Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

akşam yemekten sonra bişey yemeyince gerek psikolojik gerek hafiflik bakımından iyi hissediyorum kendimi ve sabah daha hafif daha zinde hissediyorum kendimi...ve yemeyince hiç yiyesim gelmiyor ama yedikçe yiyesim geliyor...

ipek zeynepcim aşağıdaki linkte okudum tiroitle ilgili saraçoğlunun bi kürü var araştır eğer senin için uygunsa dr.a da danışarak bi dene .Ama uygulayı uygulayamaycağını bi araştır gerekirse dra sor çünkü her kür herkese uygulanmayabilir...tamm mı canım ben sadece o ilaç çarpıntı yapıyor diye paylaşmak istedim..2.linktede uygulayanlar yorum yazmış

1)
http://kadingunlugu.net/bitkisel-tedavi/ibrahim-saracoglu-tiroid-tedavisi-icin-dereotu-kuru.html

2)

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-586077.html

Arkadaslar bu siralar yağ yakimiyla ilgili bir şeyler okuyorum. Kafada oturan bazı şeyler oldu, tamamlayıp sizinle de paylaşacağım.
Sadece başlangıç olarak, protein ağırlıklı beslenmek+ bol su tüketmek, ve zeytinyağı-tereyağı ndan vazgecmemek vücudun duzenini bozmadan kilo vermeyi sağlayabilir gibi. Aslında Karatay mantıklı şu çerçevede. Ama bende ona useniyorum işte her öğün hazırlık gerekiyor resmen

Ben en iyisi ASM nin verdigi adimsayari takayim telefonlar masallah ne cebe sigiuor ne baska yere

Bu f
Bu foto gercekmi sizce kizlar

Şartelleri yaktik demek ki bir ara ama neden bilmem

Kesin o zamanlar tartılmıyordursun tatlım insan almaya başlayınca hiç tartıya çıkmıyor o yüzden aldık zaten bende oğluma 80 kiloda hamile kaldım 85 doğum yaptım eve geldiğimde 80 kiloydum 5 ay sonra 95 ile işe başladım. Sut olsun diye önüme gelen gelmeyen ne varsa yedim. Kızımda 87 kilo ile hamile kaldım kut bir kilo verdim 86 oldum 90 kilo ile doğuma gittim. 87 ile döndüm bunda dikkat ettim hemen vermek için . Yani tartıya çıkınca veriyorsun aldığını görüp ama diğer turlu yedikçe yiyon zaten yemek yemek kadar güzel bişey yok

cok tesekkurler kizlar dislerimi yaotiriyorum 3 gundur bisey yiyemiyorum hep acim sadece sutum azalmasin biseyler yiyip bol su iciyorum o kadar
Merakımı mazur görün, yaptirdiginiz işlemde anestezi kullanılıyor mu ve zorunlu bir işlem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…