Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Geçen hafta:65.9
Simdiki kilom: 65.3
Tartı resmim:

Maşallah herkese, hem erkencisiniz, hem 1 kilo üstü herkes. Ben bu hafta da gr larla vermişim. Haftaya hedef 1.5 kilo. Ben niyeyse yarım kilo yeter gibi bakıyorum ama kaplumbaga hızıyla veriyorum boylede :)

Canım kızım erken uyanıyor birde misafir gelecek hazırlık yapmam lazım saat 9 kadar bile yatamıyorum oğlumda kızımda erken yatıp erken kalkıyor , gerçi iyi de oluyor gün iyi değerleniyor
bende öyle olsam keşke haline şükret...

senin kilon az olabildiği için az veriyor olabilirsin .. bi düşünce sadece bence gr gr da olsa gidiyor kilo ona bak sen...

kizlar arti görerek tablonun rengini karistirmak istemezdim ama gecen hafta 2 kiloya yakin gitmisti demekko su kaybiymis bu hafta artı 1 olarak döndü ama ben kendimi kilo almis saymıyorum ciddi bi su kaybi yasadim gecen pazar

en iyi sen bilirsin kendini ne guzel kilo almadigindan bunun gecen haftaki saglik durumundan dolayi su kaybi oldugundan eminsin ... moralini bozma ki bu hafta eksi gorebilesin tamam mi ....

kizlar bir oneri !!!

bundan boyle kilo bildirimimizi tablo hazirlanincaya kadar daha iyi gormek icin

gecen haftaki kilom:
simdiki kilom:
tarti resmi :

olarak yazalim olur mu?kim ne kadar vermis daha iyi anlariz tabloyu gorene kadar sizi bilmiyorum ama ben pek anlayamiyorum

Canım evet görmedim eşimin tlf giriyorum dun geldi tlfum tekrar gitti başka yerini bozmuşlar bakayım bir ara bu hafta herkesin kilo vermesi çok güzel

Hay ağzına sağlık ben de bi birinci sayfaya bi tarti resmjne bide tekrar dönüp fotoyu kimin yolladigina bakıp anlamaya çalışıyordum cok güzel fikir:)

en iyi sen bilirsin kendini ne guzel kilo almadigindan bunun gecen haftaki saglik durumundan dolayi su kaybi oldugundan eminsin ... moralini bozma ki bu hafta eksi gorebilesin tamam mi ....
Evwt evet eminim çünkü bu hafta kendimi geçen haftadan daha zayif hissediyorum gobegim falan cekildi gibi geliyor sıkıntı yok önüme bakicam bana gerçek kilo kaybi gerekli zaten su gitmisti hemen yerine geri geldi bu hafta kesinlikle eksi görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…