Sağol canım. HoşgeldinGünaydınnn gulicikkk tebrik ediyorum yine çok iy kilo vermişsin bu hafta
maşallah ya ne güzel herşey organik sen köyde mi yaşıyosun onu anlayadım ben ya da tire köye yakın mı?Mesela kaya tuzu işlenmemiş diyor. E onu her zaman kullanmıyorum. Ama öteki organik kısımları bizim yediğimiz yağ, süt, peynir, ceviz, yumurta vs hep köyden geliyor kuzum. Hiç mevsimlik sebze almıyorum pazardan. Geliyor. Izmir'de bakarken parayla bile bulamazdim boylesini ama üç senedir var kıymetini biliyorum bilmeye çalışıyorum. Ama sen pazarda köylülerin sattığı ürünlerden alabilirsin canım. Bir de izmir tire köylü üretici odaklı bir yer. Süt et kooperatifleri var. Kooperatifler köylülerin yetiştirdiği hayvanları alıp kesiyor. Kayinbabam da senede öyle yaşını dolduran danalari türe süt Koop. Satıyor. Kesilirken yıllık kıyma payimizi ayırıyor bize 20 kendine 20 kilo ayırıyor kendi yetiştirdiği hayvanlardan. Bir ay sonra da kurbanlık kuzu bakacak yetistirecek bize bir tane. Et tavuk kısmı da köyden oluyor. Sen mandiralardan bulabilirsin canım. Şehir hayatı ne yazık ki hantallik tembellik ve bozulmuş ürün yemek demek ne yazık ki
Canim illa yumurta illa yumurta hem ne güzel organik buluyorsun tuket
günaydın kolay gelsin canım temizlik demek ne demek ? bol kalori yakmak demek :)) iyi temizlikler...Gunaydin kizlar bugun yine temizlik gorunur bana
kız bu ne!!!!!
günaydın sen şimdi spor da yapmışsındırHerkese Günaydın hanimlar
5 marttaki hedefini de yazar mıısn?
inşallah canım toparlarsın merak etme acısını çıkar bu hafta yeter....Kızlarr herkese günaydınlarr bir hafta sonra artıyla döndüm ve artıyla dönersem bağıra bağıra ağlarm demiştim ama ağlayasım hiiiç yoko kadar kalabalıkta yapılan çeşitlerle yine iyi almışm bu hafta toparlıcama eminim inşallah sizlerle birlikte
evet pişmanım tabikız bu ne!!!!!bidaha biyere gitmek yok geçen hafta -1900 a bu hafta +1500 .... neyse sen zaten şuan pişmansındır üstüne çok gelmiyelim bu hafta telafi edersin inşallah...ne diyelim
kayinbabamlar tirenin köylerinden çiftçilik yapıyorlar. Ben tirede yaşıyorum. Aramızda 25 dk var işte. Sağolsun iyi adamdır. Bekarlikta izmirde yoktu bu kadar sağlıklı besin bir arada, kıymetini bilmeye çalışıyorum iştemaşallah ya ne güzel herşey organik sen köyde mi yaşıyosun onu anlayadım ben ya da tire köye yakın mı?
sabah ablamlarin bisiklet var 45 dk bisiklet 3 mil Leslie yaptım. Oğlum şimdi uyandigünaydın sen şimdi spor da yapmışsındırben daha kendime gelemedim...gelince gör sen beni bugün spor yapasım var inşallah
Ellerine sağlık on numara beş yıldız listeHerkese merhaba,
Merakla beklenen kilo tablomuz herzamanki gibi ilk sayfamızda ve aşağıda yer almaktadır.
Bu hafta aramızda en çok kiloyu vererek birinci olmayı hakeden arkadaşımız İpek Zeynep'tir.Kendisini tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.
Ve yine bu ay -7300 gr ile aramızda en çok kiloyu vererek ayın birincisi olan arkadaşımız da Gülicikkk'tir.Bu arkadaşımızı da üstün yetenek ,gayret ve azminden dolayı ayın birincisi ilan ediyoruz.
Bu hafta artı gören arkadaşlar morallerini hiç bozmasınlar ,çünkü yeni bir haftanın kime neler getireceği hiç belli olmaz...
Bu haftanın herkese az kalori ve bol hareket getirmesi ve herkesin istediği hedefe ulaşması dileğiyle...
Bundan sonraki yeme politikamızda bir yerde gördüğüm şu sözü aklınıza getirin .
Ya istediğini ye,,ya istediğini giy ....
Not:Behbay ve uhibbuke arkadaşımız 15 tatil dolayısı ile girememiş olabilirler,, eğer bu haftada herhangi bir bildirim yapmazlarsa listeden silmek zorunda kalacağım.Bilginize sunarım.
Eki Görüntüle 1767236 Eki Görüntüle 1767250
Eki Görüntüle 1767234
Eki Görüntüle 1767231
62 olsun inşallah5 marttaki hedefini de yazar mıısn?
inşallah...62 olsun inşallah
kayinbabamlar tirenin köylerinden çiftçilik yapıyorlar. Ben tirede yaşıyorum. Aramızda 25 dk var işte. Sağolsun iyi adamdır. Bekarlikta izmirde yoktu bu kadar sağlıklı besin bir arada, kıymetini bilmeye çalışıyorum işte
sabah ablamlarin bisiklet var 45 dk bisiklet 3 mil Leslie yaptım. Oğlum şimdi uyandi
Ellerine sağlık on numara beş yıldız liste
tubicim şimdi şöyle canım o;Mislisse canim benim toplam verdigim kilo 1100 yazıyor 91 le basladim simdi 88 yani 3 kilo olmuyor mu
mor tabloyu yeniden düzenledim ...Mislisse canim benim toplam verdigim kilo 1100 yazıyor 91 le basladim simdi 88 yani 3 kilo olmuyor mu
Tamam canim şimdi anladimmor tabloyu yeniden düzenledim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?