Canım vereceğiz inşallah ben hiç bu kadar uzun diyet yapmamıştım. Yaza en kötü ihtimalle balık etli oluruz ki kadın dediğin balık etli olur zaten. Sadece vermediğimiz zaman bile pes etmeyelim tek. Birbirimize destekle oda olacakBu kış bu diyet kararini aldığım ve sizinle tanıştığım için kendimi cok şanslı hissediyorum eger bu yola cikmasaydik kışıbu kilomun üstüne belki bi bes kilo daha koyarak gecirecektim 92.6 çıktığım gün yaşadığım sıkıntı ve stres bu yola çıkmama neden oldu ve nerdeyse 5 kilo gitti annem hep şey der kısin kilolari verince daha süper ama vermeyip ayni kiloda sabit kalmayi basarsan bile bahar gelince o kilolar tıkır tıkır gider der durun bakalim bizde öyle olacakmiyiz
Insallah inşallahCanım vereceğiz inşallah ben hiç bu kadar uzun diyet yapmamıştım. Yaza en kötü ihtimalle balık etli oluruz ki kadın dediğin balık etli olur zaten. Sadece vermediğimiz zaman bile pes etmeyelim tek. Birbirimize destekle oda olacak
Canım kızım erken uyanıyor birde misafir gelecek hazırlık yapmam lazım saat 9 kadar bile yatamıyorum oğlumda kızımda erken yatıp erken kalkıyor , gerçi iyi de oluyor gün iyi değerleniyor
Canım kızım erken uyanıyor birde misafir gelecek hazırlık yapmam lazım saat 9 kadar bile yatamıyorum oğlumda kızımda erken yatıp erken kalkıyor , gerçi iyi de oluyor gün iyi değerleniyor
daha sağlıklı canım. Hep öyle devam edinCanım kızım erken uyanıyor birde misafir gelecek hazırlık yapmam lazım saat 9 kadar bile yatamıyorum oğlumda kızımda erken yatıp erken kalkıyor , gerçi iyi de oluyor gün iyi değerleniyor
Gunaydin kizlar
benimki bugun 6 bucukta uyandi cok sukur.
1.100 kg verdim bende
ne güzel bak...dediğin belki dahada kilo alacaktık ve sonu yaza yine pişmanlık ...5 kilo vermek azmı? çok sevindim senin adına...istersek yapabiliriz buna gönülden inanalım yeterki ...Allahın izniyle..Bu kış bu diyet kararini aldığım ve sizinle tanıştığım için kendimi cok şanslı hissediyorum eger bu yola cikmasaydik kışıbu kilomun üstüne belki bi bes kilo daha koyarak gecirecektim 92.6 çıktığım gün yaşadığım sıkıntı ve stres bu yola çıkmama neden oldu ve nerdeyse 5 kilo gitti annem hep şey der kısin kilolari verince daha süper ama vermeyip ayni kiloda sabit kalmayi basarsan bile bahar gelince o kilolar tıkır tıkır gider der durun bakalim bizde öyle olacakmiyiz
süpersin süper.... maşallah suphanallah..Gunaydin kizlar
benimki bugun 6 bucukta uyandi cok sukur.
1.100 kg verdim bende
Benim 5 mart hedefimde 75ne güzel bak...dediğin belki dahada kilo alacaktık ve sonu yaza yine pişmanlık ...5 kilo vermek azmı? çok sevindim senin adına...istersek yapabiliriz buna gönülden inanalım yeterki ...Allahın izniyle..
sen de süpersin canım benim nazar değmesinEki Görüntüle 1766368 Bu abimlerdeki tartı. Evden cikmadan tartilip buraya gelince de tartildim aynı çıkmıştı. Bu hafta -1.3 kg gitmiş. Artık şu 7 lerden kurtulalim
Benim 5 mart hedefimde 75kizlar masallah hepinize 1 kilodan asagi veren yok simdilik masallah nazar degmesin...ipekcim sen de hic fena degilsin cunku pek umutlu degildin bak ne kadar guzel kilo vermissin ben senun durumunla ilgili 2 gun once bisey paylasmistim gormedin sanirim neyse bi ara bakarsin gecmis mesajlardan... kizlar buvun guvenim pek bi yerine geldi umarim daha iyi sonuclar goruruz 10 subat icin en azindan benim hedefim tutmayacak bu sonuctan sunu ogrendim hedef ne kadar ulasilabilir olursa ulasmak o kadar kolay oluyor hedef uzak olunca zaten yetismem imkansiz diyip saliveriyorum o yuzden hedefimi az tutup ondan fazla vermek daha mantikli 5 martta yani biay sonrasi icin hedefim 80 insallah ... inşallah herkes istedigi rakamlari en kısa zamanda gorur....
olacak olacak inşallah ....Benim 5 mart hedefimde 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?