Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

maşallah ya ne güzel herşey organik sen köyde mi yaşıyosun onu anlayadım ben ya da tire köye yakın mı?

inşallah canım toparlarsın merak etme acısını çıkar bu hafta yeter....

Herkese merhaba,

Merakla beklenen kilo tablomuz herzamanki gibi ilk sayfamızda ve aşağıda yer almaktadır.

Bu hafta aramızda en çok kiloyu vererek birinci olmayı hakeden arkadaşımız İpek Zeynep'tir.Kendisini tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Ve yine bu ay -7300 gr ile aramızda en çok kiloyu vererek ayın birincisi olan arkadaşımız da Gülicikkk'tir.Bu arkadaşımızı da üstün yetenek ,gayret ve azminden dolayı ayın birincisi ilan ediyoruz.

Bu hafta artı gören arkadaşlar morallerini hiç bozmasınlar ,çünkü yeni bir haftanın kime neler getireceği hiç belli olmaz...

Bu haftanın herkese az kalori ve bol hareket getirmesi ve herkesin istediği hedefe ulaşması dileğiyle...

Bundan sonraki yeme politikamızda bir yerde gördüğüm şu sözü aklınıza getirin .

Ya istediğini ye,,ya istediğini giy ....

Not:Behbay ve uhibbuke arkadaşımız 15 tatil dolayısı ile girememiş olabilirler,, eğer bu haftada herhangi bir bildirim yapmazlarsa listeden silmek zorunda kalacağım.Bilginize sunarım.

Eklentiler

• images.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 33
  • ay1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 33
maşallah ya ne güzel herşey organik sen köyde mi yaşıyosun onu anlayadım ben ya da tire köye yakın mı?
kayinbabamlar tirenin köylerinden çiftçilik yapıyorlar. Ben tirede yaşıyorum. Aramızda 25 dk var işte. Sağolsun iyi adamdır. Bekarlikta izmirde yoktu bu kadar sağlıklı besin bir arada, kıymetini bilmeye çalışıyorum işte

günaydın sen şimdi spor da yapmışsındır ben daha kendime gelemedim...gelince gör sen beni bugün spor yapasım var inşallah
sabah ablamlarin bisiklet var 45 dk bisiklet 3 mil Leslie yaptım. Oğlum şimdi uyandi

Ellerine sağlık on numara beş yıldız liste

kıymet bilinmez mi keşke bizim de öyle imkanımız olsa ...sen hala gezmelerdesin sanırım..

Bende köy yumurtasi tuketiyorun yagim saf halis tereyagi yaylalardan geliyor peynirimi birebir kendim yapıp bidonlara bastiriyorum sanirim bu yönlerden yirttim ama et tavuk dedigin zamanda kasaplara manavlara muracat sebze meyve konusunda da öyle

Mislisse canim benim toplam verdigim kilo 1100 yazıyor 91 le basladim simdi 88 yani 3 kilo olmuyor mu
tubicim şimdi şöyle canım o;

1) senin başlangıç 91 ama mavi tabloda o ay 800 gr vermişsin 89.2 ye düşmüşsün.
2)kırmızı tabloda 89.2 yle devam edip o ay ne kadar verdiğin yazıyo en baştan değil dikkat ettiysen herkesin ki öyle ,,her bi tablo bir ayı temsil ediyor ve toplam verilen derken o ay ne kadar vermiş demek ,yani baz aldığım kilo güncel kilomuz (şimdiki kilo) anladın mı? şimdi mor tabloya bakarsan ne kadara düştüysek onu şimdiki kiloya yazdım ve bu ay nekadar vereceksek şimdiki kilomuzdan düşecek..
3)aradaki farkı mor tabloda daha net görebilirsin başlangıç ve şimdiki kilo yan yana o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…