- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Benimkindede hata var cnmMislisse canim benim toplam verdigim kilo 1100 yazıyor 91 le basladim simdi 88 yani 3 kilo olmuyor mu
zaten sadece sut yapan seyleri yemeye calisiyorum bol su iciyorum sutum kesilirse cok uzulurum o yuzden kesilmesin diye cok ugrasiyorumAyy tabiki yeter manken gibi olursun boy var cunku, ama acele etme derim sadece ivir ziviri hamurisini birak bence, sütü azalmasin bebisimizin cok kucuk daha
bende emzirmeyi cok seviyorum o minik elleriyle gogsume dokunuyo yumuk yumuk bakiyo bayiliyorum o haline elimden geldigince cook emzirmeye calisicamBencede acele etme bebeğin çok küçük daha en azından altı ay emzir canım bebek ve anne arasındaki uyumda emzirme ile artıyor. Ya kızlar ben emişmeyi çok seviyorum bana çok sıcak ve güzel geliyor
tesekkurlergeçmiş olsun allah acil şifalar versin...
figencim tubi ye attığım cevabı bir de sana yazıyorum :)Benimkindede hata var cnm
Anlaşıldı canim:)Eki Görüntüle 1767631 Eki Görüntüle 1767632 Eki Görüntüle 1767633 Arkadaşlar tabloda anlaşılmayan bişey var sanırım şöyle izah edeyim o zaman ;
örneğin :
1)mislissenin başlangıç kilosu :88.8 ( bu her tabloda yazar) mavi tabloda mislisse o ay ( 4 haftada) -1900 gr vererek 86.9 kg ya düşmüştür.Doğal olarak 4.hafta sonu kilosu 86.9 olarak tabloda yer almaktadır.
2)kırmızı tabloda mislissenin başlangıç kilosu yazar ,ancak şimdiki kilosu 86.9 a düştüğü için o ay verdiği kilo 86.9 üzerinden hesaplanır.Şöyleki; kırmızı tabloda mislisse 86.9 dur.ve o ay -1800 gr vererek 85.1 e düşmüştür.Doğal olarak ( bu ay verilen kg) sütununa -1800 gr yazılır.(1800 +1900 DEĞİL) o artık geride kalmıştır.
Kilo Hesaplamaverilen gr ile +alınan gr toplanır) mesela mislisse kırmızı tabloda o ay -2500 gr vermiş ancak +700 gr aldığı için 2500 den 700 gr çıkarılır =1800 gr vermiş olarak yazılır .Burası anlaşıldı herhalde.
3)Gelelim mor tabloya mislisse 1800 gr daha vererek 85.1 e düştüğü için o ay kaç gr verecekse ( örneğin 2000 gr ) 85.1 üzerinden düşerek bu ay verilen kg sütununa 83.1 yazılacaktır.
4)Anlamanız açısından ben mor tabloya bir sutun daha ekledim ki o da şöyle : mislisse nin başlangıç kilosu 88.8 di ve şu an 85.1 olduğu için başlangıç ve şimdiki kilo fark sütununa fark gr ı yazıldı.Yani en baştan buyana ne kadar gr verdiyseniz FARK sütununda göreceksiniz.
Umarım anlaşılmışımdır....
Canım ellerine sağlık ben hiç tabloyu incelemiyorum zaten bu eşimin tlf bi garip. Akşam oldu yine tatlı krizi başlararkadaşlar tablo anlaşılmıyor mu yoksa biyerde hatamı yaptım?? anlaşılmayan biyer varsa söyleyin lütfen...
Canım bişey yapmadım özel sadece oruçluydum o yüzden gün boyu yemedim akşamda dikkat ettim aslında gecede iki uç kez sahur yaptım bir kere yapsaydım belki daha iyi olurdu canımipek zeynep arkadasimizi tebirk ediyorum bu hafta nelee yaptın da gitti birbuçuk kilo bi anlat bakaliimmm:)
hoşbuldum canım bol kalorili bir ara olduCanim hosgeldin ara verdin diyelim
canım tebrik ederimCanım bişey yapmadım özel sadece oruçluydum o yüzden gün boyu yemedim akşamda dikkat ettim aslında gecede iki uç kez sahur yaptım bir kere yapsaydım belki daha iyi olurdu canım
hoşbuldum canımJoleya hoşgeldin canım
Olsun canım verirsin yeter ki devam et verirsinhoşbuldum canım bol kalorili bir ara oldu
inşallah ama motive düştü biraz mor tabloya baktımda aynı kiloda bir ben sayıyorumOlsun canım verirsin yeter ki devam et verirsin
aynı saymamak için bişeler yapmak gerekiyor lütfen boşlama olur mu? devamı gelince gidiyor yani ipin ucu..inşallah ama motive düştü biraz mor tabloya baktımda aynı kiloda bir ben sayıyorum
bende ya :))canım tebrik ederimAllah kabul etsin orucunu böyle tutanları görünce içim gidiyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?