Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ayy tabiki yeter manken gibi olursun boy var cunku, ama acele etme derim sadece ivir ziviri hamurisini birak bence, sütü azalmasin bebisimizin cok kucuk daha
zaten sadece sut yapan seyleri yemeye calisiyorum bol su iciyorum sutum kesilirse cok uzulurum o yuzden kesilmesin diye cok ugrasiyorum

Bencede acele etme bebeğin çok küçük daha en azından altı ay emzir canım bebek ve anne arasındaki uyumda emzirme ile artıyor. Ya kızlar ben emişmeyi çok seviyorum bana çok sıcak ve güzel geliyor
bende emzirmeyi cok seviyorum o minik elleriyle gogsume dokunuyo yumuk yumuk bakiyo bayiliyorum o haline elimden geldigince cook emzirmeye calisicam

Benimkindede hata var cnm
figencim tubi ye attığım cevabı bir de sana yazıyorum :)

tubicim şimdi şöyle canım o;

1) senin başlangıç 91 ama mavi tabloda o ay 800 gr vermişsin 89.2 ye düşmüşsün.
2)kırmızı tabloda 89.2 yle devam edip o ay ne kadar verdiğin yazıyo en baştan değil dikkat ettiysen herkesin ki öyle ,,her bi tablo bir ayı temsil ediyor ve toplam verilen derken o ay ne kadar vermiş demek ,yani baz aldığım kilo güncel kilomuz (şimdiki kilo) anladın mı? şimdi mor tabloya bakarsan ne kadara düştüysek onu şimdiki kiloya yazdım ve bu ay nekadar vereceksek şimdiki kilomuzdan düşecek..
3)aradaki farkı mor tabloda daha net görebilirsin başlangıç ve şimdiki kilo yan yana o yüzden :)

arkadaşlar tablo anlaşılmıyor mu yoksa biyerde hatamı yaptım?? anlaşılmayan biyer varsa söyleyin lütfen...

Arkadaşlar tabloda anlaşılmayan bişey var sanırım şöyle izah edeyim o zaman ;

örneğin :
1)mislissenin başlangıç kilosu :88.8 ( bu her tabloda yazar) mavi tabloda mislisse o ay ( 4 haftada) -1900 gr vererek 86.9 kg ya düşmüştür.Doğal olarak 4.hafta sonu kilosu 86.9 olarak tabloda yer almaktadır.

2)kırmızı tabloda mislissenin başlangıç kilosu yazar ,ancak şimdiki kilosu 86.9 a düştüğü için o ay verdiği kilo 86.9 üzerinden hesaplanır.Şöyleki; kırmızı tabloda mislisse 86.9 dur.ve o ay -1800 gr vererek 85.1 e düşmüştür.Doğal olarak ( bu ay verilen kg) sütununa -1800 gr yazılır.(1800 +1900 DEĞİL) o artık geride kalmıştır.
Kilo Hesaplama verilen gr ile +alınan gr toplanır) mesela mislisse kırmızı tabloda o ay -2500 gr vermiş ancak +700 gr aldığı için 2500 den 700 gr çıkarılır =1800 gr vermiş olarak yazılır .Burası anlaşıldı herhalde.

3)Gelelim mor tabloya mislisse 1800 gr daha vererek 85.1 e düştüğü için o ay kaç gr verecekse ( örneğin 2000 gr ) 85.1 üzerinden düşerek bu ay verilen kg sütununa 83.1 yazılacaktır.

4)Anlamanız açısından ben mor tabloya bir sutun daha ekledim ki o da şöyle : mislisse nin başlangıç kilosu 88.8 di ve şu an 85.1 olduğu için başlangıç ve şimdiki kilo fark sütununa fark gr ı yazıldı.Yani en baştan buyana ne kadar gr verdiyseniz FARK sütununda göreceksiniz.

Umarım anlaşılmışımdır....

A
Anlaşıldı canim:)

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat? ... sevgililer günü için birşey planlayan var mı? ben açıkcası planlamıyorum çünkü bizim için gerçi herkes için öyle 14 şubat değil tanışmadır,nikahtır ,düğündür daha önemli gibi geliyo? ama 14 şubatı öyle bi cazip hale getiriyolarki hediye almayınca ya da ne bilim bişe yapmayınca da kendimi boş hissediyorum..benimgibi düşünen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…