Tamam simdi gördüm yani bu konuda bi bilgim yoktu bakininca gördümTrend konular nedir??
Çok ilginç konular vaar ara sıra takılın derimokumadım hiç neden ki?
Canım yaşanmış hikayeler var mesaj yazarken bak hemen üst tarafta trend konular diyor ara sıra girmek güzel oluyorTrend konular nedir??
Tamam gördüm birkac tane baktim ozelliklede diyetle ilgili olanlara:)Canım yaşanmış hikayeler var mesaj yazarken bak hemen üst tarafta trend konular diyor ara sıra girmek güzel oluyor
Evet canim iste seyrek ve karbonhidrat yoksunu beslenmek insulin direncinide kiriyorKizlar bu yaziyi mutlaka okuyun bana cok mantıkli geldiMislisse ipek zeynep Y yagmur7968 figen ada Gulicikkk @turuncupijama https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul/posts/442137429229326
Bende bakiyorum arada ilginc seyler varCanım yaşanmış hikayeler var mesaj yazarken bak hemen üst tarafta trend konular diyor ara sıra girmek güzel oluyor
güzelmiş bu leptini duymuştum ama üstüne olmadım bunun için nasıl beslenmek gerekiyor araştırmak lazım aslında ..Kizlar bu yaziyi mutlaka okuyun bana cok mantıkli geldiMislisse ipek zeynep Y yagmur7968 figen ada Gulicikkk @turuncupijama https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul/posts/442137429229326
Bende baktım da baya zaman alıyor çok değişk konular varTamam simdi gördüm yani bu konuda bi bilgim yoktu bakininca gördüm
Pirinç pilavi yemektense bulgur pilavi cok daha iyi bence ve ekmek yemediysen hic bisey yapmaz benceKızlar bulgur pilavı kilo aldırrmı dersiniz?bir tabak yedimde
Afiyet olsun pirinç pilavı kadar değil canım hiç yemiyor musunKızlar bulgur pilavı kilo aldırrmı dersiniz?bir tabak yedimde
tubiye aynen katılıyorum...Pirinç pilavi yemektense bulgur pilavi cok daha iyi bence ve ekmek yemediysen hic bisey yapmaz bence
Kalorisi az degil ama pirinc gibi degil aksine kilo vermeye yardimci diye biliyorum tabi abartmicazKızlar bulgur pilavı kilo aldırrmı dersiniz?bir tabak yedimde
Kızlar bulgur pilavı kilo aldırrmı dersiniz?bir tabak yedimde
Yemezmiyim yiyorumda bugün fazla kaçırdımAfiyet olsun pirinç pilavı kadar değil canım hiç yemiyor musun
Üzülme yaa yedigin bulgur pilavi olsun hic korkma samimi söylüyorum en azindan besleyici vitaminli pasta börek tatlı yemis olmaktan cok çok masum benceYemezmiyim yiyorumda bugün fazla kaçırdım
Bide çikolata ve gofretÜzülme yaa yedigin bulgur pilavi olsun hic korkma samimi söylüyorum en azindan besleyici vitaminli pasta börek tatlı yemis olmaktan cok çok masum bence
Ama yedikten sonra o dediklerindende yedim söyleyemedimÜzülme yaa yedigin bulgur pilavi olsun hic korkma samimi söylüyorum en azindan besleyici vitaminli pasta börek tatlı yemis olmaktan cok çok masum bence
Canim yalniz ben bulgur yedigimin ertesi gunu en az yarim kilo fazla cikiyorum, normale donmesi 2 gunu buluyo,su tutuyo sankiYemezmiyim yiyorumda bugün fazla kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?