6 da yatiyo canim,ama uyaniyo cok, emziriyorum yatiyo tabi 5 bucukta ayaktayizkaçta yatıyo senn bıcırık ...
1 kilo verdim canimtartıya 1 gün kaldı durumlar nasıl kızlar ?
maşallah diyelim...1 kilo verdim canim
akşam 6 da dimi maşallah benimki 10-11 de yatsa şükredicem...6 da yatiyo canim,ama uyaniyo cok, emziriyorum yatiyo tabi 5 bucukta ayaktayiz
Ben en iyisi ASM nin verdigi adimsayari takayim telefonlar masallah ne cebe sigiuor ne baska yereallahım teknoloji insanı nasıl sürüklüyor peşinde benim telde google play bile yok sizin söylediklerinizin hiçbirini yükleyemiyorum ben doğal olarak,, ki o adım sayar nasıl ölçüyor telefondan ya ben herzaman taşıyamaıyorum mesela?
Arkadaslar bu siralar yağ yakimiyla ilgili bir şeyler okuyorum. Kafada oturan bazı şeyler oldu, tamamlayıp sizinle de paylaşacağım.
Sadece başlangıç olarak, protein ağırlıklı beslenmek+ bol su tüketmek, ve zeytinyağı-tereyağı ndan vazgecmemek vücudun duzenini bozmadan kilo vermeyi sağlayabilir gibi. Aslında Karatay mantıklı şu çerçevede. Ama bende ona useniyorum işteher öğün hazırlık gerekiyor resmen
Bu foto gercekmi sizce kizlarArkadaslar bu siralar yağ yakimiyla ilgili bir şeyler okuyorum. Kafada oturan bazı şeyler oldu, tamamlayıp sizinle de paylaşacağım.
Sadece başlangıç olarak, protein ağırlıklı beslenmek+ bol su tüketmek, ve zeytinyağı-tereyağı ndan vazgecmemek vücudun duzenini bozmadan kilo vermeyi sağlayabilir gibi. Aslında Karatay mantıklı şu çerçevede. Ama bende ona useniyorum işteher öğün hazırlık gerekiyor resmen
Şartelleri yaktik demek ki bir ara ama neden bilmemsen de mi 80 kiloyla hamile kaldın? aynı ben yani:) 12 kilo aldım hamileliğimde ...sana da nişanlılık yaramış kimi nişanlıyken kilo vermek ister benim gibi sen de kilo almışsın:) neyse olan olmuş gel görki ben emzirirken bile veremedim kiloyu işte...hata bende ama çok kişi uyardı beni bu kiloyla hamile kalma diye ... ben 50-60 kilolardaydım 60 kiloyken bile spora gidiyordum yediklerime dikkat ediyordum nasıl aldım bu kadar kiloyu ben anlamadım ...
Kesin o zamanlar tartılmıyordursun tatlım insan almaya başlayınca hiç tartıya çıkmıyor o yüzden aldık zaten bende oğluma 80 kiloda hamile kaldım 85 doğum yaptım eve geldiğimde 80 kiloydum 5 ay sonra 95 ile işe başladım. Sut olsun diye önüme gelen gelmeyen ne varsa yedim. Kızımda 87 kilo ile hamile kaldım kut bir kilo verdim 86 oldum 90 kilo ile doğuma gittim. 87 ile döndüm bunda dikkat ettim hemen vermek için . Yani tartıya çıkınca veriyorsun aldığını görüp ama diğer turlu yedikçe yiyon zaten yemek yemek kadar güzel bişey yoksen de mi 80 kiloyla hamile kaldın? aynı ben yani:) 12 kilo aldım hamileliğimde ...sana da nişanlılık yaramış kimi nişanlıyken kilo vermek ister benim gibi sen de kilo almışsın:) neyse olan olmuş gel görki ben emzirirken bile veremedim kiloyu işte...hata bende ama çok kişi uyardı beni bu kiloyla hamile kalma diye ... ben 50-60 kilolardaydım 60 kiloyken bile spora gidiyordum yediklerime dikkat ediyordum nasıl aldım bu kadar kiloyu ben anlamadım ...
tubi_klc canım fat secret diye bir uygulama var google play de. Günlük yediklerinizi giriyorsunuz falan. Kalori olcuyor. Günlük tutmak zorunda değilim artık.
Bir de evet
İnşallah iyi olacak kaptancığım bilmiyorum neden çarpıntı yaptı dr beynimle ilgili bir sorun olduğunu söyledi tekrar kan verdim iki hafta sonra çıkacak. Ayın 15de işe başlayacağım en azından 75 ile dönsem işe iyi olacak gerçi böyle giderse yaza çok kilom kalmaz en azından balık etli olurum zaten çok zayıflarda çok güzel olmuyor 40 bedene razıyım artıkhadi ya neden çarpıntı yaptı acaba bi dra sor tatlım...kaçamaksız bi hafta diyosun maşallah ...bir de oruç tutuyodun sanırım bakalım sonuç nasıl olacak?
Ayy ne kadar erken kalkiyolar yaaGünaydin kizlar :)) benim cocuklar uyandi :))
Cok erken gercekten ne zaman uyucam soyle bilmiyorumAyy ne kadar erken kalkiyolar yaa
cok tesekkurler kizlar dislerimi yaotiriyorum 3 gundur bisey yiyemiyorum hep acim sadece sutum azalmasin biseyler yiyip bol su iciyorum o kadartabiki bi mahsuru yok bizde sana az da olsa tecrübelerimizi iletiriz ....
Merakımı mazur görün, yaptirdiginiz işlemde anestezi kullanılıyor mu ve zorunlu bir işlem mi?cok tesekkurler kizlar dislerimi yaotiriyorum 3 gundur bisey yiyemiyorum hep acim sadece sutum azalmasin biseyler yiyip bol su iciyorum o kadar
evet anestezi uygulaniyor ve mecburi malesefMerakımı mazur görün, yaptirdiginiz işlemde anestezi kullanılıyor mu ve zorunlu bir işlem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?