Az çıtır olsun diye. Mesele mutfağa kendi yiyebilecegin şeyleri ağırlıklı koymak . Mesela bak ben et dedim. O et haslaninca bir parça alıyorum gerisini eşimin yediği gibi hasliyorum. Balık tavuksa kendiminki direkt fırına gidiyor. Anne kendine ne alışkanlık Ederse çocuk onu yer. Oğlum kendim için pisirdigimi yiyor. Aynı şekilde en hassas yaşları olduğu için sağlıklı olan herseyden ozenerek yapıyorum ona. Ee zaten sağlıklı o zaman ben de yiyim diyorum. Aynı menüyü paylaşıyoruz. Esime bir iki tabak ayrı piser aynı şey pişer ama Benimki daha önce bir kademe erken pişer. Dene canım. Hem aktif olmak çok önemli diyette. Oturunca Daha fazla yemek istiyor insan.Arkadaslar bu siralar yağ yakimiyla ilgili bir şeyler okuyorum. Kafada oturan bazı şeyler oldu, tamamlayıp sizinle de paylaşacağım.
Sadece başlangıç olarak, protein ağırlıklı beslenmek+ bol su tüketmek, ve zeytinyağı-tereyağı ndan vazgecmemek vücudun duzenini bozmadan kilo vermeyi sağlayabilir gibi. Aslında Karatay mantıklı şu çerçevede. Ama bende ona useniyorum işteher öğün hazırlık gerekiyor resmen
Çok geçmiş olsun canimaynen canim yaaa basim o kadar agriyo ki kac gundur cocuklarimla ilgilenemiyorum bile
cok sagol canm yaa
canım sabah kahvaltiya iki yumurta bir avuç ceviz ve bir bardak süt ekleyebildin mi günün geri kalanindan korkma. Kuru bakliyat da mühim. Ama çok büyük bir hazırlık istemiyor. En az zahmetle pişen yemekler benim yediklerim evde. Karatay hoca ne kadar az işlemden geçer sofraya gelirse o kadar iyi diyor. Mesela Et fırına atıyorsun ya da hasliyorsun. Ama esime haslayinca kavurmak kizartmak istiyor. Az çıtır olsun diye. Mesele mutfağa kendi yiyebilecegin şeyleri ağırlıklı koymak . Mesela bak ben et dedim. O et haslaninca bir parça alıyorum gerisini eşimin yediği gibi hasliyorum. Balık tavuksa kendiminki direkt fırına gidiyor. Anne kendine ne alışkanlık Ederse çocuk onu yer. Oğlum kendim için pisirdigimi yiyor. Aynı şekilde en hassas yaşları olduğu için sağlıklı olan herseyden ozenerek yapıyorum ona. Ee zaten sağlıklı o zaman ben de yiyim diyorum. Aynı menüyü paylaşıyoruz. Esime bir iki tabak ayrı piser aynı şey pişer ama Benimki daha önce bir kademe erken pişer. Dene canım. Hem aktif olmak çok önemli diyette. Oturunca Daha fazla yemek istiyor insan.
Canim sen guzel oturtmussun masallah bendede var kitap, 1 senedir okuyamadim.
