zorlanıyomusn ipek oruç tutarken ne bilim akşam yemeklere saldırıyomusun tatlı falan ? yada sütün etkilenmiyo mu ? sadece hamilelikten kalan borçların mı var ?Canım bişey yapmadım özel sadece oruçluydum o yüzden gün boyu yemedim akşamda dikkat ettim aslında gecede iki uç kez sahur yaptım bir kere yapsaydım belki daha iyi olurdu canım
figen sennkinde nasıl bir hata var ??Benimkindede hata var cnm
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat? ... sevgililer günü için birşey planlayan var mı? ben açıkcası planlamıyorum çünkü bizim için gerçi herkes için öyle 14 şubat değil tanışmadır,nikahtır ,düğündür daha önemli gibi geliyo? ama 14 şubatı öyle bi cazip hale getiriyolarki hediye almayınca ya da ne bilim bişe yapmayınca da kendimi boş hissediyorum..benimgibi düşünen varmı ?
çok haklısın bizde öyleyiz sadece özel günlerde değil rastgele bi gün hediye alırız mesela ,ya da bazen bir gül bile yeter...ben çok severim sürprizleri her kadın gibi... sonuç olarak eşimde sevmez böyle günleri önemli olan herkes için değil bizim için önemli bi gün olması derEşimle alınmış bir kararımız var, hiç bir özel günü kutlamayiz :)
Oyle olunca o güne dair beklenti oluşmuyor. Ama çıkıp elinde hediye öylesine bir gün gelmesi, beklenmedik olmasi daha çok mutlu ediyor. Yada ben ona öylesine bir gün güzel bir sofra hazırlarım, yada sevdiği bir şey planlarım. Hem öylesine gün sayısı özel günlerden fazla
Tavsiye ederim
Canım yemeğe saldırmıyorum hiç ben pis boğazım çikolata ve bisküviye dayanamıyorum yine çikolata yedim ama çok az yedim tutku bisküvi yerine pötibör bisküvi yedim onları yemesem keşke gece kalkıp yiyorum sahuru bunlarla yaptım. Kızımda sutum hep az oldu zaten böyle dolu dolu hiç sutum olmadı zaten baştan beri. Evet ipek ramazan da doğdu bu seneki borçlarım var on beş gün oldu birazda işe başlayınca tutarım Allah kısmet edersezorlanıyomusn ipek oruç tutarken ne bilim akşam yemeklere saldırıyomusun tatlı falan ? yada sütün etkilenmiyo mu ? sadece hamilelikten kalan borçların mı var ?
Benim eşimde özel günleri çok sever hiç kaçırmaz balık burcu ama ben hiç hoşlanmam öyle şeylerden bana ruhsuz der ama napayım sevmiyorumEşimle alınmış bir kararımız var, hiç bir özel günü kutlamayiz :)
Oyle olunca o güne dair beklenti oluşmuyor. Ama çıkıp elinde hediye öylesine bir gün gelmesi, beklenmedik olmasi daha çok mutlu ediyor. Yada ben ona öylesine bir gün güzel bir sofra hazırlarım, yada sevdiği bir şey planlarım. Hem öylesine gün sayısı özel günlerden fazla
Tavsiye ederim
Canım özel anlamda yemek yapma derim şimdi böyle güzel güzel yaparsın azıcık ondan azıcık bundan yersin. İnsan yemeye başlayınca devamı geliyor . Kızını uyuttuktan sonra film izleyin en kalorisizkızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat? ... sevgililer günü için birşey planlayan var mı? ben açıkcası planlamıyorum çünkü bizim için gerçi herkes için öyle 14 şubat değil tanışmadır,nikahtır ,düğündür daha önemli gibi geliyo? ama 14 şubatı öyle bi cazip hale getiriyolarki hediye almayınca ya da ne bilim bişe yapmayınca da kendimi boş hissediyorum..benimgibi düşünen varmı ?
haklısın dağıtmayalım toplamışken ..ama 14 şubatta yapmam öle şeyler ben :)Canım özel anlamda yemek yapma derim şimdi böyle güzel güzel yaparsın azıcık ondan azıcık bundan yersin. İnsan yemeye başlayınca devamı geliyor . Kızını uyuttuktan sonra film izleyin en kalorisiz
okumadım hiç neden ki?Kızlar hiç trend konuları okuyor musunuz
Canim emegine saglik anladim okuyunca hakkini helal etfigencim tubi ye attığım cevabı bir de sana yazıyorum :)
tubicim şimdi şöyle canım o;
1) senin başlangıç 91 ama mavi tabloda o ay 800 gr vermişsin 89.2 ye düşmüşsün.
2)kırmızı tabloda 89.2 yle devam edip o ay ne kadar verdiğin yazıyo en baştan değil dikkat ettiysen herkesin ki öyle ,,her bi tablo bir ayı temsil ediyor ve toplam verilen derken o ay ne kadar vermiş demek ,yani baz aldığım kilo güncel kilomuz (şimdiki kilo) anladın mı? şimdi mor tabloya bakarsan ne kadara düştüysek onu şimdiki kiloya yazdım ve bu ay nekadar vereceksek şimdiki kilomuzdan düşecek..
3)aradaki farkı mor tabloda daha net görebilirsin başlangıç ve şimdiki kilo yan yana o yüzden :)
Hediyelesme kismina karsiyim sonucta piyasayi canlandirmak icin ama ozel bisey yapilabilir ne bileyim guzel bi sofra kurulabilir( disarda yiyemedigimu icin), bir pasta yada sevdigi bisey olur, ev suslenebilir, daha ozenli karsilayabiliriz eslerimizi . Zaten cocuklardan yorgunluktan hic vakit ayiramiyoruz birbirimize bi firsat bencekızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat? ... sevgililer günü için birşey planlayan var mı? ben açıkcası planlamıyorum çünkü bizim için gerçi herkes için öyle 14 şubat değil tanışmadır,nikahtır ,düğündür daha önemli gibi geliyo? ama 14 şubatı öyle bi cazip hale getiriyolarki hediye almayınca ya da ne bilim bişe yapmayınca da kendimi boş hissediyorum..benimgibi düşünen varmı ?
Yokmus hata anlamamisim cnmfigen sennkinde nasıl bir hata var ??
Ben okuyorum malesef ya. Malesef diyorum çünkü bağımlılık gibi bir şey oluyor çok vakit harcıyorumKızlar hiç trend konuları okuyor musunuz
canım ben hala toparlayamadım sözde bugün başlıyordumkızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat? ... sevgililer günü için birşey planlayan var mı? ben açıkcası planlamıyorum çünkü bizim için gerçi herkes için öyle 14 şubat değil tanışmadır,nikahtır ,düğündür daha önemli gibi geliyo? ama 14 şubatı öyle bi cazip hale getiriyolarki hediye almayınca ya da ne bilim bişe yapmayınca da kendimi boş hissediyorum..benimgibi düşünen varmı ?
aynen ipin ucunu kaçırmamam gerek canımaynı saymamak için bişeler yapmak gerekiyor lütfen boşlama olur mu? devamı gelince gidiyor yani ipin ucu..
Trend konular nedir??Kızlar hiç trend konuları okuyor musunuz
hiç bir şey okumaya vaktim yok maleseff okuyabilsem ilmihal bilgilerimi tazelemek bilmediklerimi öğrenmek istiyorum bu adeta içimde bir yaraKızlar hiç trend konuları okuyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?