Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım bişey yapmadım özel sadece oruçluydum o yüzden gün boyu yemedim akşamda dikkat ettim aslında gecede iki uç kez sahur yaptım bir kere yapsaydım belki daha iyi olurdu canım
zorlanıyomusn ipek oruç tutarken ne bilim akşam yemeklere saldırıyomusun tatlı falan ? yada sütün etkilenmiyo mu ? sadece hamilelikten kalan borçların mı var ?

Eşimle alınmış bir kararımız var, hiç bir özel günü kutlamayiz :)
Oyle olunca o güne dair beklenti oluşmuyor. Ama çıkıp elinde hediye öylesine bir gün gelmesi, beklenmedik olmasi daha çok mutlu ediyor. Yada ben ona öylesine bir gün güzel bir sofra hazırlarım, yada sevdiği bir şey planlarım. Hem öylesine gün sayısı özel günlerden fazla
Tavsiye ederim

çok haklısın bizde öyleyiz sadece özel günlerde değil rastgele bi gün hediye alırız mesela ,ya da bazen bir gül bile yeter...ben çok severim sürprizleri her kadın gibi... sonuç olarak eşimde sevmez böyle günleri önemli olan herkes için değil bizim için önemli bi gün olması der

zorlanıyomusn ipek oruç tutarken ne bilim akşam yemeklere saldırıyomusun tatlı falan ? yada sütün etkilenmiyo mu ? sadece hamilelikten kalan borçların mı var ?
Canım yemeğe saldırmıyorum hiç ben pis boğazım çikolata ve bisküviye dayanamıyorum yine çikolata yedim ama çok az yedim tutku bisküvi yerine pötibör bisküvi yedim onları yemesem keşke gece kalkıp yiyorum sahuru bunlarla yaptım. Kızımda sutum hep az oldu zaten böyle dolu dolu hiç sutum olmadı zaten baştan beri. Evet ipek ramazan da doğdu bu seneki borçlarım var on beş gün oldu birazda işe başlayınca tutarım Allah kısmet ederse

Benim eşimde özel günleri çok sever hiç kaçırmaz balık burcu ama ben hiç hoşlanmam öyle şeylerden bana ruhsuz der ama napayım sevmiyorum

Canım özel anlamda yemek yapma derim şimdi böyle güzel güzel yaparsın azıcık ondan azıcık bundan yersin. İnsan yemeye başlayınca devamı geliyor . Kızını uyuttuktan sonra film izleyin en kalorisiz

Canım özel anlamda yemek yapma derim şimdi böyle güzel güzel yaparsın azıcık ondan azıcık bundan yersin. İnsan yemeye başlayınca devamı geliyor . Kızını uyuttuktan sonra film izleyin en kalorisiz
haklısın dağıtmayalım toplamışken ..ama 14 şubatta yapmam öle şeyler ben :)

Canim emegine saglik anladim okuyunca hakkini helal et

Hediyelesme kismina karsiyim sonucta piyasayi canlandirmak icin ama ozel bisey yapilabilir ne bileyim guzel bi sofra kurulabilir( disarda yiyemedigimu icin), bir pasta yada sevdigi bisey olur, ev suslenebilir, daha ozenli karsilayabiliriz eslerimizi . Zaten cocuklardan yorgunluktan hic vakit ayiramiyoruz birbirimize bi firsat bence

canım ben hala toparlayamadım sözde bugün başlıyordumkendime bi kaç gün vericem inşallah uzaklaşıcam şu baş belası tatlılardan.sevgililer gününü senden duymuş oldum bişiler düşünücez artık gerçi benim oğlanlar büyük bazen utanıyorum onların yanında yani istediğm gibi hazırlk yapamıyorumne bilim kalpli bir pasta yanındada bir hediye olabilir diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…