Ayyy masallah sana yaa sen de bu azim oldukça 50 leri bile görürsün :) Allah hepimizin iradesine güç versinBenim 5 Marttaki hedefim 65 olsun mu :))
Bravo sana 80 lerden kurtuldun darisi bana insallah o kadar istiyorum ki anlatamam
65 sana kurban olsun kurban :))Benim 5 Marttaki hedefim 65 olsun mu :))
AminAyyy masallah sana yaa sen de bu azim oldukça 50 leri bile görürsün :) Allah hepimizin iradesine güç versin
65 sana kurban olsun kurban :))
Çok rahat olacaktır canımKızlar 65 düşünce parmaklarda incelir mi evlilik yuzugumu takamıyorum doğumdan sonra onlarda kalınlaştı
kisiden kisiye degisiklik gostermkle birlikte ben incelir diye dusunuyorum...Kızlar 65 düşünce parmaklarda incelir mi evlilik yuzugumu takamıyorum doğumdan sonra onlarda kalınlaştı
Sende goruceksin insallah canim kurtulucaz agirliklardanBravo sana 80 lerden kurtuldun darisi bana insallah o kadar istiyorum ki anlatamam
Bende takamiyorum aynenKızlar 65 düşünce parmaklarda incelir mi evlilik yuzugumu takamıyorum doğumdan sonra onlarda kalınlaştı
gorucez canim hep birlikte ve yeterki pes etmeyelim ve isteyelim ...Evwt evet eminim çünkü bu hafta kendimi geçen haftadan daha zayif hissediyorum gobegim falan cekildi gibi geliyor sıkıntı yok önüme bakicam bana gerçek kilo kaybi gerekli zaten su gitmisti hemen yerine geri geldi bu hafta kesinlikle eksi görmek istiyorum
degilmi ben de oyle oldigunu dusunmustum iyi oldu isabet oldu :)Hay ağzına sağlık ben de bi birinci sayfaya bi tarti resmjne bide tekrar dönüp fotoyu kimin yolladigina bakıp anlamaya çalışıyordum cok güzel fikir:)
Insallah yaa bu artinun siniriyle çıktım yaklasik 1 saat yürüyüş yaptım 6000 küsur adim oldu 10.000 e tamamlamadan yatmiycam bugunSende goruceksin insallah canim kurtulucaz agirliklardan
Canim cok gecmis olsun bayagi vermissin iyiles ama vermeye devam etkizlar 2 gundur o kadar hastayim ki ateslendim mahvoldum bugun biraz daha iyiyim bi tartildim 62.3 ciktim
insallah boyle devam eder 57 olsam yeter banaCanim cok gecmis olsun bayagi vermissin iyiles ama vermeye devam et
Ayy tabiki yeter manken gibi olursun boy var cunku, ama acele etme derim sadece ivir ziviri hamurisini birak bence, sütü azalmasin bebisimizin cok kucuk dahainsallah boyle devam eder 57 olsam yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?