evet doğru tahmin tartılmıyodum korktuğumdan,, şimdi daha iyi mi oldu hayır?Kesin o zamanlar tartılmıyordursun tatlım insan almaya başlayınca hiç tartıya çıkmıyor o yüzden aldık zaten bende oğluma 80 kiloda hamile kaldım 85 doğum yaptım eve geldiğimde 80 kiloydum 5 ay sonra 95 ile işe başladım. Sut olsun diye önüme gelen gelmeyen ne varsa yedim. Kızımda 87 kilo ile hamile kaldım kut bir kilo verdim 86 oldum 90 kilo ile doğuma gittim. 87 ile döndüm bunda dikkat ettim hemen vermek için . Yani tartıya çıkınca veriyorsun aldığını görüp ama diğer turlu yedikçe yiyon zaten yemek yemek kadar güzel bişey yok
çok geçmiş olsun canım daha iyisindir umarım...cok tesekkurler kizlar dislerimi yaotiriyorum 3 gundur bisey yiyemiyorum hep acim sadece sutum azalmasin biseyler yiyip bol su iciyorum o kadar
kesinlikle katılıyorum bugün biraz daha iradeli hissediyorum kendimi...Kizlar bence bu diyet isini biz zamanla iyice oturtacaz bu sabah kahvaltiui biraz iyi yaptım ve şimdi bunu nasil telafi ederim diye düşünüyorum şimdi koca bi bardak yesil cay icicem hazmetsin diye bide bebegimi uyutunca çıkıp bir saat yürüyüş yapacam ve bugun bütün gün başka hiicc kaçamak yok kendime ve size söz veriyorum:)
evet iş evde özellikle kadında biitiyor kadın mutfakta olduğu için değil mi ama önemi olan beylerimizin de ayak uydurması...canım sabah kahvaltiya iki yumurta bir avuç ceviz ve bir bardak süt ekleyebildin mi günün geri kalanindan korkma. Kuru bakliyat da mühim. Ama çok büyük bir hazırlık istemiyor. En az zahmetle pişen yemekler benim yediklerim evde. Karatay hoca ne kadar az işlemden geçer sofraya gelirse o kadar iyi diyor. Mesela Et fırına atıyorsun ya da hasliyorsun. Ama esime haslayinca kavurmak kizartmak istiyor. Az çıtır olsun diye. Mesele mutfağa kendi yiyebilecegin şeyleri ağırlıklı koymak . Mesela bak ben et dedim. O et haslaninca bir parça alıyorum gerisini eşimin yediği gibi hasliyorum. Balık tavuksa kendiminki direkt fırına gidiyor. Anne kendine ne alışkanlık Ederse çocuk onu yer. Oğlum kendim için pisirdigimi yiyor. Aynı şekilde en hassas yaşları olduğu için sağlıklı olan herseyden ozenerek yapıyorum ona. Ee zaten sağlıklı o zaman ben de yiyim diyorum. Aynı menüyü paylaşıyoruz. Esime bir iki tabak ayrı piser aynı şey pişer ama Benimki daha önce bir kademe erken pişer. Dene canım. Hem aktif olmak çok önemli diyette. Oturunca Daha fazla yemek istiyor insan.
Çok geçmiş olsun canim
canım o esmer bu esmer değil :)... inşallah fazla almamışsındır... tamm bende pztesi yapıyorum zaten tabloyu erken at ama resmi..Arkadaşlar nasılsınz esmer arkadaşmz rahatsz sanırım son sayfayı okuyabildm geçmiş olsun ben sözümü tutamadım burası kalabalk akrabalar falan her gün çwşit çeşit börek tatlılar bide regl oldm tam oldubiraz şiştim gibi geliyor inşallh verfiğimi almamışımdır ancak pazartesi sabah atabilirm foto yarın gece eve varmş olurum hepinizi çook özledimm
devamını getirme sakın bişey olmaz ondan moralini bozma tamam mı? aynen devam et..Arkadaslar resmen kendim ettim buldum. Canımın ne zamandır çektiği bir şey vardı, dedim en azından gündüz saati yiyeyim aksama dengelemeye çalışırım. Ama midem küçülmeye başlamis galiba, yarısını yedim döndüm ama gözüm doymadi, hepsini yiyince de şimdi midem bulanıyor. Boşu boşuna hem midemi genişlettim, hem sağlıksız beslendim, hemde emeklerim boşa gitti. Mutsuzum şu an ya
Okucam cnm hatta bugun basliyorum insallah@figeneda bence oku canım. Inanilmaz moda sokuyor
benim regl dönemi yaklaştığı için sanırım bugun belli araliklarla tatli krizlerine girdim ama kizlar bisey diyimmi evde zararli kilo yapıcı yagli ve sekerli seyleein bulunmamasi o kadar bir arti avantaj sagliyor ki ben bu siralar ona dikkat ediyorum marketten kuru pastaymis kurabiyeymis gofret çikolata türü şeyleri almıyorum alsam da cok cok az yani minik minik seylerden aliyorumkesinlikle katılıyorum bugün biraz daha iradeli hissediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?