bende öyle olsam keşke haline şükret...Canım kızım erken uyanıyor birde misafir gelecek hazırlık yapmam lazım saat 9 kadar bile yatamıyorum oğlumda kızımda erken yatıp erken kalkıyor , gerçi iyi de oluyor gün iyi değerleniyor
senin kilon az olabildiği için az veriyor olabilirsin .. bi düşünce sadece bence gr gr da olsa gidiyor kilo ona bak sen...Geçen hafta:65.9
Simdiki kilom: 65.3
Tartı resmim:
Eki Görüntüle 1766395
Maşallah herkese, hem erkencisiniz, hem 1 kilo üstü herkes. Ben bu hafta da gr larla vermişim. Haftaya hedef 1.5 kilo. Ben niyeyse yarım kilo yeter gibi bakıyorum ama kaplumbaga hızıyla veriyorum boylede :)
bide veremiyom diyo hıhGeçen haftaki kilon 78 -1.400 :76,600
süpersiniz süper pes etmek yok bu grup başardı diye açacağız başarı hikayelerimiz...5 Mart hedefim 60. Bu sefer affetmek yok!
senin kilon az olabildiği için az veriyor olabilirsin .. bi düşünce sadece bence gr gr da olsa gidiyor kilo ona bak sen...
senin kilon az olabildiği için az veriyor olabilirsin .. bi düşünce sadece bence gr gr da olsa gidiyor kilo ona bak sen...[/QUOTE
Evvet tatlim haklısın azdan az çoktan cok gider diye bi laf vardir:)
en iyi sen bilirsin kendini ne guzel kilo almadigindan bunun gecen haftaki saglik durumundan dolayi su kaybi oldugundan eminsin ... moralini bozma ki bu hafta eksi gorebilesin tamam mi ....Eki Görüntüle 1766404 kizlar arti görerek tablonun rengini karistirmak istemezdim ama gecen hafta 2 kiloya yakin gitmisti demekko su kaybiymis bu hafta artı 1 olarak döndü ama ben kendimi kilo almis saymıyorum ciddi bi su kaybi yasadim gecen pazar
yavs yavas o da olacak insallah yine de sonuc cok guzel daha ne istiyosun ?...Elimden geleni yaptığımı düşünsem, 100 gr da olsa olduğu kadar derdim, ama çikolatayı hayatımdan cikarmadikca içim rahat etmeyecek.
Canım evet görmedim eşimin tlf giriyorum dun geldi tlfum tekrar gitti başka yerini bozmuşlar bakayım bir ara bu hafta herkesin kilo vermesi çok güzelkizlar masallah hepinize 1 kilodan asagi veren yok simdilik masallah nazar degmesin...ipekcim sen de hic fena degilsin cunku pek umutlu degildin bak ne kadar guzel kilo vermissin ben senun durumunla ilgili 2 gun once bisey paylasmistim gormedin sanirim neyse bi ara bakarsin gecmis mesajlardan... kizlar buvun guvenim pek bi yerine geldi umarim daha iyi sonuclar goruruz 10 subat icin en azindan benim hedefim tutmayacak bu sonuctan sunu ogrendim hedef ne kadar ulasilabilir olursa ulasmak o kadar kolay oluyor hedef uzak olunca zaten yetismem imkansiz diyip saliveriyorum o yuzden hedefimi az tutup ondan fazla vermek daha mantikli 5 martta yani biay sonrasi icin hedefim 80 insallah ... inşallah herkes istedigi rakamlari en kısa zamanda gorur....
Ayy gulicik 65 ne yaa bizde goruruz insallah o gunlerBenim 5 Marttaki hedefim 65 olsun mu :))
Ben 99 iken 65 deseler 80 bile razıyım derdim. çok ilginç ama isteyince oluyormuş canım. InsAllah hepimiz o ideal kiloya ulasirizAyy gulicik 65 ne yaa bizde goruruz insallah o gunler
Hay ağzına sağlık ben de bi birinci sayfaya bi tarti resmjne bide tekrar dönüp fotoyu kimin yolladigina bakıp anlamaya çalışıyordum cok güzel fikir:)kizlar bir oneri !!!
bundan boyle kilo bildirimimizi tablo hazirlanincaya kadar daha iyi gormek icin
gecen haftaki kilom:
simdiki kilom:
tarti resmi :
olarak yazalim olur mu?kim ne kadar vermis daha iyi anlariz tabloyu gorene kadar sizi bilmiyorum ama ben pek anlayamiyorum
Evwt evet eminim çünkü bu hafta kendimi geçen haftadan daha zayif hissediyorum gobegim falan cekildi gibi geliyor sıkıntı yok önüme bakicam bana gerçek kilo kaybi gerekli zaten su gitmisti hemen yerine geri geldi bu hafta kesinlikle eksi görmek istiyorumen iyi sen bilirsin kendini ne guzel kilo almadigindan bunun gecen haftaki saglik durumundan dolayi su kaybi oldugundan eminsin ... moralini bozma ki bu hafta eksi gorebilesin tamam mi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?